greenblack Re: GDZIE CI FACECI Z TAMTYCH LAT?? 17.11.02, 13:47 Czy mogłabyś subtelnie, jak na kobietę przystało usunąć się z tego forum i nie spamować tu więcej? Jest przecież "Erotica", "Romantica" i tam możesz znaleźć "prawdziwego mężczyznę". A najlepiej poszukaj w realnym świecie. Ktoś tak zabawny i atrakcyjny na pewno nie będzie miał z tym problemu. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kobietki Re: GDZIE CI FACECI Z TAMTYCH LAT?? IP: *.devs.futuro.pl 17.11.02, 13:55 no wlasnie -gdzie ci faceci z tamtych lat?: mili ,uprzejmi ,delikatni,szarmancy. Same wały zostaly...ktorzy jedyne co potrafia to pielegnowac swoj samochod. Bieda w kraju tym ...straszna bieda. Link Zgłoś
Gość: toyot Re: GDZIE CI FACECI Z TAMTYCH LAT?? IP: *.jjs.pl 17.11.02, 13:53 Z jakich lat ? Masz 22 czy może 62 lata ? Pzdr Link Zgłoś
Gość: Michal Re: GDZIE CI FACECI Z TAMTYCH LAT?? IP: *.telia.com 17.11.02, 14:06 Toc to koledzy menopausa,zrobi wszystko zeby sie nam tutaj naprzykrzac,trzeba wyslac do niej 10 ochotnikow,no oczywiscie szarmanckich,takich co samochod nie jest przedluzeniem i po sprawie.Zobaczycie nastepnego dnia bedzie zamowienie na nastepnych 20-tu Link Zgłoś
Gość: kobietki kurcze faceci jestescie nudni IP: *.devs.futuro.pl 17.11.02, 14:51 No chyba mozna sie jakos rozerwac ,na babskim gadaja tylko o silikonach itd. No dobra odkryles mnie-mam 60 lat ,szukam mlodzika, samochod mu dam. Zobaczymy ilu teraz sie zglosi....he,he Link Zgłoś
Gość: Michal Re: kurcze faceci jestescie nudni IP: *.telia.com 17.11.02, 15:20 No dobrze zes nawiazala kontakt.Powiadasz ,ze masz 60-lat.Nie wiem jak to u Was w Polsce wyglada.To odpowiem Tobie jak to tutaj w Skandywnawi wyglada.60-lat czyli jestes taka wlasnie jaka wie poco zyje.Ten wiek, tylko mowi nam o bardzo dobrym doswiadczeniu,wiedzy seksualnej,umiejetnosci wspolzycia i odrazu dopasowanie sie do kochanka.Trzeba powiedziec sobie jasno,ze dziewczyny mlode sa niezle ,ale czekaja na trzesienie ziemi,pozniej tzn po 30-tce chetne,ale jeszcze im to niewychodzi jak najlepiej,no ta wlasnie menopausa czyli 40stka chetna wszystkich kocha ja tez i dopiero zaczyna poznawac tajniki prawdziwego stosunku.Natomiast 50-tki jak 60-tki to juz pelna rafinada tych wszytskich doswiadczen gimnastyk,zaciskan i robienia przyjemnosci MU. Wydaje sie ze auta to jeszcze nie musisz ofiarowywac aby wejsc na czlonka do naszego forum.Powiedz najpierw czym jezdzisz ,ile to mocy posiada.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: kobietki ok-wiedzieliscie co napisac zeby mnie stad spławic IP: *.devs.futuro.pl 17.11.02, 16:07 60 lat to nie mam ,ale to co napisales wystraszylo mnie ...lepiej wracam do kobiecego forum . 20-latki nie czekaja na trzesienie ziemi ale na IDEAL ,Tego Jedynego..a moze potem sie okazuje ze on nie istnieje i daja sie wszytskim bo jest im to juz obojetne i dlatego taka rozwiazlosc w nastepnych latach. Jesli tak jest to juz mi siebie zal i moich fajnych kolezanek. Najlepiej jak udam glupią ze tego nie zroumialam, bedzie mi sie zylo szczesliwiej nie znajac tej "prawdy zyciowej"... A tak apropos -skad ty to czlowieku wiesz jak to jest z etapami u kobiety-ile ty masz lat? -ja jestem kobietą a nie wiedzialam ze tak jest. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: ok-wiedzieliscie co napisac zeby mnie stad sp IP: *.telia.com 17.11.02, 17:31 Mila kobietko,niestety tak w zyciu jest i gdyby Ona i On zdawali sobie sprawe z tego to by inaczej wychowywali swoje dzieci,tak aby niedoznaly tych rozczarowan zyciowych.Wiesz mi ze te kobiety nie robia tego dla uciechy i dla zabawy czy przyjemnosci,poprostu hormony steruja glowa a nie odwrotnie,nie przejmuj sie nie bierz tego do serca,tak jest juz natura i jej sie nieda oszukac.Gdyby wiele mezczyzn rozumialo ten problem niebylo by tylu tragedi w swiecie.Niestety mezczyzni sa zarozumiali ,nie dochodza do nich pewne problemy i nie rozumieja ich.Natonmiast Ciebie i Twoje kolezanki bez wzgledu na wiek jezeli posiadaja jakiekolwiek wehikuly zapraszamy tu´taj w celu wymiany doswiadczen lub nawet udzielenia pomocy. Serdecznie Was pozdrawiam w imieniu moim i moich kolegow Michal Link Zgłoś
Gość: kobietki do Michala IP: *.devs.futuro.pl 18.11.02, 09:13 dochodzi do tragedii???? Niestety > mezczyzni sa zarozumiali ,nie dochodza do nich pewne problemy i nie rozumieja > ich. Nie rozumiem tego a moze raczej nie chce tego zrozumiec bo sie okaze ze zyciem rzadzi seks i pieniadze..z tego co mowisz. Kiedys myslalam ze czlowiekowi zyloby sie lepiej gdyby wiedzial to wszytsko na poczatku co sie dowie przez cale swoje zycie. Wole jednak nic nei wiedziec i sie tego dowiedziec na starosc... Michal ja juz rezygnuje z tego forum bo nie chce tu przeszkadzac fanom motoryzacji,jak chcialbys mi cos napisac to na maila- fajna223@wp.pl-prosze zadnych katastroficznych rzeczy...zostaw mi jakas zludna nadzieje ze jest inaczej na tym swiecie. Link Zgłoś
bart_ Właśnie, lepiej już sobie sp... 18.11.02, 09:03 Gość portalu: kobietki napisał(a): > A tak apropos -skad ty to czlowieku wiesz jak to jest z etapami u kobiety-ile > ty masz lat? > -ja jestem kobietą a nie wiedzialam ze tak jest. Boś za młoda, dziecko ;-) Twoje 20 lat to jeszcze ten etap, kiedy nie myśli się o kolejnych. A że to pierwszy, to jak inne już "nie-nastolatki" szukasz sensacji. Lepiej poszukaj - jak to nazywasz - "IDEAL" i nie spamuj na forum moto. Pozdrawiam 30-latki i 30-latków Link Zgłoś