habudzik 31.01.06, 00:24 Podoba mi się . Ciekawe ilu mu da rade ? www.rsportscars.com/eng/cars/brabus_rocket.asp Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia29 odpierwiastkuj sie ode mnie , bo nie jestes 31.01.06, 11:15 ani smieszny ani zabawny a....nudny jak flaki z olejem posiadaczu MB model burago. Link Zgłoś
michaelm3 Re: Rocket Brabus 31.01.06, 03:46 Kilku się znajdzie na pewno... poczynając od MITSUBISHI ! Lancer Evolution VIII MR FQ-400 Link Zgłoś
habudzik Re: Rocket Brabus 31.01.06, 11:40 michaelm3 napisał: > Kilku się znajdzie na pewno... No napewno się znajdzie tylko kto ? Sam jestem ciekaw . > poczynając od MITSUBISHI ! Lancer Evolution VIII MR FQ-400 Do pierwszej setki jest rewelacyjny ( 400KM i masa AstryIII robia swoje ) do drugiej setki jest jusz wiele słabszy , do trzeciej setki nie podają ( moze osiaga z wiatrem ) bo piszą że przekracza 280km/h. Link Zgłoś
swoboda_t ROTFL 31.01.06, 13:04 Prędkość maksymalna elektronicznie ograniczona do 350 km/h PO CO???? Link Zgłoś
habudzik Re: ROTFL 31.01.06, 13:21 swoboda_t napisał: > Prędkość maksymalna elektronicznie ograniczona do 350 km/h PO CO???? Myśle ze to celowy zabieg typu demonstracja siły . Jakby napsali że pojedzie 360km/h to nikt by nie zwrócił na to uwagi ale jak napisali że ograniczono do 350km/h to wszyscy sie zastanawiają co by było gdyby zdjąć blokade. Poprostu ładnie brzmi to "ograniczono elektronicznie" . Być moze przy 360km/h zaczyna się unosić do góry . Link Zgłoś
mobile5 Re: ROTFL 31.01.06, 14:56 habudzik napisał: Być moze przy 360km/h zaczyna si > ę > unosić do góry . Bardzo możliwe, bo w Le Mans MB pęknie fruwały. Link Zgłoś
habudzik Re: ROTFL 31.01.06, 20:13 Więcej informacji poprosze bo nawet nie wiedziałem że MB w LM jezdzi. Link Zgłoś
unterseeboot kolejny znawaca MB po iberii29.... 31.01.06, 21:10 oby tylko coś napisac na MB ze sie psuje ze unosi sie itp... a fakty to już są nie istotne i to jest żałosne..... Link Zgłoś
mobile5 Re: kolejny znawaca MB po unterseeboot 31.01.06, 21:55 iberia29 napisała: > daruj sobie trollu. Na "unterseeboot" vel "knurzyński" szkoda czasu. Od niego nie dowiesz się niczego sensownego. Link Zgłoś
unterseeboot wy sie znacie najlepiej na MB i wszystko wiedzie 01.02.06, 14:44 twozycie zgrany duet.... dwie pierdoły nie posiadaliscie i nie posiadacie MB to nie zabierajcie głosu w sprawach wam obcych i tym bardziej wasza krytyka jest tym bardziej żałosna..... Link Zgłoś
mobile5 Re: wy sie znacie najlepiej na MB i wszystko wied 01.02.06, 15:35 Tylko tyle umiesz, poujadać sobie bez sensu. Link Zgłoś
iberia29 unterseeboot moze w koncu laksawie napiszesz nam 01.02.06, 19:13 jakim modelem MB jezdzisz?Nie rob wielkiej tajemnicy bo nie ma z czego.Prosze podaj model i rocznik chwalipieto. Zamilcz w temacie nubiry-nigdy nie jechales i jechac nie bedziesz, ja w przeciwienstwie do ciebie jechalam MB i zapewne jeszcze nie raz bede jechac tym bolidem, wiec laskawie odwal sie ode mnie. Link Zgłoś
mobile5 Re: unterseeboot moze w koncu laksawie napiszesz 01.02.06, 20:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=29348088&a=29482014 Niezła słoma. Link Zgłoś
iberia29 no unterseeboot powaliles mnie na kolana swoim 01.02.06, 20:25 samochodem.....ho ho, nie spodziewalam sie, po cihcu liczylam na jakas ML albo S -klase roczna, no gora dwuletnia a tu prosze jaka niespodziewanka :-DDDDD Link Zgłoś
