anyjaps 03.06.06, 12:01 To co ja napisze znika po 1 minucie to co wyprawia ten siersciuch izyda jest tolerowane . Udalo wam sie postarac przez tydzien od poprzedniej burzy na temat izydy i juz wszystko wrocilo do "normy". Link Zgłoś Obserwuj wątek
odin-2 Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 12:06 anyjaps napisał: > To co ja napisze znika po 1 minucie to co wyprawia ten siersciuch > izyda jest tolerowane . > Udalo wam sie postarac przez tydzien od poprzedniej burzy na temat > izydy i juz wszystko wrocilo do "normy". .. a moze "izyda" to jeden z adminów ? a moze do wspolki pod tym nickiem ???? Link Zgłoś
ok_vip Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 12:07 Wszystko, co niezgodne z regulaminem wcześniej czy później poleci. Nie jesteśmy w stanie czytać wszystkich postów, w ciągu ostatniej "burzy" też o tym pisałem. Jeśli coś jest niezgodne z regulaminem klikajcie na czerwony kosz - to jedna z podstaw. Drugą jest niekarmienie trolla - o czym również pisałem, a czego Ty sam nie przestrzegasz. Jeśli wisi zbyt długo, wyślijcie to do mnie/Yaa (aktualnie tylko do mnie) na maila - poleci szybciej. Wskaż mi proszę 5 wątków trolla (wg wyszukiwarki - zaznaczam) które są jeszcze na forum. To nie miejsce na takie dyskusje, dlatego wątek poleciał na OŁ. Link Zgłoś
habudzik Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 12:30 ok_vip napisał: > Wszystko, co niezgodne z regulaminem wcześniej czy później poleci. Szkoda tylko że jednym wcześniej a drugiemu znaczenie później a dokładnie wtedy gdy mu sie odpowiada. Pare razy zauważyłem że jego bzdety stały i stały do momentu gdy mu nie odpowiedziałem . Jedyna więc metoda na szybkie usuniecie to szybka odpowiedź . Nie jesteśmy > w stanie czytać wszystkich postów, w ciągu ostatniej "burzy" też o tym pisałem > . > > Jeśli coś jest niezgodne z regulaminem klikajcie na czerwony kosz - to jedna z > podstaw. Drugą jest niekarmienie trolla - o czym również pisałem, a czego Ty s > am nie przestrzegasz. > > Jeśli wisi zbyt długo, wyślijcie to do mnie/Yaa (aktualnie tylko do mnie) na m > aila - poleci szybciej. I fajnie - forum A-M zamini sie w prywatne sobie meilowanie . Link Zgłoś
ok_vip Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 12:36 habudzik napisał: > Szkoda tylko że jednym wcześniej a drugiemu znaczenie później a dokładnie wtedy > gdy mu sie odpowiada. Pare razy zauważyłem że jego bzdety stały i stały do > momentu gdy mu nie odpowiedziałem . Jedyna więc metoda na szybkie usuniecie to > szybka odpowiedź . To raczej wyjątki - po prostu wątek poszedł niepotrzebnie do góry. Bo posty trolla są z reguły skreślane na bieżąco. > I fajnie - forum A-M zamini sie w prywatne sobie meilowanie . Nie widzę niczego dziwnego w wysyłaniu maili... kompletnie niczego. Takie sprawy załatwia się przez maile właśnie, a nie publicznie. Jeśli nie chcecie wysyłać maili to klikajcie w czerwony kosz. Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 14:30 habudzik napisał: > Pare razy zauważyłem że jego bzdety stały i stały do > momentu gdy mu nie odpowiedziałem . Jedyna więc metoda na szybkie usuniecie to > szybka odpowiedź . lepiej uwazaj,bo gdyby to zastosowac to Twoich postow wytna najwiecej nikt tak pieknie nie tworzy "schodkow" ja Ty ,troll jakich malo na tym forum zero tresci ,tylko w kolko jedno i to samo Link Zgłoś
habudzik Re: Ladnie admini, ladnie 04.06.06, 00:50 zgryzliwy1 napisał: > habudzik napisał: > lepiej uwazaj,bo gdyby to zastosowac to Twoich postow wytna najwiecej > nikt tak pieknie nie tworzy "schodkow" ja Ty ,troll jakich malo na tym forum > zero tresci ,tylko w kolko jedno i to samo Jakoś nie maja wile okazji do usuwania moich postów ( poza tymi do tego durnia ) bo sie na nich uwziałem i nie daje im szansy na kasowanie . Link Zgłoś
mobile5 Re: Ladnie admini, ladnie 04.06.06, 03:03 zgryzliwy1 napisał: > habudzik napisał: > > > > Pare razy zauważyłem że jego bzdety stały i stały do > > momentu gdy mu nie odpowiedziałem . Jedyna więc metoda na szybkie usuniec > ie to > > szybka odpowiedź . > > lepiej uwazaj,bo gdyby to zastosowac to Twoich postow wytna najwiecej > nikt tak pieknie nie tworzy "schodkow" ja Ty ,troll jakich malo na tym forum > zero tresci ,tylko w kolko jedno i to samo > Habudzik jest ewenementem zaprzeczającym teorii ewolucji. To dziecko mediów i reklamy. Link Zgłoś
loyezoo Re: Ladnie admini, ladnie 04.06.06, 16:27 Hmm nie wiem mój wątek był o tyle ciekawy (chyba) że został przypiety a potem go wcieło.Chodziło o najdziwniejsze auto przedstawiciela handlowego.I nikt tam nic "be" nie pisał.Na szczęscie.Pozdrawiam. P/S jeżeli watek jest przeniesiony to z góry przepraszam adminów:) Link Zgłoś
ok_vip Re: Ladnie admini, ladnie 04.06.06, 16:57 Nie wcięło go, ciągle jest na tym samym forum, tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=42393651&a=42393651 Został odpięty właśnie dlatego, że od dłuższego czasu nie toczyła się w nim dyskusja. Link Zgłoś