odyseusz 23.02.03, 18:25 Cześć, byłem dzisiaj na drzwiach otwartych Nissana - widziałem Micrę, no cóż, piękne auto stylistycznie, ale nieco za drogie. A jakie Wy macie wrażenia?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kicur Re: MIcra - jakie wrażenia? IP: *.bielsko.msk.pl 23.02.03, 19:30 odyseusz napisał: > Cześć, byłem dzisiaj na drzwiach otwartych Nissana - widziałem Micrę, no > cóż, piękne auto stylistycznie, ale nieco za drogie. A jakie Wy macie > wrażenia?? Piękne! Jakby pomniejszony New Bettle :)) Jakbym miał kaskę - to bym żonie (i sobie, hehe do miasta) zaraz kupił. Niestety - drogi :(( To chyba te cła japońskie - ale nie jestem pewien... Link Zgłoś
Gość: Art Re: MIcra - jakie wrażenia? IP: *.icpnet.pl 23.02.03, 19:40 Podobno o gustach się nie dyskutuje ale ja dawno już nie widziałem tak paskudnego samochodu. Auto o tej "pięknej stylistyce" to wizualnie straszna kupa. Micra do tej pory nie była zbyt ładna, ale teraz to dopiero styliści skopali sprawę. No, ale to moje zdanie... Pozdrawiam ! Link Zgłoś
Gość: Adam No to jest nas dwóch IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 19:51 Gość portalu: Art napisał(a): > Podobno o gustach się nie dyskutuje ale ja dawno już nie widziałem tak paskudne > go samochodu. Auto o tej "pięknej stylistyce" to wizualnie straszna kupa. Micra > do tej pory nie była zbyt ładna, ale teraz to dopiero styliści skopali sprawę. > No, ale to moje zdanie... > Pozdrawiam ! Paskudztwo straszne!!!! Dlaczego taki następca mustanga może być piękny i nawiązywać do poprzednika, a japończyk wygląda jak kacza kupa? Ostrzyłem sobie zęby na jakiegoś ładnego następcę avensis, ale to co zobaczyłem wyleczyło mnie z tego pomysłu!!!!! Coś się stało z wzornictwem samochodowym, a japończyków w szczególności. Ta nowa primera jak dla pokemomonów, micra szkarada czy wspomniany następca avensisa. Jak tak dalej pójdzie mam szansę jeździć swoją vectrą kolejne trzy lata bo po prostu nie ma na czym zaczepić oka!!! Smutne to. Link Zgłoś
Gość: bObOrObOl Re: No to jest nas dwóch IP: *.chello.pl 23.02.03, 21:25 A Mazda 6 albo nowy Accord to pies?? Link Zgłoś
Gość: Adam Re: No to jest nas dwóch IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 21:29 Gość portalu: bObOrObOl napisał(a): > A Mazda 6 albo nowy Accord to pies?? Chyba suka:) bo mazda 6 dziwnie przypomina mi moją vectrę, a accord jest "za pancerny" i bok ma jak uniwagen czyli np.passat, vectraC. Link Zgłoś
odyseusz Re: No to jest nas dwóch 24.02.03, 10:10 Po prostu Japończycy robią samochody dla ludzi o nieco bardziej oryginalnych gustach, a nie dla wielbicieli Opli czy też innych VW, które mają ksztacty klasyczne (*dla mnie od siekiery), ale to jest moje zdanie Link Zgłoś
Gość: Adam Re: No to jest nas dwóch IP: *.acn.waw.pl 24.02.03, 10:25 odyseusz napisał: > Po prostu Japończycy robią samochody dla ludzi o nieco bardziej oryginalnych > gustach, a nie dla wielbicieli Opli czy też innych VW, które mają ksztacty > klasyczne (*dla mnie od siekiery), ale to jest moje zdanie TAk, ale.......te oryginalne gusta muszą iść w parze z możliwościami kupna, a nie gdybaniem czy peanami jakie to brzydactwo "śliczne". Właściciele vectr czy volksvagenów po prostu mają pieniądze, a chyba o to powinno chodzić tym, którzy te samochody projektują!!! Link Zgłoś
Gość: cuba79 az tylu? IP: *.net80.citysat.com.pl 24.02.03, 14:07 Fajnie ale czemu zakladasz ze tylko fani vectr(niby co drogie?) albo vw maja piniadze a ludzie o bardziej orginalnych gustach juz nie maja pieniedzy. To ze przez cale lata bylismy wychowywani na pancerwagenach i takie samochody nam odpowiadaja to nie znaczy ze caly swiat tak mysli a chyba nie powiesz ze japonce projektuja samochody pod polski rynek. Link Zgłoś
odyseusz Re: az tylu? 24.02.03, 18:38 Gość portalu: cuba79 napisał(a): > Fajnie ale czemu zakladasz ze tylko fani vectr(niby co drogie?) albo vw maja > piniadze a ludzie o bardziej orginalnych gustach juz nie maja pieniedzy. To ze > przez cale lata bylismy wychowywani na pancerwagenach i takie samochody nam > odpowiadaja to nie znaczy ze caly swiat tak mysli a chyba nie powiesz ze > japonce projektuja samochody pod polski rynek. Brawo Cuba! Właśnie tak jest, japończyki stylistycznie są dla nowego pokolenia, mniej więcej 30 -latków, wychowanych na komputerach,i to właśnie dla nich są takie auta jak Primera (świetna), Micra czy Yaris, a inni kupują VW i inne Ople, które dla mnie nie mają bigla!!! Link Zgłoś
wrona52 Jestem trzecim 24.02.03, 18:58 Tak sie składa że aktualnie jeżdżę 27 samochodem własnym, a przejechałem ok. 1mln km i chciałbym podzielić się kilokoma uwagami. Każdy kupuje taki samochód na jaki Go stać i jaki mu się podoba. Jak nietrudno się domyśleć, "przerobiłem" większość marek dostępnych w Polsce. Samochód należy kuić taki który nam się podoba, mamy dość pieniędzy(aby go spłacić lub wydać w gotówce), spełnia nasze potrzeby transportowe, wiemy kiedy go sprzedamy(czyli wiemy ile na nim stracimy!), znajdziemy chętnego do kupienia. Jeżeli mamy dużo pieniędzy, to wszystko co napisałem wyżej jest ..... nieważne. Link Zgłoś
odyseusz Re: Jestem trzecim 26.02.03, 15:06 To trzeba przejechać milion kilometrów, żeby odkryć taką Amerykę??? Link Zgłoś