unterseeboot ten MB to burago 1/43 :D 01.02.06, 22:25 ja niemam żadnego mercedesa ani w 123-124 ,190,vaneo,sprintera,okulara,czy nowszego cudeńka..... jestem czerstwym burakiem :D najlepsze są Deawoo i reszta koreańcóv.... bo kosztują od 3tyś używki po 50tyś nówki i tak samo sie nimi jeździ jak lepszymi samochodami.... dlatego mój pierwszy samochód będzie ze stajni Daewoo upss Chevrolet bo Daewoo jest taką dobrą marką ze splajtowała .... hmmm dziwnee... może to daleko sięzny markieting :D i jakiś podstęp by uspić konkurencję :D a jakim pomykasz resorakiem Mobile5.... pewnie niezła furą ....tesz tiak bymm chiaaaalll :D widac ze wyciaganie śmieci i lizanie ich jest domeną Mobila...cóz każdy ma jakieś odchyły .. ale mój w stronę marki MErcedesa jest bezpieczniejszy...dla zdrowia... :D Link Zgłoś
mobile5 Re: ten MB to burago 1/43 :D 01.02.06, 23:17 unterseeboot napisał: > jestem czerstwym burakiem Przez grzeczność nie zaprzeczam. Pełna zgoda. Link Zgłoś
unterseeboot a może racz najpierw to przeczytaj a potem .... 01.02.06, 22:32 ksiązkę też od końca czytasz pierdoło... i wiesz co taplaj sie w swoim szambie a nie wyciągasz moje wątki i sie nimi podniecasz...... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=29348088&a=29467218 Link Zgłoś
unterseeboot ps.zastanawia mnie jeden fakt :D 01.02.06, 22:35 czyż nie jesteś pzrypakiem boyfriendem iberii???? czy moze advoCATem jej ? albo posiadacz ten wspaniały samochód ze stajni Daewoo ? pozdrawiam gorąco Link Zgłoś
iberia29 hahahaha no dobre, sama bym na to nie wpadla 02.02.06, 08:57 oj widze, ze teoria spiskowa dziejow cie przesladuje ;-DDDDDDDDDDDD Link Zgłoś
iberia29 Re: a może racz najpierw to przeczytaj a potem .. 02.02.06, 08:58 nie wiem do kogo zwracasz sie "per pie..".....niemniej jednak czytalam caly tamten watek wiec nie wiem o co chosi?? Link Zgłoś
mobile5 Re: ROTFL 31.01.06, 21:53 www.968.net/ na dole strony znajdziesz "Backflip videos: Porsche GT198 & Mercedes CLR ....". Są tam dwa linki:jeden do Mercedesa CLR na Le Mans, drugi to latające Porsche 911 GT 1 '98 Le Mans, które poleciało w Road Atlanta w Stanach. W 1999 roku Mercedes wystawił w Le Mans po raz drugi z rzędu swoje auta. I po kilku godzinach niezłej jazdy jeden z nich odleciał w plener. Kierowcą był Peter Dumbreck; jechał w tym momencie na drugim miejscu za Toyotą TS 020 Thierrego Boutsena i na prostej Mulsanne oderwał się od ziemi, zrobił kilka salt w powietrzu i wylądował poza torem. Link Zgłoś
jawa99 Re: ROTFL 31.01.06, 23:03 na prostej Mulsanne oderwał się od ziemi, zrobił kilka > salt w powietrzu i wylądował poza torem. To była dość głośna sprawa, a w miejscu gdzie wylądował Mercedes (Boutsen przeżył)kilka/kilkanaście dni wcześniej wycięto drzewa. Link Zgłoś
mobile5 Re: ROTFL 31.01.06, 23:08 Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba wcześniej w czasie treningu, też był podobny wypadek, a po locie w czsie wyścigu, trzeci Merc został wycofany(chyba były zgłoszone trzy). Link Zgłoś
mobile5 Re: ROTFL 31.01.06, 23:14 Z Wikipedii: Kontynuując współpracę z AMG, Webber rozpoczął sezon 1999 jako główny kierowca swojego zespołu i z własnym samochodem. Program wyścigów zespołu w tym sezonie został zredukowany i obejmował wyścig 24 Godziny Le Mans i wybrane eliminacje serii American Le Mans. Program został przerwany po spektakularnym locie i obrotach w powietrzu samochodu Webbera podczas czwartkowych treningów do wyścigu w Le Mans. Bolid został dobudowany do wyścigu ale Webber podczas pierwszego wyścigu podczas sesji rozgrzewającej, w identyczny sposób zakończył sesję, na oczach widzów, kierowców i telewidzów. Ponownie udało mu się ujść bez większych obrażeń. Pięć godzin po tym zdarzeniu, podczas wyścigu, jego partner z zespołu, Peter Dumbreck, doświadczył identycznego zdarzenia. Cały program Mercedesa został zawieszony, a samochodu już nigdy nie wystartowały. Link Zgłoś
