roman_wawa 29.07.06, 22:45 Co za durnota, jedziesz w korku a za toba koles na swiatłach , upał, goraco klara bije po oczach i dotego swiatła za toba i z nad przeciwka , takim ludzia powinno sie mandaty wystawiać Link Zgłoś Obserwuj wątek
nie_banalny Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 29.07.06, 22:57 roman_wawa napisała: > Co za durnota, jedziesz w korku a za toba koles na swiatłach , upał, goraco > klara bije po oczach i dotego swiatła za toba i z nad przeciwka , takim > ludzia powinno sie mandaty wystawiać Dobrze mowisz. Link Zgłoś
bigt Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 29.07.06, 23:01 co to za robaczki? info dla talibów? Link Zgłoś
nie_banalny [...] 29.07.06, 23:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
swistak1235 Dokładnie 30.07.06, 12:05 Co to za poroniony pomysł chyba same dziadki i tępaki tak robia żeby przy maxymalnym słoncu i mocnych upałach jezdzić na swiatłach Link Zgłoś
nie_banalny Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 30.07.06, 20:52 bigt napisał: > co to za robaczki? info dla talibów? Nie, dla kosmitow, zeby zalatwili laserem zapalajacych swiatla w dzien. Link Zgłoś
levy Robaczki... 31.07.06, 09:58 bigt napisał: > co to za robaczki? info dla talibów? Odpowiedź masz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=45917470 Link Zgłoś
nie_banalny Re: Robaczki... 31.07.06, 23:26 levy napisał: > bigt napisał: > > co to za robaczki? info dla talibów? > > Odpowiedź masz tutaj: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=45917470 Bardzo wyczerpujaca ta odpowiedz. Link Zgłoś
levy Re: Robaczki... 01.08.06, 09:00 analny napisała: > Bardzo wyczerpujaca ta odpowiedz. Prawda boli? Zwłaszcza podana w dowcipny, inteligentny sposób, którego nie potrafimy do końca zrozumieć - prawda? Link Zgłoś
programistajava Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 30.07.06, 13:00 jestem teo samego zdania Link Zgłoś
des4 Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 09:21 Oczywiście, że jazda na światłach w słoneczny dzień w mieście i w korku nie ma większego sensu. Jednak na trasie jestem jak najbardziej za używaniem świateł. Szczególnie na odcinkach leśnych i zacienionych drzewami. Kiedy forumowi miszcze kierownicy wyrosną z wyścigów na plejstejszyn i wsiądą do swojego pierwszego prawdziwego samochodu, zrozumieją dlaczego światła na trasie są naprawde przydatne... Link Zgłoś
inquisition Światła w dzień są przydatne! 31.07.06, 09:28 Oczywiście w korku, na słońcu światła są potrzebne jak psu luneta, ale na trasie, nawet w sporym slońcu światła dużo dają, bo samochód zarówno w cieniu jak i pod światło potrafi się niesamowicie zlać z otoczeniem. Ale jak ktoś jeździ głównie autobusem to tego nie zauważy... Link Zgłoś
kali.gulla Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 09:31 Nie wszyscy Dla niektórych ugruntowany pogląd jest silniejszy od r5ozumu i fizyki. Będą jeżdzićbez świateł nawet jeżeli mają zginąć w czołówce z tirem. Znam takich, niestsety. NIE, bo nie i koniec. Link Zgłoś
nie_banalny [...] 31.07.06, 09:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
inquisition O wysoki intelekcie racz obaczyć: 31.07.06, 09:55 najpierw popytaj na forum fotograficznym, dlaczego robiąc komuś/czemuś zdjęcie pod słońce używa się flesza... Potem sprawdź co to za tajemnicze zaklęcie: "bezwładność oka" Link Zgłoś
habudzik Re: O wysoki intelekcie racz obaczyć: 31.07.06, 10:41 inquisition napisał: > najpierw popytaj na forum fotograficznym, dlaczego robiąc komuś/czemuś zdjęcie > pod słońce używa się flesza... Po to by rozjasnic cienie ( blysk wypelniajacy ) tylko to nie ma nic wspolnego z jazda na swiatlach bo swiatlami samochodu nie jestes w stanie rozjasnic cienia . Link Zgłoś
nie_banalny Re: O wysoki intelekcie racz obaczyć: 31.07.06, 23:25 inquisition napisał: > najpierw popytaj na forum fotograficznym, dlaczego robiąc komuś/czemuś zdjęcie > pod słońce używa się flesza... > Potem sprawdź co to za tajemnicze zaklęcie: "bezwładność oka" > Sprawdzilem kiedys co innego. Ogladalem zacmienie slonca przez dyskietke i jakos sie poruszylem, tak ze slonce malo mi oka nie wy... -- الراحل الشيخ جابرإنتظر لحظا اثر وفاة سمو ا Link Zgłoś
gls1 Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 17:24 A mnie wkurzają ci którzy w korku używają kierunkowskazów i swiateł stopu, poprostu IDIOCI!! Link Zgłoś
nie_banalny Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 23:26 gls1 napisał: > A mnie wkurzają ci którzy w korku używają kierunkowskazów i swiateł stopu, > poprostu IDIOCI!! A mnie wkurzaja idioci, ktorzy w ogole zyja. Tacy jak ty. Link Zgłoś
sven_b Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 09:58 W korku owszem, na trasie juz nie. Ja akurat mam ciemne auto i wiesz mi nie jeden oszczedny zmuszal mnie do awaryjnego hamowania. Szczegolnie gdy nadjezdzalem od strony slonca. Link Zgłoś
kos22 głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 10:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=510&w=42178790&a=46094206 Link Zgłoś
okbike Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 11:19 Wczoraj wyprzedzałem w okolicach Opola ciężarówkę i z przeciwka jechała skoda Favorit (kolor - kawa z mlekiem). Bez świateł, w dzień, na tle pola po żniwach, prawie niewidoczna. Udało się, ale samochód ten zauważyłem dopiero w trakcie manewru. Kto wymyśla takie kolory do samochodu... Ani to ładne (gorzej - potwornie brzydkie), ani bezpieczne (no chyba, że ktoś favoritką pojedzie zapolować na zwierza albo weźmie udział w manewrach NATO na stepie - jako ruchomy cel). Link Zgłoś
nie_banalny [...] 31.07.06, 12:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
skyddad Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 12:23 Swiatla nie przeszkadzaja ,ale musza byc zgodnie z przepisami ustawione. jakos 5 milionom aut w szwecji i ich kierowcom to nie przeszkadza. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
habudzik Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 21:51 skyddad napisał: > Swiatla nie przeszkadzaja ,ale musza byc zgodnie z przepisami ustawione. > jakos 5 milionom aut w szwecji i ich kierowcom to nie przeszkadza. A ja sie zastanawiam dlaczego w tej sytuacji zawsze pada przyklad Szwecji a nie pada Hiszpanii czy Wloch lub Portugalii ? "...bo w Szwecji to , bo w Szwecji tamto ..." Link Zgłoś
tymon99 a bo klimat u nas podobniejszy 01.08.06, 00:28 habudzik napisał: > skyddad napisał: > A ja sie zastanawiam dlaczego w tej sytuacji zawsze pada przyklad Szwecji a nie > pada Hiszpanii czy Wloch lub Portugalii ? no i Polacy - jak Szwedzi - gorzałę chleją, bo wino tu nie rośnie Link Zgłoś
edek40 Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 12:38 To powinno byc ujete w przepisach i ustawach. I nadzorowane przez Ziobre i Wannowego. Jazda na swiatlach w terenie zabudowanym kara chlosty, recydywa - na gola pupe i przy swiadkach (z przepisowym oslonieciem drugorzednych cech plciowych, aby nie wzburzac moherow). Niewlaczenie na trasie - proba zderzeniowa z TIRem. Wszystko da sie w cywilizowany sposob ujac. Wlaczac i wylaczac. Oto moj cel w zyciu... Link Zgłoś
sven_b Re: Co za głupota ze swiatłami w dzien 31.07.06, 12:52 Chłosta moglaby odbywac sie w soboty w hipermarketowych pasażach :-) Link Zgłoś
mac.card Klara bije po oczach? 31.07.06, 12:46 Kolega Roman to z daleka do Warszawy przyjechał? Link Zgłoś