Dodaj do ulubionych

Warszawa - przechowanie opon

24.06.06, 11:47
Witajcie,

poszukuje jakiegos taniego zakladu do przechowania opon zimowych w
Wawie.Ktory moglibyscie mi polecic? W tej chwili najtaniej znalazlem 120PLN
za rok.

Marek
Obserwuj wątek
    • pizza987 Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 13:17
      Dużo taniej już raczej nie znajdziesz, więc poszukaj takiego punktu w okolicy domu. I popytaj o warunki: czy ubezpieczają i do jakiej wartości, do kiedy musisz w sezonie przekładkowym odebrać zimowe/oddać letnie itp.
      • lucyriver Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 13:26
        hmm... ja mam kolo domu, i taniej :o place 50 (pięćdziesiat) złotych za sezon.
        • pizza987 Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 20:51
          lucyriver napisała:

> hmm... ja mam kolo domu, i taniej :o place 50 (pięćdziesiat) złotych za sezon.

Spoko, tylko jak mieszkasz na Mokotowie i tam masz za ok. 100 zł/sezon, a znajdziesz na Tarchominie za 50 zł/sezon, to jest pytanie czy opłaca się dla tych 50 zł. różnicy stać dwa razy w roku w korkach i zużyć sporo czasu. Chodizło mi o to. Taką cenę ok. 100-120 mam na Mokotowie, sprawdzone od lat, opony przechowywane w dobrych warunkach i nie mam zbyt daleko. Wybór należy do płacącego.
          • lucyriver Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 20:55
            he he - zgadzam sie w 100% (a dojazd na naszą wieś w niektórych godzinach
            jest... wrrr....:-), ale chodzilo mi tez o cos innego. Przez moment zaczelam
            sie zastanawiac, czy oddalam oponki w dobre miejsce, w sensie za tanie, jak na
            ceny podane przez Ciebie. To moj pierwszy sezon w tym miejscu, i przebieglo mi
            takie pytanie przez glowe: "lucy, czy ty jeszcze zobaczysz te swoje
            opony...?" :-) pozdrawiam
            • pizza987 Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 21:31
              Ja się przyznam że oponki przechowuję u kumpli prowadzaących wulkanizację i sprzedaż/przechowalnię opon. I po prostu jestem pewien że są w dobrych warunkach, a nie rzucone na beton w formie malowniczej sterty (oglądałem ich magazyn), a ich współpraca z wieloma dużymi firmami mającymi po kilkadziesiąt samochodów też o czymś świadczy. Dodatkowym plusem dla mnie jest to że mam do nich niedaleko.
    • marekggg Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 14:04
      nma tarchominie na odkrytej kolo sklep[u Attak kosztuje 50 zeta.
      • lucyriver Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 15:33
        :-) nic dodac nic ujac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka