melex3 30.04.06, 23:41 mam problem z zakupem radia do samochodu.Zastanawiam sie nad pionkiem lub alpinka, czy ktos moze mi doradzic ktora firma jest lepsza,z ktorego radia jest lepszy dzwiek itd.z gory dziekuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
miszasty Re: pioneer vs alpine 30.04.06, 23:55 melex3 napisał: > mam problem z zakupem radia do samochodu.Zastanawiam sie nad pionkiem lub > alpinka, czy ktos moze mi doradzic ktora firma jest lepsza,z ktorego radia > jest lepszy dzwiek itd.z gory dziekuje. Alpine - są radia i Alpine:)) A tak szczegółowiej to trzeba by porównać konkretne modele, bo Pioneer jest bardzo dobrą marką. Ale Alpine lepszą. Link Zgłoś
devote Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 00:24 dupa dupa dupa jak gada Ferdek kazda firma jest dobra.trzeba porownywac konkretne modele Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 08:22 przepraszam ze dygresje , czy zauwazyli panstwo , ze zmieniacze plyt "cd" juz nieida tak jak dawniej ?,ze ludziom wystarcza tzw."pelne radio" z jedna plyta, taki trend jest juz bardzo zauwazalny w angli. pa:"padl" mi caps-przepraszam za brak duzych liter Link Zgłoś
radomir996 Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 10:02 Po co zmieniacz jak wszystkie nowe cd playery czytaja mp3 Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 12:09 radomir996 napisał: Po co zmieniacz jak wszystkie nowe cd playery czytaja mp3 ja niemam zadnego mp3,mam singer cd player ale slucham tylko radia gdy somochod byl nowy to ustawilem radio maryia i tak juz dwa lata ta sama stacja - polecam goraco . Link Zgłoś
kodem_pl Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 12:15 Ja to bym chyba popelnil samobojstwo... ;-) Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 12:19 kodem_pl napisał: Ja to bym chyba popelnil samobojstwo... ;-) rozumiem cie dobrze,tak czasami robia ci ktorzy radia maryia nigdy niesluchali Link Zgłoś
kodem_pl Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 12:23 Alez sluchalem... "Rozmowy niedokonczone" to moja ulubiona audycja, dokladniej telefony od sluchaczy:-D Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 12:27 kodem_pl napisał: Alez sluchalem... "Rozmowy niedokonczone" to moja ulubiona audycja, dokladniej telefony od sluchaczy:-D noo i co ? nieprawdaz ze ojciec rydzyk powinien dostac nobla ? Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 12:31 kodem_pl napisał: Owszem, w kategorii najlepszego komika. to bez znaczenia w jakiej kategori,wazne jest ze czyn jego zboznym jest ! Link Zgłoś
kodem_pl Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 12:33 A tutaj nie mozna sie nie zgodzic. Pytanie tylko ktorego boga dotyczy zboznosc jego czynu... PS. odpisz w watku "Obalanie mity szybko=bezpiecznie" Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: pioneer vs alpine 01.05.06, 12:54 kodem_pl napisał: A tutaj nie mozna sie nie zgodzic. Pytanie tylko ktorego boga dotyczy zboznosc jego czynu... sluchajac audyci radia maryia kazdy sluchacz widzi/slyszy swojego boga ,- na "szumy w eterze" niezwracajac uwagi .., i o to chodzi . Link Zgłoś