kszyrztow Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 10:53 no bmw idzie jak burza ;) +66%, no no.... Podoba mi się co się dzieje u suzuki, bo nowy swift i GW to naprawdę udane modele. Seat mimo wymiany modeli słabo, może leon przyjdzie z odsieczą. Nieźle opel, który przecież nie jest tani (tak przy okazji wywołam VW, którego kupujemy sporo mniej, a przecież z cenami astry przesadzili :> waskes, co Ty na to? ;) ). Honda tradycyjnie szara myszka, a fiat leci na ryj. Szkoda, bo zasłuzona dla nas marka, trochę pieniędzy i pracy dała Polsce. Link Zgłoś
kszyrztow Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 10:54 kszyrztow napisał: > nowy swift i GW to naprawdę udane modele. naturalnie chodziło o GV (Grand Vitarę) ;) Link Zgłoś
waskes29 Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 11:46 kszyrztow napisał: > no bmw idzie jak burza ;) +66%, no no.... Podoba mi się co się dzieje u suzuki, Wszystkie drogie marki notuja spory wzrost Mercedes ,Volvo i Audi ( podobno cala pule 250szt modelu Q7 sprzedano w kilka dni a chetnych bylo duzo wiecej) > bo nowy swift i GW to naprawdę udane modele. Seat mimo wymiany modeli słabo, > może leon przyjdzie z odsieczą. Nieźle opel, który przecież nie jest tani (tak > przy okazji wywołam VW, którego kupujemy sporo mniej, a przecież z cenami astry > > przesadzili :> waskes, co Ty na to? ;) ). Opel glownie swoja sprzedaz opiera na Corsie i Astrze II , ta ostatnia jest zdecydowanie najtansza w klasie ,chyba nawet teraz sporo ponizej 40tys i tu bym upatrywal taki wzrost sprzedazy .Toyota sie dobrze trzyma mimo ze nowy Yaris to lipa ,Skoda z stara juz Fabia i uboga oferta narazie cienko ale mysle ze nowy minivan podniesie sprzedaz. A fiat cienko wszyscy liczyli na nowe punto zrobi kariere ale robi narazie glownie tylko we Wloszech. Link Zgłoś
cc_2004 Re: jak donosi samar 11.04.06, 16:41 w grupie PGD klienci złożyli w sumie 1 578 zamówień, podczas gdy w analogicznym okresie roku ubiegłego było to 1 382. Oznacza to wzrost o 14,2%. W rozbiciu na poszczególne marki, klienci zamówili 1 339 aut marki Ford, 83 Nissany oraz 156 samochodów marki Suzuki. Dziwne, że kije tak słabo drgnęły. Link Zgłoś
greenblack Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 15:31 Najważniejsze, że Skodzie spadło. Link Zgłoś
dr.verte Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 16:01 Wszystko kwestia ustalenia cen na rynek.Renault jeszcze nie tak dawno było na trzecim bodajże miejscu a tu taki systematyczny zjazd. Link Zgłoś