hermanowicz69 27.01.06, 19:21 witajcie zastanawiam sie nad tymi modelami -range rover sport -bmx x5 -mercedes ml270 -audi q7 -mercedes e klasa,clk lub bmw 3 coupe z m pakietem wiem ze sa to auta rozne lecz ciagle sien ie moge zdecydowac , pomozcie!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
ml_500 Re: pomozcie w sprawie kupna nowego autka 27.01.06, 20:04 hehe no prosze bogactwo wyboru:) szymi ci doradzi. on jezdzil pewnym bmw zanim zaczeli je produkowac. ktoz inny bylby bardziej kompetentny Link Zgłoś
grzesznik1666 Re: pomozcie w sprawie kupna nowego autka 28.01.06, 00:47 Z wymienionych przez Ciebie samochodow ja wybralbym range rovera sport. Link Zgłoś
hermanowicz69 Re: pomozcie w sprawie kupna nowego autka 28.01.06, 17:34 no nikt mi nie pomoze?? Link Zgłoś
d7d pomozcie w sprawie kupna nowego autka 29.01.06, 13:54 masz duży rozrzut.... sa tacy fachowcy którzy konsultują wybór samochodów... zatrudnij i bedziesz zadowolony i jeszcze wynegocjujesz dobrą cene! w tym forum nikt (no prawie) nie doradzi a dobrze tym bardziej! no chyba że twój post to żart Link Zgłoś
bemeta tylko Revell albo burago 29.01.06, 14:14 witajcie zastanawiam sie nad tymi modelami -range rover sport -bmx x5 -mercedes ml270 -audi q7 -mercedes e klasa,clk lub bmw 3 coupe z m pakietem Taaa... no to masz zmartwienie.... Zapomniales napisac czy chodzi Tobie o modele de samodzielnego sklejania - wtedy goraco polecalbym firme Revell, bardazo dokladne spasowanie elementow. Jezeli jednak intereduja Cie modele juz gotowe, no to tylko Burago w skali 1:18 - swietnie sie beda prezentowac na polce nad tapczanem. No, nie sa to zabawki tanie ale mozesz dorobic do kieszonkowego roznoszeniem reklam albo zamowic na nastepna gwiazdke u Sw. Mikolaja. W miedzyczasie zeby sie nie nudzic zbytnio mozesz np. pisac na forum albo robic cokolwiek innego.... Link Zgłoś
hermanowicz69 Re: tylko Revell albo burago 29.01.06, 14:17 widac że kolega jest przedstawicielem polskiej prostackiej klasy robotniczej, no ale cóż i tacy sie zdażają. dzieki tym którzy mi na serio proboja pomoc a takich idiotów jak pan "bemeta" prosze o nie wypisywanie tu bzdur które podkreslaja wasza przynaleznosc do nizin spolecznych Link Zgłoś
gogo_gd Re: tylko Revell albo burago 29.01.06, 15:19 tak jak ktos poprzednio mowil - twoje pytanie nie jest dobrze tu postrzegane, bo na takim poziomie finanoswym nikt tu niema doswiadczenia w kupowaniu takich autek... Link Zgłoś
bemeta prostak - robotnik, a to dobre.... 29.01.06, 18:35 Taaa... jak widze trafilem w sedno. Przedstawiciel poldkiej prostackiej klasy robotniczej, "i tacy sie zdażają". A na ktorej to klasie podstawowki zakonczyl kolega edukacje? Proponuje zkonsultowac slownik jezyka polskiego: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=71347 I nie idz jutro czasem na wagary zeby wloczyc sie po salonach samochodowych. Link Zgłoś
tomi_22 Re: pomozcie w sprawie kupna nowego autka 29.01.06, 15:25 hermanowicz69 napisał: > -bmx x5 Masz racje, kup BMX'a, nie wiem tylko czy robili model X5, ale BMX bedzie w sam raz dla ciebie, cenowo takze bedzie ok. Tylko powinienes pogadac z rodzicami a nie z forumowiczami. No chyba ze na forum: Rowery... Link Zgłoś
karakalla Może takie coś? 29.01.06, 16:30 www.tuningnews.net/gallery/abt-t5/ Podwozie można jeszcze obniżyć, 195 KM na pewno nie jest dla silnika 2.5 wartością graniczną. Link Zgłoś
misiek308 Re: Może takie coś? 31.01.06, 11:24 Ta mój biedny tyłek też w niczym podobnym nie gościł. PZDR Link Zgłoś
hermanowicz69 Re: Może takie coś? 31.01.06, 18:56 no ludzie pomozcie!! nie musicie jezdzic zeby mi pomoc poprostu co o tych autkach myslicie i ktore wam sie wydaje najlepsze narazie jestem najbardziej za najnowsza e klasa ad.09.06 Link Zgłoś