izyda12 Re: ROTFL 01.02.06, 00:23 qrwa, faktycznie mercedes potrafi odleciec... :))))) ciekawe ile wynosila predkosc w momencie wzlotu? dobrze ze sobie dali spokoj Link Zgłoś
habudzik Re: ROTFL 01.02.06, 00:27 izyda12 napisała: > qrwa, faktycznie mercedes potrafi odleciec... :))))) ciekawe ile wynosila > predkosc w momencie wzlotu? > > dobrze ze sobie dali spokoj Dobrze że to Mercedesowi się przytrafiło bo w innych atach mógłby nie przeżyć. Link Zgłoś
mobile5 Re: ROTFL 01.02.06, 00:39 habudzik napisał: > izyda12 napisała: > > > qrwa, faktycznie mercedes potrafi odleciec... :))))) ciekawe ile wynosila > > > predkosc w momencie wzlotu? > > > > dobrze ze sobie dali spokoj > > Dobrze że to Mercedesowi się przytrafiło bo w innych atach mógłby nie przeżyć. > Bo tylko niemiecka technologia potrafiła "wznieść" się na takie wyżyny. Link Zgłoś
habudzik Re: ROTFL 01.02.06, 14:23 izyda12 napisała: > bo oni po prostu robia odlotowe samochody :) Znowu masz racje , niewielu mu podskoczy . Link Zgłoś
doopa_wolowa Re: ROTFL 01.02.06, 20:39 He he szkoda mi ciebie habudzik. Jesteś podobny do wakesa ileśtam. Dostałeś po gębie faktami - prosto między oczy i nadal zataczasz się po ringu plując zębami i jakimś bełkotem uwielbieńczym. Może czas zejść do szatni? Link Zgłoś
habudzik Re: ROTFL 01.02.06, 20:45 doopa_wolowa napisała: > He he szkoda mi ciebie habudzik. > Jesteś podobny do wakesa ileśtam. > > Dostałeś po gębie faktami - prosto między oczy i nadal zataczasz się po ringu > plując zębami i jakimś bełkotem uwielbieńczym. > > Może czas zejść do szatni? A czy ja coś negowałem ? Widziałem efekt zabawny a jednocześnie strazny i co z tego ? O czym to ma świadczyć ? Link Zgłoś
izyda12 Re: ROTFL 01.02.06, 21:04 a ja uwazam ze koledzy habudzik i waskes29: 1) sa blisko spokrewnieni, albo 2) to jedna i ta sama osoba, nie wiem tylko dlaczego nienawidza wszytskiego co japonskie?????? ja np. uwazam ze japonskie samochody i moto sa b. dobre ale jednoczesnie uwazam ze mercedes robi swietne samochody luksusowo-sportowe, typu cl czy sl; a u nich wszystko co japonskie (samochod, silnik, osiagnienia w sporcie jest bee, przez duze "B") ... Link Zgłoś
habudzik Re: ROTFL 01.02.06, 21:57 izyda12 napisała: > a ja uwazam ze koledzy habudzik i waskes29: > 1) sa blisko spokrewnieni, albo > 2) to jedna i ta sama osoba, Napisz do gazety to Ci odpowiedzą . > > nie wiem tylko dlaczego nienawidza wszytskiego co japonskie?????? Suzuki nawet uwielbiam a nie tylko lubie. Nienawidze tylko pieprzenia że japończyki to są najlepiej wykończone , najszybsze , zajefajne no i ostatnia bzdura Twojej produkcji " japończycy robią najlepsze samochody sportowe". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=35795349&a=35866650 Link Zgłoś
izyda12 Re: ROTFL 01.02.06, 14:23 najpierw niemieccy geniusze musieli taki samolot skonstruowac Link Zgłoś
habudzik Re: ROTFL 01.02.06, 00:16 Tak te zdjecia to pamiętam . Pokazywali to u nas . Niezłe akrobacje Link Zgłoś
mobile5 Re: ROTFL 01.02.06, 00:19 habudzik napisał: > Tak te zdjecia to pamiętam . Pokazywali to u nas . Niezłe akrobacje MB, jeśli chce, potrafi być nalepszy w różnych dziedzinach.:-) Link Zgłoś
supermirafiori pakiet lux lata 80. 01.02.06, 15:55 www.trader.pl/details,131,100284858.asp Link Zgłoś