vidmantas 09.02.06, 20:32 chcę sobie kupić takie cudo na lato pobujać trochę "kabriusem" co powiedzą użytkownicy? nie ma problemu z dachem czy skrzypieniem nadwozia a jak z parkowaniem auta na ulicy - nie niszczą dachów? będę wdzięczny za informacje Link Zgłoś Obserwuj wątek
robert888 Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 20:44 juz zacznij rozwieszać ogłoszenia w stylu - kto wykona wymiane szyby pleksi w dachu cabrio. Strasznie stary grat jak na kabrioleta. Loteria. Link Zgłoś
vidmantas Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 20:48 jasne ze nie nufka ale wyjatkowa podoba mi sie linia tego auta poza tym jezdzic bede tym niewiele na codzien mam nowe wieksze BMW, wiec w trasy tą loterią jezdzic nie zamierzam bardziej się boje czy mi w Warszawie na ulicy tego nie zdewastują Link Zgłoś
robert888 Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 20:58 nie przeceniaj się:) Nikt czegoś takiego co juz wygląda na zdewastowane nawet nie obrzuci spojrzeniem:) A poważnie to nie wiem skąd się w narodzie bierze przeświadczenie, że ulicami chodza hordy łobuzów poszukujacych jakiegos cabrioletu do zniszczenia? Gdzie to będziesz parkował? Z warszawskimi numerami pod stadionem Widzewa? Jak na leciwą mocno (20 lat?) konstrukcje trzymaną tylko na płycie podłogowej lepiej sprawdź co kupujesz, bo jeśli rudy to dopadł od spodu to kiedyś ci się samochód złoży na pół. Wiem że cabrio kusi, jednak aby kupować tak stare, trzeba byc poszukiwaczem sporych wrażeń. Martw sie o rdzę a nie o dewiantów z maczetami. Tych ostatnich nigdy nie widziałem, a przerdzewiałe samochody i owszem. Link Zgłoś
loyezoo Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 21:12 Trochę cię ponosi z tym "złomem".Jak wielu na tym forum.Samochody z zachodu często jeżdżą tylko w sezonie letnim (mówie o cabrio) "norowane" w garażu przez resztę okresu i bardzo często mają małe przebiegi.Takie podejście jest chore zważywszy że mam Corvette stingray co prawda targa ale ma 31 lat i troche mocy (jakoś się nie łamie) a co dopiero 50-cio letnie auta.To samo sie tyczy nawet rocznego- bo jak było po dzwonie to też wiele dobrego nie wróżę.Abstrachując ostatnio była taka bmw w zaj....stym stanie po tuningu w niemczech.Poszła (albo gość nie sprzedał) w każydm razie na licytacji za 90rok było juz ponad 22tys:)) i chyba 11 licytujących.Więc w przypadku tego typu aut nie patrzy się na rocznik.Oczywiście na szroty trzeba uważać szczególnie w Polsce.Np. golfy 1 cabrio mają ceny od 2tys zł do16(tyle widziałem ostatnio,bywało więcej)Pzdr. P/S a z dachami bywa różnie bo wracają "pajace" z lokalu nawaleni i dla checy lub z zazdrości potną i tyle. Link Zgłoś
huggoo Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 22:21 Wiesz...spróbuj tutaj...www.beemka-klub.pl dowiesz się konkretnych rzeczy, na tym forum nie ma sensu pytać. Link Zgłoś
vidmantas Re: 325i E30 cabrio 10.02.06, 11:06 huggoo napisał: > Wiesz...spróbuj tutaj...www.beemka-klub.pl dowiesz się konkretnych rzeczy, na > tym forum nie ma sensu pytać. zauwazylem ze opinie sa skrajne... Link Zgłoś