kielonek2301 18.07.06, 15:44 Gdzie warto ubezpieczyc samochod? Bylem dzis w PTu i wyliczyli mi kosmiczne koszty... :-( Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia30 Re: Ubezpieczenie-wyszukiwarka albo 18.07.06, 16:01 wrozka odpowie na tak postawione pytanie, chyba dobrze wiesz, ze do okreslenia stawki sa potrzebne pewne dane, wiec moze pofatyguj sie do kilku ubezpieczycieli i niech ci zrobia symulacje. www.motobank.pl/ Link Zgłoś
dabecja Re: Ubezpieczenie-wyszukiwarka albo 19.07.06, 10:22 ja tez wczoraj mialem problem z ubezpieczeniem i facetka najtaniej znalazla mi w tuw pocztowe.jak sie ma 60 proc znizki na 0c to daja 30 na ac.tylko nie wiem czy to nie jest chwilowa promocja akurat w lublinie.dalej w kolejnosci skladek dla samochodu 1,4 bylo tuw tuz compensa,signa,ptu Link Zgłoś
edek40 Re: Ubezpieczenie 19.07.06, 10:41 Wczoraj przedluzylem OC w Linku 4. Jeszcze z szoku nie moge wyjsc. To chyba jakis uklad albo sekta. Oczywiscie uwzglednili 60% bezszkodowsci. Gdy przyznalem sie, ze tym samochodem jezdzi glownie moja zona, ktora miala, ale wobez zbycia samochodu juz nie ma, znizki pan w telefonie powiedzial, ze nawet jak nie ma jej w dowodzie auta, to oni honoruja wspolnote majatkowa. Zachowalismy wiec 60%. Ponadto dostalismy 7% znizki za to, ze kobieta glownie prowadzi oraz 5% za to, ze czesto wozone sa tym autem nasze dzieci. Proponowali to sami, bez zadnego naciskania. Ponadto ich OC ubezpiecza moje szyby w samochodzie. Ponadto jezeli zdazy mi sie jakas techniczna awaria w domu, to oni refunduja ja do wysokosci 400 zl. Ponadto, jezeli wyjade za granice, to moja polisa OC staje sie moja polisa zdrowotna do 15000 euro. Nie wiem jakie sa warunki AC i jak z praktyka wyplat. Wprawili mnie jednak w absolutne oslupienie. Skladka wyszla mi nizsza niz w zeszlym roku. Link Zgłoś