piotrt3 07.03.06, 22:16 Znalazlem cos takiego moto.allegro.pl/show_item.php?item=90731044 okazja (?) za taka cene i z taka historią może warto? ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
dr.verte Re: OKAZJA /?/ laguna 07.03.06, 23:07 może i nie jest to wygórowana cena ale do końca licytacji jeszcze 12 dni Link Zgłoś
fru.fru Re: OKAZJA /?/ laguna 08.03.06, 08:52 identyczny kolor, wydech i silnik mial Jaszpol... Moze to ten na ktorym jaszpol z vtech`iem "trenowali" "czipsowanie" Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: OKAZJA /?/ laguna 08.03.06, 11:13 dlaczego to ma dwa wydechy? strach sie bac cos takiego brac. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: OKAZJA /?/ laguna 08.03.06, 11:16 i jeszcze tuning progow. no jak mozna tak zwiesniaczyc auto? Link Zgłoś
fru.fru Re: OKAZJA /?/ laguna 08.03.06, 13:15 No wlasnie, dlatego jestem niemalze pewny, ze eto "egzemplarz testowy" jaszpolu z lodzi. Kiedy probowali z vtech zrobic program do ECu w f4rT, ostatecznie niby im sie udalo...a prawda jest taka, ze w polszy nikt nie umie.. Najblizej w teutonii lub austrii Link Zgłoś
piotrt3 Re: OKAZJA /?/ laguna 08.03.06, 18:16 fru.fru napisał: > No wlasnie, dlatego jestem niemalze pewny, ze eto "egzemplarz testowy" jaszpolu > > z lodzi. Kiedy probowali z vtech zrobic program do ECu w f4rT, ostatecznie niby > > im sie udalo...a prawda jest taka, ze w polszy nikt nie umie.. > Najblizej w teutonii lub austrii chyba jednak sie mylicie samochód od pierwszego własciciela dwie rury - tak jak całe wyposażenie -seryjne - silnik 2.0 Turbo (!) bez "wiejskiego tjuningowania" jak niektórzy z was sugerują cena wg mnie bardzo dobra /?/ Link Zgłoś
fru.fru Re: OKAZJA /?/ laguna 08.03.06, 19:32 piotrt3 napisał: chyba jednak sie mylicie > samochód od pierwszego własciciela > dwie rury - tak jak całe wyposażenie -seryjne - silnik 2.0 Turbo (!) Doopa tam seryjne 2 rury, owszem sa dwie rury, tak jak w Dci, ale z jednej puszki..nie po obu stronach samochodu..wiec rzezba no. one is done. Silnik jest ok, nie generuje zonkow, dobry olej, nie nizej niz 5w, turbina mitsu nie lubi. Turbina Td04-10T 8,5 porzadna, chlodzona oliwą i wodą, dodatkowy wymiennik ciepla woda/olej przy filtrze oleju. Podstawowa regeneracja tej turbiny 1000 jak zlom 2 tys. Zaleta tego silnika jest to ze nie ma wogole laga, wciskasz i zapycha.. Z chipsowaniem klopoty, Elia robi cos cos sie nazywa Secotronik, niby cos daje.. Przy zakupie sprawdzic skrzynie, 3 i 4 bieg, w pierwszych seriach PK6 lubily wysrac sie lozyska, rozgrzac auto i sprawdzic na wysokim biegu czy w okolicach 3 tys obrotow czy nie slizga sie sprzeglo.Pozatym standard aso->clip i jazda. Gazowanie mozliwe znam 3 sztuki na brc sequent ale koszt spory. Tu masz osiagi, coprawda kombi ale zawsze cos. glinki.com/?l=5rc465 Ja mam kombi 2.0T, i jest ok. gdyby nie ten reczny to przy obecnych upustach zaczalbym myslec o gt. Jakby co to priv. Link Zgłoś
latamnisko Re: OKAZJA /?/ laguna 09.03.06, 12:05 chlopie, skad takie linki bierzesz??:) btw ja ost hamowalem swoja na vtg w sulejowku. zamiast obiecanych 210 wyszlo 184... myslalem o chipie, nawet dla tych marnych kilku koni... z drugiej strony, wczoraj objechalem s klase hehe, pewnie jakas s 320 ale satysfakcja jest:) Link Zgłoś
fru.fru Re: OKAZJA /?/ laguna 09.03.06, 12:14 No teutoni pomierzyli w realu i tak im wyszlo.. F4rT 3ma sie dobrze, przynajmniej serii, u mnie byl bonus w momencie np. A jesli tobie wyszlo 184 na kołach to tylko skakac z radosci ;-) Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: OKAZJA /?/ laguna 09.03.06, 00:12 > chyba jednak sie mylicie > samochód od pierwszego własciciela > dwie rury - tak jak całe wyposażenie -seryjne - silnik 2.0 Turbo (!) > bez "wiejskiego tjuningowania" jak niektórzy z was sugerują > cena wg mnie bardzo dobra /?/ zadzwoniles do pana i pan powiedzial ze wszystko seria? he he he he he dobre. zadzwon jeszcze raz czy felgi tez byly takie w serii :-) Link Zgłoś
tanugal Re: OKAZJA /?/ laguna 09.03.06, 11:05 ten jaszpolowy miał po cipie podobno 185 koni. z drugiej strony 170 jak podaje sprzedawca to też nijak, w 2004 powinno być 165. może sam wydech se zmienił a ten co montował powiedział że na pewno 5 kuni będzie więcej? w każdym razie jak nie jest rozgrzebany, to cena wygląda okazyjnie... Link Zgłoś
fru.fru Re: OKAZJA /?/ laguna 09.03.06, 12:09 anugal napisał: > ten jaszpolowy miał po cipie podobno 185 koni. Podobno to dobre slowo;-). Jak do nich dzwonilem to kazali mi przyjechac, bo musza wymontowac ecu i wyslac(vtech). Koszt 3500. Ja mam Ecu sagem 2000, Sagema 3000 robia podobno na miejscu Za 500 ojro mozna kupic secotronica elii...do tego silnika >z drugiej strony 170 jak podaje, sprzedawca to też nijak, w 2004 powinno być 165. podobno mozliwe, jesli zmieni sie oprogramowanie sterownika wtrysku. może sam wydech se zmienił a > ten co montował powiedział że na pewno 5 kuni będzie więcej? w każdym razie jak > nie jest rozgrzebany, to cena wygląda okazyjnie tak sadze, sadze tez niestety ze to spamik ;-) Link Zgłoś
robert888 nigdy nie kupiłbym auta z dwoma wydechami 08.03.06, 11:16 garażowanego w Białej Podlaskiej. Brrrrr.... Link Zgłoś
piotrt3 Re: nigdy nie kupiłbym auta z dwoma wydechami 08.03.06, 18:17 robert888 napisał: > garażowanego w Białej Podlaskiej. Brrrrr.... a co masz do Białej ? /jakieś kompleksy, czy co?/ Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: rozpracowałes mnie. I co ja teraz pocznę... 09.03.06, 00:33 www.emoto.com.pl/adeta.php?aid=7170 a tu jaka okazja. Link Zgłoś
macgregor-72 Re: nigdy nie kupiłbym auta z dwoma wydechami 09.03.06, 11:41 a nie jest to przypadkiem Twoja Laguna? Link Zgłoś
piotrt3 Re: nigdy nie kupiłbym auta z dwoma wydechami 10.03.06, 09:32 macgregor-72 napisał: > a nie jest to przypadkiem Twoja Laguna? :) nie moja, znajomych, pozdrawiam Link Zgłoś