Dodaj do ulubionych

GDZIE CI FACECI Z TAMTYCH LAT??

IP: *.devs.futuro.pl 17.11.02, 13:35
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: GDZIE CI FACECI Z TAMTYCH LAT?? 17.11.02, 13:47
      Czy mogłabyś subtelnie, jak na kobietę przystało usunąć się z tego forum i nie
      spamować tu więcej? Jest przecież "Erotica", "Romantica" i tam możesz
      znaleźć "prawdziwego mężczyznę". A najlepiej poszukaj w realnym świecie. Ktoś
      tak zabawny i atrakcyjny na pewno nie będzie miał z tym problemu.
      Pozdrawiam
      • Gość: kobietki Re: GDZIE CI FACECI Z TAMTYCH LAT?? IP: *.devs.futuro.pl 17.11.02, 13:55
        no wlasnie -gdzie ci faceci z tamtych lat?: mili ,uprzejmi ,delikatni,szarmancy.
        Same wały zostaly...ktorzy jedyne co potrafia to pielegnowac swoj samochod.
        Bieda w kraju tym ...straszna bieda.
    • Gość: toyot Re: GDZIE CI FACECI Z TAMTYCH LAT?? IP: *.jjs.pl 17.11.02, 13:53
      Z jakich lat ? Masz 22 czy może 62 lata ?

Pzdr
      • Gość: Michal Re: GDZIE CI FACECI Z TAMTYCH LAT?? IP: *.telia.com 17.11.02, 14:06
        Toc to koledzy menopausa,zrobi wszystko zeby sie nam tutaj naprzykrzac,trzeba
        wyslac do niej 10 ochotnikow,no oczywiscie szarmanckich,takich co samochod nie
        jest przedluzeniem i po sprawie.Zobaczycie nastepnego dnia bedzie zamowienie na
        nastepnych 20-tu
        • Gość: kobietki kurcze faceci jestescie nudni IP: *.devs.futuro.pl 17.11.02, 14:51
          No chyba mozna sie jakos rozerwac ,na babskim gadaja tylko o silikonach itd.

No dobra odkryles mnie-mam 60 lat ,szukam mlodzika, samochod mu dam.
          Zobaczymy ilu teraz sie zglosi....he,he
          • Gość: Michal Re: kurcze faceci jestescie nudni IP: *.telia.com 17.11.02, 15:20
            No dobrze zes nawiazala kontakt.Powiadasz ,ze masz 60-lat.Nie wiem jak to u Was
            w Polsce wyglada.To odpowiem Tobie jak to tutaj w Skandywnawi wyglada.60-lat
            czyli jestes taka wlasnie jaka wie poco zyje.Ten wiek, tylko mowi nam o bardzo
            dobrym doswiadczeniu,wiedzy seksualnej,umiejetnosci wspolzycia i odrazu
            dopasowanie sie do kochanka.Trzeba powiedziec sobie jasno,ze dziewczyny mlode
            sa niezle ,ale czekaja na trzesienie ziemi,pozniej tzn po 30-tce chetne,ale
            jeszcze im to niewychodzi jak najlepiej,no ta wlasnie menopausa czyli 40stka
            chetna wszystkich kocha ja tez i dopiero zaczyna poznawac tajniki prawdziwego
            stosunku.Natomiast 50-tki jak 60-tki to juz pelna rafinada tych wszytskich
            doswiadczen gimnastyk,zaciskan i robienia przyjemnosci MU.
            Wydaje sie ze auta to jeszcze nie musisz ofiarowywac aby wejsc na czlonka do
            naszego forum.Powiedz najpierw czym jezdzisz ,ile to mocy posiada.Pzdr.Michal
            • Gość: kobietki ok-wiedzieliscie co napisac zeby mnie stad spławic IP: *.devs.futuro.pl 17.11.02, 16:07
              60 lat to nie mam ,ale to co napisales wystraszylo mnie ...lepiej wracam do
              kobiecego forum .
              20-latki nie czekaja na trzesienie ziemi ale na IDEAL ,Tego Jedynego..a moze
              potem sie okazuje ze on nie istnieje i daja sie wszytskim bo jest im to juz
              obojetne i dlatego taka rozwiazlosc w nastepnych latach.
              Jesli tak jest to juz mi siebie zal i moich fajnych kolezanek.
              Najlepiej jak udam glupią ze tego nie zroumialam, bedzie mi sie zylo
              szczesliwiej nie znajac tej "prawdy zyciowej"...
              A tak apropos -skad ty to czlowieku wiesz jak to jest z etapami u kobiety-ile
              ty masz lat? -ja jestem kobietą a nie wiedzialam ze tak jest.
              • Gość: Michal Re: ok-wiedzieliscie co napisac zeby mnie stad sp IP: *.telia.com 17.11.02, 17:31
                Mila kobietko,niestety tak w zyciu jest i gdyby Ona i On zdawali sobie sprawe z
                tego to by inaczej wychowywali swoje dzieci,tak aby niedoznaly tych rozczarowan
                zyciowych.Wiesz mi ze te kobiety nie robia tego dla uciechy i dla zabawy czy
                przyjemnosci,poprostu hormony steruja glowa a nie odwrotnie,nie przejmuj sie
                nie bierz tego do serca,tak jest juz natura i jej sie nieda oszukac.Gdyby wiele
                mezczyzn rozumialo ten problem niebylo by tylu tragedi w swiecie.Niestety
                mezczyzni sa zarozumiali ,nie dochodza do nich pewne problemy i nie rozumieja
                ich.Natonmiast Ciebie i Twoje kolezanki bez wzgledu na wiek jezeli posiadaja
                jakiekolwiek wehikuly zapraszamy tu´taj w celu wymiany doswiadczen lub nawet
                udzielenia pomocy.
                Serdecznie Was pozdrawiam w imieniu moim i moich kolegow Michal
                • Gość: kobietki do Michala IP: *.devs.futuro.pl 18.11.02, 09:13

dochodzi do tragedii????
                  Niestety
                  > mezczyzni sa zarozumiali ,nie dochodza do nich pewne problemy i nie rozumieja
                  > ich.

Nie rozumiem tego a moze raczej nie chce tego zrozumiec bo sie okaze ze zyciem
                  rzadzi seks i pieniadze..z tego co mowisz.
                  Kiedys myslalam ze czlowiekowi zyloby sie lepiej gdyby wiedzial to wszytsko na
                  poczatku co sie dowie przez cale swoje zycie.
                  Wole jednak nic nei wiedziec i sie tego dowiedziec na starosc...
                  Michal ja juz rezygnuje z tego forum bo nie chce tu przeszkadzac fanom
                  motoryzacji,jak chcialbys mi cos napisac to na maila- fajna223@wp.pl-prosze
                  zadnych katastroficznych rzeczy...zostaw mi jakas zludna nadzieje ze jest
                  inaczej na tym swiecie.
              • bart_ Właśnie, lepiej już sobie sp... 18.11.02, 09:03
                Gość portalu: kobietki napisał(a):

> A tak apropos -skad ty to czlowieku wiesz jak to jest z etapami u kobiety-ile
                > ty masz lat?
                > -ja jestem kobietą a nie wiedzialam ze tak jest.

Boś za młoda, dziecko ;-)
                Twoje 20 lat to jeszcze ten etap, kiedy nie myśli się o kolejnych. A że to
                pierwszy, to jak inne już "nie-nastolatki" szukasz sensacji. Lepiej poszukaj -
                jak to nazywasz - "IDEAL" i nie spamuj na forum moto.

Pozdrawiam 30-latki i 30-latków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka