Dodaj do ulubionych

325i E30 cabrio

09.02.06, 20:32
chcę sobie kupić takie cudo na lato pobujać trochę "kabriusem"
co powiedzą użytkownicy?
nie ma problemu z dachem czy skrzypieniem nadwozia
a jak z parkowaniem auta na ulicy - nie niszczą dachów?

będę wdzięczny za informacje
Obserwuj wątek
    • robert888 Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 20:44
      juz zacznij rozwieszać ogłoszenia w stylu - kto wykona wymiane szyby pleksi w
      dachu cabrio. Strasznie stary grat jak na kabrioleta. Loteria.
      • vidmantas Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 20:48
        jasne ze nie nufka ale wyjatkowa podoba mi sie linia tego auta
        poza tym jezdzic bede tym niewiele
        na codzien mam nowe wieksze BMW, wiec w trasy tą loterią jezdzic nie zamierzam
        bardziej się boje czy mi w Warszawie na ulicy tego nie zdewastują
        • robert888 Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 20:58
          nie przeceniaj się:)
          Nikt czegoś takiego co juz wygląda na zdewastowane nawet nie obrzuci
          spojrzeniem:) A poważnie to nie wiem skąd się w narodzie bierze
          przeświadczenie, że ulicami chodza hordy łobuzów poszukujacych jakiegos
          cabrioletu do zniszczenia? Gdzie to będziesz parkował? Z warszawskimi numerami
          pod stadionem Widzewa?

Jak na leciwą mocno (20 lat?) konstrukcje trzymaną tylko na płycie podłogowej
          lepiej sprawdź co kupujesz, bo jeśli rudy to dopadł od spodu to kiedyś ci się
          samochód złoży na pół. Wiem że cabrio kusi, jednak aby kupować tak stare,
          trzeba byc poszukiwaczem sporych wrażeń. Martw sie o rdzę a nie o dewiantów z
          maczetami. Tych ostatnich nigdy nie widziałem, a przerdzewiałe samochody i
          owszem.
      • loyezoo Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 21:12
        Trochę cię ponosi z tym "złomem".Jak wielu na tym forum.Samochody z zachodu
        często jeżdżą tylko w sezonie letnim (mówie o cabrio) "norowane" w garażu przez
        resztę okresu i bardzo często mają małe przebiegi.Takie podejście jest chore
        zważywszy że mam Corvette stingray co prawda targa ale ma 31 lat i troche mocy
        (jakoś się nie łamie) a co dopiero 50-cio letnie auta.To samo sie tyczy nawet
        rocznego- bo jak było po dzwonie to też wiele dobrego nie wróżę.Abstrachując
        ostatnio była taka bmw w zaj....stym stanie po tuningu w niemczech.Poszła (albo
        gość nie sprzedał) w każydm razie na licytacji za 90rok było juz ponad 22tys:))
        i chyba 11 licytujących.Więc w przypadku tego typu aut nie patrzy się na
        rocznik.Oczywiście na szroty trzeba uważać szczególnie w Polsce.Np. golfy 1
        cabrio mają ceny od 2tys zł do16(tyle widziałem ostatnio,bywało więcej)Pzdr.

P/S a z dachami bywa różnie bo wracają "pajace" z lokalu nawaleni i dla checy
        lub z zazdrości potną i tyle.
        • huggoo Re: 325i E30 cabrio 09.02.06, 22:21
          Wiesz...spróbuj tutaj...www.beemka-klub.pl dowiesz się konkretnych rzeczy, na
          tym forum nie ma sensu pytać.
          • vidmantas Re: 325i E30 cabrio 10.02.06, 11:06
            huggoo napisał:

> Wiesz...spróbuj tutaj...www.beemka-klub.pl dowiesz się konkretnych rzeczy, na
            > tym forum nie ma sensu pytać.

zauwazylem ze opinie sa skrajne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka