Dodaj do ulubionych

Sprzedaz styczen-marzec w PL

11.04.06, 10:30
www.motofakty.pl/artykul/w_salonach_drgnelo.html
Obserwuj wątek
    • kszyrztow Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 10:53
      no bmw idzie jak burza ;) +66%, no no.... Podoba mi się co się dzieje u suzuki,
      bo nowy swift i GW to naprawdę udane modele. Seat mimo wymiany modeli słabo,
      może leon przyjdzie z odsieczą. Nieźle opel, który przecież nie jest tani (tak
      przy okazji wywołam VW, którego kupujemy sporo mniej, a przecież z cenami astry
      przesadzili :> waskes, co Ty na to? ;) ). Honda tradycyjnie szara myszka, a
      fiat leci na ryj. Szkoda, bo zasłuzona dla nas marka, trochę pieniędzy i pracy
      dała Polsce.
      • kszyrztow Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 10:54
        kszyrztow napisał:

> nowy swift i GW to naprawdę udane modele.

naturalnie chodziło o GV (Grand Vitarę) ;)
      • waskes29 Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 11:46
        kszyrztow napisał:

> no bmw idzie jak burza ;) +66%, no no.... Podoba mi się co się dzieje u
        suzuki,

Wszystkie drogie marki notuja spory wzrost Mercedes ,Volvo i Audi ( podobno
        cala pule 250szt modelu Q7 sprzedano w kilka dni a chetnych bylo duzo wiecej)

> bo nowy swift i GW to naprawdę udane modele. Seat mimo wymiany modeli słabo,
        > może leon przyjdzie z odsieczą. Nieźle opel, który przecież nie jest tani
        (tak
        > przy okazji wywołam VW, którego kupujemy sporo mniej, a przecież z cenami
        astry
        >
        > przesadzili :> waskes, co Ty na to? ;) ).
        Opel glownie swoja sprzedaz opiera na Corsie i Astrze II , ta ostatnia jest
        zdecydowanie najtansza w klasie ,chyba nawet teraz sporo ponizej 40tys
        i tu bym upatrywal taki wzrost sprzedazy .Toyota sie dobrze trzyma mimo ze
        nowy Yaris to lipa ,Skoda z stara juz Fabia i uboga oferta narazie
        cienko ale mysle ze nowy minivan podniesie sprzedaz.
        A fiat cienko wszyscy liczyli na nowe punto zrobi kariere ale robi
        narazie glownie tylko we Wloszech.
      • cc_2004 Re: jak donosi samar 11.04.06, 16:41
        w grupie PGD klienci złożyli w sumie 1 578 zamówień, podczas gdy w analogicznym
        okresie roku ubiegłego było to 1 382. Oznacza to wzrost o 14,2%. W rozbiciu na
        poszczególne marki, klienci zamówili 1 339 aut marki Ford, 83 Nissany oraz 156
        samochodów marki Suzuki.

Dziwne, że kije tak słabo drgnęły.
    • greenblack Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 15:31
      Najważniejsze, że Skodzie spadło.
    • dr.verte Re: Sprzedaz styczen-marzec w PL 11.04.06, 16:01
      Wszystko kwestia ustalenia cen na rynek.Renault jeszcze nie tak dawno było na
      trzecim bodajże miejscu a tu taki systematyczny zjazd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka