ziutek1234561 24.06.06, 11:47 Witajcie, poszukuje jakiegos taniego zakladu do przechowania opon zimowych w Wawie.Ktory moglibyscie mi polecic? W tej chwili najtaniej znalazlem 120PLN za rok. Marek Link Zgłoś Obserwuj wątek
pizza987 Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 13:17 Dużo taniej już raczej nie znajdziesz, więc poszukaj takiego punktu w okolicy domu. I popytaj o warunki: czy ubezpieczają i do jakiej wartości, do kiedy musisz w sezonie przekładkowym odebrać zimowe/oddać letnie itp. Link Zgłoś
lucyriver Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 13:26 hmm... ja mam kolo domu, i taniej :o place 50 (pięćdziesiat) złotych za sezon. Link Zgłoś
pizza987 Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 20:51 lucyriver napisała: > hmm... ja mam kolo domu, i taniej :o place 50 (pięćdziesiat) złotych za sezon. Spoko, tylko jak mieszkasz na Mokotowie i tam masz za ok. 100 zł/sezon, a znajdziesz na Tarchominie za 50 zł/sezon, to jest pytanie czy opłaca się dla tych 50 zł. różnicy stać dwa razy w roku w korkach i zużyć sporo czasu. Chodizło mi o to. Taką cenę ok. 100-120 mam na Mokotowie, sprawdzone od lat, opony przechowywane w dobrych warunkach i nie mam zbyt daleko. Wybór należy do płacącego. Link Zgłoś
lucyriver Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 20:55 he he - zgadzam sie w 100% (a dojazd na naszą wieś w niektórych godzinach jest... wrrr....:-), ale chodzilo mi tez o cos innego. Przez moment zaczelam sie zastanawiac, czy oddalam oponki w dobre miejsce, w sensie za tanie, jak na ceny podane przez Ciebie. To moj pierwszy sezon w tym miejscu, i przebieglo mi takie pytanie przez glowe: "lucy, czy ty jeszcze zobaczysz te swoje opony...?" :-) pozdrawiam Link Zgłoś
pizza987 Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 21:31 Ja się przyznam że oponki przechowuję u kumpli prowadzaących wulkanizację i sprzedaż/przechowalnię opon. I po prostu jestem pewien że są w dobrych warunkach, a nie rzucone na beton w formie malowniczej sterty (oglądałem ich magazyn), a ich współpraca z wieloma dużymi firmami mającymi po kilkadziesiąt samochodów też o czymś świadczy. Dodatkowym plusem dla mnie jest to że mam do nich niedaleko. Link Zgłoś
marekggg Re: Warszawa - przechowanie opon 24.06.06, 14:04 nma tarchominie na odkrytej kolo sklep[u Attak kosztuje 50 zeta. Link Zgłoś