Dodaj do ulubionych

Ladnie admini, ladnie

03.06.06, 12:01
To co ja napisze znika po 1 minucie to co wyprawia ten siersciuch
izyda jest tolerowane .
Udalo wam sie postarac przez tydzien od poprzedniej burzy na temat
izydy i juz wszystko wrocilo do "normy".
Obserwuj wątek
    • odin-2 Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 12:06
      anyjaps napisał:

> To co ja napisze znika po 1 minucie to co wyprawia ten siersciuch
      > izyda jest tolerowane .
      > Udalo wam sie postarac przez tydzien od poprzedniej burzy na temat
      > izydy i juz wszystko wrocilo do "normy".

.. a moze "izyda" to jeden z adminów ? a moze do wspolki pod tym nickiem ????
    • ok_vip Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 12:07
      Wszystko, co niezgodne z regulaminem wcześniej czy później poleci. Nie jesteśmy w stanie czytać wszystkich postów, w ciągu ostatniej "burzy" też o tym pisałem.

Jeśli coś jest niezgodne z regulaminem klikajcie na czerwony kosz - to jedna z podstaw. Drugą jest niekarmienie trolla - o czym również pisałem, a czego Ty sam nie przestrzegasz.

Jeśli wisi zbyt długo, wyślijcie to do mnie/Yaa (aktualnie tylko do mnie) na maila - poleci szybciej.

Wskaż mi proszę 5 wątków trolla (wg wyszukiwarki - zaznaczam) które są jeszcze na forum.

To nie miejsce na takie dyskusje, dlatego wątek poleciał na OŁ.
      • habudzik Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 12:30
        ok_vip napisał:

> Wszystko, co niezgodne z regulaminem wcześniej czy później poleci.

Szkoda tylko że jednym wcześniej a drugiemu znaczenie później a dokładnie wtedy
        gdy mu sie odpowiada. Pare razy zauważyłem że jego bzdety stały i stały do
        momentu gdy mu nie odpowiedziałem . Jedyna więc metoda na szybkie usuniecie to
        szybka odpowiedź .

Nie jesteśmy
        > w stanie czytać wszystkich postów, w ciągu ostatniej "burzy" też o tym pisałem
        > .
        >
        > Jeśli coś jest niezgodne z regulaminem klikajcie na czerwony kosz - to jedna z
        > podstaw. Drugą jest niekarmienie trolla - o czym również pisałem, a czego Ty s
        > am nie przestrzegasz.
        >
        > Jeśli wisi zbyt długo, wyślijcie to do mnie/Yaa (aktualnie tylko do mnie) na m
        > aila - poleci szybciej.

I fajnie - forum A-M zamini sie w prywatne sobie meilowanie .

• ok_vip Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 12:36
          habudzik napisał:

> Szkoda tylko że jednym wcześniej a drugiemu znaczenie później a dokładnie wtedy
          > gdy mu sie odpowiada. Pare razy zauważyłem że jego bzdety stały i stały do
          > momentu gdy mu nie odpowiedziałem . Jedyna więc metoda na szybkie usuniecie to
          > szybka odpowiedź .

To raczej wyjątki - po prostu wątek poszedł niepotrzebnie do góry. Bo posty trolla są z reguły skreślane na bieżąco.

> I fajnie - forum A-M zamini sie w prywatne sobie meilowanie .

Nie widzę niczego dziwnego w wysyłaniu maili... kompletnie niczego. Takie sprawy załatwia się przez maile właśnie, a nie publicznie. Jeśli nie chcecie wysyłać maili to klikajcie w czerwony kosz.
        • zgryzliwy1 Re: Ladnie admini, ladnie 03.06.06, 14:30
          habudzik napisał:

> Pare razy zauważyłem że jego bzdety stały i stały do
          > momentu gdy mu nie odpowiedziałem . Jedyna więc metoda na szybkie usuniecie to
          > szybka odpowiedź .

lepiej uwazaj,bo gdyby to zastosowac to Twoich postow wytna najwiecej
          nikt tak pieknie nie tworzy "schodkow" ja Ty ,troll jakich malo na tym forum
          zero tresci ,tylko w kolko jedno i to samo
          • habudzik Re: Ladnie admini, ladnie 04.06.06, 00:50
            zgryzliwy1 napisał:

> habudzik napisał:

> lepiej uwazaj,bo gdyby to zastosowac to Twoich postow wytna najwiecej
            > nikt tak pieknie nie tworzy "schodkow" ja Ty ,troll jakich malo na tym forum
            > zero tresci ,tylko w kolko jedno i to samo

Jakoś nie maja wile okazji do usuwania moich postów ( poza tymi do tego durnia )
            bo sie na nich uwziałem i nie daje im szansy na kasowanie .

• mobile5 Re: Ladnie admini, ladnie 04.06.06, 03:03
            zgryzliwy1 napisał:

> habudzik napisał:
            >
            >
            > > Pare razy zauważyłem że jego bzdety stały i stały do
            > > momentu gdy mu nie odpowiedziałem . Jedyna więc metoda na szybkie usuniec
            > ie to
            > > szybka odpowiedź .
            >
            > lepiej uwazaj,bo gdyby to zastosowac to Twoich postow wytna najwiecej
            > nikt tak pieknie nie tworzy "schodkow" ja Ty ,troll jakich malo na tym forum
            > zero tresci ,tylko w kolko jedno i to samo
            >
            Habudzik jest ewenementem zaprzeczającym teorii ewolucji. To dziecko mediów i
            reklamy.
    • loyezoo Re: Ladnie admini, ladnie 04.06.06, 16:27
      Hmm nie wiem mój wątek był o tyle ciekawy (chyba) że został przypiety a potem
      go wcieło.Chodziło o najdziwniejsze auto przedstawiciela handlowego.I nikt tam
      nic "be" nie pisał.Na szczęscie.Pozdrawiam.

P/S jeżeli watek jest przeniesiony to z góry przepraszam adminów:)
      • ok_vip Re: Ladnie admini, ladnie 04.06.06, 16:57
        Nie wcięło go, ciągle jest na tym samym forum, tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=42393651&a=42393651
        Został odpięty właśnie dlatego, że od dłuższego czasu nie toczyła się w nim dyskusja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka