Dodaj do ulubionych

buraki do calibry !!!!!!

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 10:58
kiedys calibra była naprawde ładne i fajne auto odkąd buraki ze wsi zaczeły
kupowac je za swoje cieżko zarobione pieniądze za żyto ciułane przez pare
ładnych lat wiec calibry stały sie autem dla wiseniaków i pozerów
Obserwuj wątek
    • Gość: PIOTREK Re: buraki do calibry !!!!!! IP: 81.15.237.* 16.02.03, 11:32
      NAPISZ CZYM JEZDZISZ ZEBY TEGO NIE KUPOWAĆ.
      • Gość: hipcio Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 13:06
        i tak cie nie bedzie stac wiec nie napisze ci a pozatym bys sie pochlastał
        wiec proponuje abys z tatą wiecej złomu zbierał
    • Gość: Roynes Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 13:17
      Gość portalu: hipcio napisał(a):

> kiedys calibra była naprawde ładne i fajne auto odkąd buraki ze wsi zaczeły
      > kupowac je za swoje cieżko zarobione pieniądze za żyto ciułane przez pare
      > ładnych lat wiec calibry stały sie autem dla wiseniaków i pozerów

masz racje wszykie buraki mają calibry zgadzam sie z tym ale cóż postep na
      wsi musi byc
    • Gość: do hipcia. Re: buraki do calibry !!!!!! IP: 81.15.237.* 16.02.03, 17:07
      na początku widziałem ciebie w doj...nej beemce z cd na lusterku. jednak
      zmieniłem zdanie .to na pewno autobus loni podmiejskiej.
      ps . nie mam kalibry
      • Gość: hipcio Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 17:43
        Gość portalu: do hipcia. napisał(a):

> na początku widziałem ciebie w doj...nej beemce z cd na lusterku. jednak
        > zmieniłem zdanie .to na pewno autobus loni podmiejskiej.
        > ps . nie mam kalibry

wiesz nie bardzo rozumiem twoją wypowiedz kalibry hahahaha no spoko może u
        was na wsi tak sie pisze na te cudowne buraczane autka wiesz w miescie i
        powiatach jak coś to sie pisze calibra ale spoko
    • Gość: do hipa Re: buraki do calibry !!!!!! IP: 81.15.237.* 18.02.03, 20:36
      "wieS" w której mieszkam liczy 400tys. ludzi.
      jezeli to rzeczywiscie wies to ty mieszkasz gdzie? NA ZADUPIU.
      zycze sukcesów w szukaniu błedów ortograficznych. dziecko dorośnij!!

• Gość: niki Re: buraki do calibry !!!!!! IP: 81.15.237.* 18.02.03, 20:40
      Czy Płock to gmina czy sołectwo?
      czy odkryto już tam telewizję i prąd elektryczny?
      chyba nie bo ludzie z nudy się pier.. lą i rodzą się potem takie "hipcie"
    • krakus.mp Re: buraki do calibry !!!!!! 27.02.03, 14:38
      Coś w tym poście musi być!Wczoraj widziałem buraka w grafitowej Calibrze,który
      skakał po pasach jak pchła na psie.Gdy się z nim zrównałem to zauważyłem jego
      mordę,za którą powinien dostać ze 25 lat bez zawieszenia!Pozdrawiam.
      • Gość: CALI Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 22:51
        ty zidiocialy dupku!!!!!
        tylko to mi przychodzi do glowy.
        jaki ty masz samochod dupo wolowa??????
    • Gość: evenement Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 18:49
      krakus ale wiesz buraki co 8 v jedzą calibrami moze bardzej zamorzny trafi
      sie 16 v wiec auta z silnikami 2.0 t oraz 2.5 v6 sa chyba poza zasiegem ale
      teraz sa dopłary dla rolnictwa z unii europejskiej wiec moze bedzie wiecej
      stac ich hahahaha
      • Gość: evenement Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 19:00
        Ale ze mnie burok, no nie. :)
    • Gość: w Ale macie tandetne myślenie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 01:43
      A co mnie obchodzą buraki za kierownicą? Calibrę docenią Ci, którzy lubią auta
      ze "starej linii". Calibra automat bezwypadek- to moje marzenie, ale takich nie
      ma.........
      • Gość: Conrad Re: Ale macie tandetne myślenie IP: 213.17.230.* 08.03.03, 22:56
        Ja mam betę 200konną 16 V, i uważam że calibra to kozactwo świata ale tylko
        wtedy jeśli ejst rto wersja 2,5 lub 2.0 z turbiną która ma ponad 205 koni. Są
        Calibry hujowe dojechane i zajebiste. Żadko zdarza sie spotkac taką żeby nie
        byla bita ale może być. Nie dawno byłem na giełdzie wq Słomczynie ji stała
        zajebista Calibra za 15 tys - 92 rok alumy zajebiste - borbet ładnie odjebana i
        pooszanowana taką mieć zajebiście jest. Przecież nawet dzbany mogą jeździc
        calibrami.
        • Gość: zorro Re: Ale macie tandetne myślenie IP: *.tkb.net.pl 31.03.03, 19:00
          Gość portalu: Conrad napisał(a):

> Ja mam betę 200konną 16 V, i uważam że calibra to kozactwo świata ale tylko
          > wtedy jeśli ejst rto wersja 2,5 lub 2.0 z turbiną która ma ponad 205 koni.

> Calibry hujowe dojechane i zajebiste. Żadko zdarza sie spotkac taką żeby nie
          > byla bita ale może być. Nie dawno byłem na giełdzie wq Słomczynie ji stała
          > zajebista Calibra za 15 tys - 92 rok alumy zajebiste - borbet ładnie odjebana
          i
          >
          > pooszanowana taką mieć zajebiście jest. Przecież nawet dzbany mogą jeździc
          > calibrami.

rozepnij dres pod szyjęą bo ci krew do komórek (tych wszystkich pięciu) w
          mózgu nie dopływa.
    • krakus.mp Re: buraki do calibry i BMW !!!!!! 09.03.03, 13:58
    • hans111 Re: buraki do calibry !!!!!! 27.03.03, 10:54
      No nie tylko do calibry... A co z VW Corrado, Scirocco (ten pewnie
      dostępniejszy cenowo)
      • Gość: SYLWEK Re: buraki do calibry !!!!!! IP: 212.244.198.* 31.03.03, 15:48
        Prawda jest niestety brutalna ! Te wszystkie buraki mieszkają w miastach ! A
        CALIBRA itak jest i zostanie urocza !!!
        • Gość: yonatanek Re: buraki do calibry !!!!!! IP: 81.15.161.* 31.03.03, 23:57
          Gość portalu: SYLWEK napisał(a):

> Prawda jest niestety brutalna ! Te wszystkie buraki mieszkają w miastach ! A
          > CALIBRA itak jest i zostanie urocza !!!

czy ja wiem czy w takim miescie ? to ciekawe czy taki burak ze wsi kupił by
          calibre 2.0 T lub 2,5 ciekawe? calibra to było ładne kiedyś teraz za duzo
          tego jezdzi i te smieszne 8v i myslą takie ćwoki ze sa nie wiadomo co buraki i
          tyle a respekt dla posiadaczy 2.0T i 2,5
    • Gość: smasz de system HIPCIO MOJ IDOL! IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 13:38

hipcio! ubolewam nad twoja osoba. opary rafinerii plock niesamowicie wplynely
      na dzialanie twojego mozdzku. widze po postach, ze masz niesamowite problemy
      emocjonalne, niska samoocene, agresje do innych oraz kompleksy. wszystko to
      jest spowodowane zlymi relacjami z rodzicami z okresu dziecinnego. skoro taki
      urabura to idz na gielde i kup mi JAK NAJBARDZIEJ BURACZANY WOZ! moze to byc
      jakiekolwiek bmw, lub KALIBRA! PISZE DEBILU KALIBRA prze K.

widzisz fujaro, wskakuj do swojego wozika, jakikolwiek by on nie byl (a wierze,
      ze twoj wozik jest odjebany porzadnie, bo taki gnoj jak ty musi miec woza
      zrobionego) i smigaj na ulice plocka dowartosciowac sie, ale wez jakiegos
      pilota. watpie by twoj mozdzek przy duzych predkosciach byl w stanie na biezaco
      analizowac swiat ciebie otaczajacy.

SdS
    • Gość: links2 Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 22:34

> kiedys calibra była naprawde ładne i fajne auto odkąd buraki ze wsi
      zaczeły
      > kupowac je za swoje cieżko zarobione pieniądze za żyto ciułane przez pare

no i co?? nie rozumiem jedna marka dla dresa tamta dla wiesniaka...
      a calibra? to ze faktycznie czesto dresy tym jezdza to co? auto nadal jest
      ladne i fajne. no bo przeciez od uzywania jej przez debili nie zmienily sie
      jej proporcje nadwozia (b.ładne!!!) albo parametry zawieszenia/silnika !!!
      kazdym jednym modelem samochodu jezdzi duzo mlotkow bo duzo ludzi to kompletne
      mlotki (widac po niektowych wypowiedziach >:) nawet w porsche lamborghini
      skyline gt-r supra impreza czy co tam jeszcze... jak bys sie tym przejmowal to
      nawet na wrotkach bys nie mogl jezdzic!!! :)
      pozdrawiam
      • krakus.mp Re: buraki do calibry !!!!!! 25.04.03, 13:11
        Gość portalu: links2 napisał(a):

> Gość portalu: hipcio napisał(a):
        >
        > > kiedys calibra była naprawde ładne i fajne auto odkąd buraki ze wsi
        > zaczeły
        > > kupowac je za swoje cieżko zarobione pieniądze za żyto ciułane przez pare
        >
        > > ładnych lat wiec calibry stały sie autem dla wiseniaków i pozerów
        >
        >
        >
        > no i co?? nie rozumiem jedna marka dla dresa tamta dla wiesniaka...
        > a calibra? to ze faktycznie czesto dresy tym jezdza to co? auto nadal jest
        > ladne i fajne. no bo przeciez od uzywania jej przez debili nie zmienily sie
        > jej proporcje nadwozia (b.ładne!!!) albo parametry zawieszenia/silnika !!!
        > kazdym jednym modelem samochodu jezdzi duzo mlotkow bo duzo ludzi to
        kompletne
        > mlotki (widac po niektowych wypowiedziach >:) nawet w porsche lamborghini
        > skyline gt-r supra impreza czy co tam jeszcze... jak bys sie tym przejmowal
        to
        > nawet na wrotkach bys nie mogl jezdzic!!! :)
        > pozdrawiam

Problem w tym że niektóre marki są upodogane przez pewne środowiska! To tak jak
        z ubraniem.Sportowcy chodzą w dresach,ale tylko wtedy gdy trenują lub mają
        zawody.Dresiarze robią to przy każdej okazji.Czy normalny człowiek poszedłby w
        dresie do Teatru lub Opery? Podobnie jest z autami.Mnie też się podobają
        beemki,merole,golfy,Calibry ale ich nie kupię bo nie chcę być kojarzony z
        gangsterami lub "burakami".Ta uwaga odnosi się do pewnych modeli powyższych
        marek.Tych co sobie upodobali panowie z szerokimi barami, grubym karczychem i
        głupim wyrazem twarzy.
        • Gość: links2 Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.03, 21:54
          z autami jest troche inaczej. ile masz samochodow w garazu? a ile par roznych
          spodni butow itp.? ja mam w szafce nawet dres ale go nie nosze na ulicy. mam
          tez garnitur na odpowiednie okazje. na co dzien nosze dzinsy. wyobrazasz sobie
          co by bylo jak bys tak traktowal samochody? do sportowej jazdy male coupe od
          swieta mercedes lub BMW a na codzien jakes mondeo czy cos. tak sie nie da.
          ubranie dostosujesz do sytuacji, auto masz na ogol jedno. ludzie pod teatr
          podjezdzaja brykami od 126p po najlepsze merole jeepy itp., nawet coupe i ja
          nie uwazam ze to obciach. obciach to se mozna narobic chamksa jazda i
          zachowanie a nie posiadanie tego czy innego modelu.
    • Gość: RH CT Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 13:44
      Gościu nawet nie wiesz o czym mówisz ... żal Ci dup ściska bo życie pewnie po
      dupie kopie... o co Ci chodzi świat chcesz uleczać ????? całkiem masz
      napierdolone w głowie moim zdaniem ...

P.S
      Mam Calibrę C20XE pewnie Ci to wiele nie powie bo się nie znasz ... ale jestem
      zadowolny z tego auta i jak większośc szczęśliwców posiadajacych to auto nie
      zamieniłbym go na żadne...inne
      • Gość: Wasyl Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.icpnet.pl 20.08.03, 18:09
        Oswiadczam ze jestem wiesniakiem z Cali C20NE z Poznania (ulzyło ci zboczencu)
    • Gość: piotr Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.krasnystaw.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 23:25
      Sam jestes Burakiem Jak tak mowosz Calibra to najladniejsze autko na ziemi.
      • Gość: PG Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 23:55
        i tak nie przekonacie tego idioty
        • remo29 Re: buraki do calibry !!!!!! 04.09.03, 12:33
          A czy wasze calibry pierdzą, dudnią i wyhaczają laski sprzed klubu? Jeśli tak,
          to pełen szacunek - jesteście facetami z jajami.
          • Gość: PG Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 22:52
            he he
            • Gość: radek h Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 12:04
              hmmm PG dają radę nie ;-))))
              • Gość: PG Re: buraki do calibry !!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 19:29
                najbardziej mnie wqrza ze to z plocka!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka