vvonnan29 03.02.06, 22:09 wpisujcie wozidła ktore z chęcią widzielibyście na ulicy, dla mnie na pierwszy rzut tiny.pl/mgdb to nic że mnie nie stać :) ale krajobraz ulic napewno kształtowałby się ciekawiej Link Zgłoś Obserwuj wątek
wonnan29 [...] 03.02.06, 22:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
vvonnan29 Re: Nie wszedł do produkcji niestety 03.02.06, 22:36 wonnan29 napisała: > Zasrancu ten nick jest zarezerwowany. ale o co chodzi ja mam przeciez inny nick ;) Link Zgłoś
01boryna Re: Nie wszedł do produkcji niestety 04.02.06, 19:22 vvonnan29 napisała: > wonnan29 napisała: > > > Zasrancu ten nick jest zarezerwowany. > > ale o co chodzi ja mam przeciez inny nick ;) czesc Szymi, juz sie otrzasnales po ostatniej wpadce?... Link Zgłoś
vvonnan29 Re: Nie wszedł do produkcji niestety 04.02.06, 21:24 01boryna napisał: > vvonnan29 napisała: > > > wonnan29 napisała: > > > > > Zasrancu ten nick jest zarezerwowany. > > > > ale o co chodzi ja mam przeciez inny nick ;) > > > czesc Szymi, juz sie otrzasnales po ostatniej wpadce?... > > > > > heheh pomyłka 01boryna, ale nieźle się uśmiałem ja mnie wziąłeś za szymiego.....ostatnio nie śledziłem forum co takiego narobił szymi? o jaką wpadkę chodzi? Link Zgłoś
habudzik Re: Nie wszedł do produkcji niestety 04.02.06, 22:11 vvonnan29 napisała: > heheh pomyłka 01boryna, ale nieźle się uśmiałem ja mnie wziąłeś za > szymiego.....ostatnio nie śledziłem forum co takiego narobił szymi? o jaką > wpadkę chodzi? Przeżył skrobanke . Link Zgłoś
callafior Re: Nie wszedł do produkcji niestety 05.02.06, 16:35 Brzydkie to to jak nie wiem... Już wolę wygląd megane II Link Zgłoś
mis.z.wiertarka skoda tudor 05.02.06, 16:38 www.autoplaneta.pl/mig.php?pageType=folder&currDir=./Concept_Design/Skoda/Tudor Link Zgłoś
expedit54 Re: Czyżby prowokacja na rozkręcenie wątku :) ? 05.02.06, 20:02 mis.z.wiertarka napisała: > <a href="www.autoplaneta.pl/mig.php?pageType=folder&currDir=./Concept_Design/Skoda/Tudor" target="_blank">www.autoplaneta.pl/mig.php?pageType=folder&currDir=./Concept_Design/Skoda/Tudor</a> Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Nie wszedł do produkcji niestety 05.02.06, 22:23 szkoda ze beskidowi nie wyszło na ironię zakrawa fakt, ze podrabiany wonnan doczekał sie podróbki. podejrzewam iberie:) Link Zgłoś
vvonnan29 Re: Nie wszedł do produkcji niestety 06.02.06, 10:56 ja nie iberia ja mam siusiaka ;) Link Zgłoś