fast_eddy 24.08.06, 15:24 No niech mnie... Chyba muszę się tu bardziej udzielać. Z drugiej strony fajnie, że padło na równego gościa. Gratulacje dla Swobody! f_e Link Zgłoś Obserwuj wątek
pindoll Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 16:31 dr.verte napisał: > to z pół roku temu chyba było gul Ci skacze, czy jak? :D Ja tam mu pogratuluję "po z pół roku temu" jeszcze raz. Nieźle nieźle :) Link Zgłoś
dr.verte Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 17:13 pindoll napisał: > gul Ci skacze, czy jak? :D jakieś projekcje odstawiasz :-),też gratulowałem i gratuluję tylko dziwie się że to tyle czasu do publikacji Link Zgłoś
pindoll Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 19:34 pindoll napisał: > Ja tam mu pogratuluję "po z pół roku temu" jeszcze raz. Nieźle nieźle :) ... choć cały czas żyję w przeświadczeniu, że wypadło na mnie, ale ze względu na "kłopotliwy" (nie wiedzieć czemu?) nick - zrezygnowano z mej kandydatury :D Link Zgłoś
sven_b Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 17:05 Porsche powinno wziąść go na kierowce testowego. Potem juz kwestia czasu, kiedy drugi Polak usiądzie na tylku Schumachera. Go Swoboda, go! Link Zgłoś
swoboda_t Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 17:15 Hehe, pewnie, a co!! O mojej maestrii najlepiej zaświadczały czasy w slalomie - łaskawie przez redakcję pominięte :P W ogóle muszę powiedzieć, że to swietna ekipa - wspaniale się z Nimi bawiłem, sporo ciekawych rzeczy się dowiedziałem i bardzo się cieszę, że wypadło akurat na mnie. Serdeczne dzięki! Dobrze jednak dla stołecznej przyrody ożywionej i nieożywionej, że wybraliście cztery koła. Moje jednośladowe doświadczenia ograniczają się do komarka i wueski. Chociaż ta WSK to była 175 (prawie jak R1), więc może dałbym radę na jednym kole?? :P P.S.: Wspomniane w tekście bułki też miały swoje pięć minut. Przed dalszymi zdjęciami podjechaliśmy na myjnię, załoga trochę podekscytowana (nie co dzień trafia się nowiutkie Porsche) zabrała się ochoczo do roboty. I w tej chwili pasażer fury za 300 tysięcy dobył z bagażnika ekskluzywnych bułek z serem zapakowanych w wyrafinowany woreczek foliowy oraz eleganckiej butelki luksusowego napoju LIFT :D Ciekawe co chopom do głowy przyszło w tym momencie?? Link Zgłoś
prawie_jak_szymi_zalogowany Ja też mu gratuluję, choć mi przykro, że sam się 24.08.06, 17:37 nie zmieszczę do takiego auta. Hhehehehehehehe hyhyhyhyhyhyyh Link Zgłoś
stanek1974 Re: Ja też mu gratuluję, choć mi przykro, że sam 24.08.06, 19:23 Swietny pomysl!Gratulacje dla wszystkich. Swobodzie gratuluje wygranej,przy okazji z takim nickname'm zrobilby kariere w F1.Redaktorom za pomysl zaproszenia na test no i oczywiscie Porsche z samochod.Ostatnio widze to autko wszedzie dookola, wiec sie jednak podoba. Pozdrowienia Link Zgłoś
rasiauskas Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 18:06 Gratuluje półmilionowego postu! I artykul sam pisales? Bo typowa ironia dla WO zachowana w 100%. Link Zgłoś
swoboda_t Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 18:29 Sam, ale w zamyśle nie był to artykuł (poooważne słowo!), tylko post: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=40077224&v=2&s=0 Link Zgłoś
rasiauskas Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 22:37 To tymbardziej gratuluje. A na codzien czym jezdzisz jesli mozna sie zapytac? Link Zgłoś
rasiauskas Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 22:37 Jesli mozna wiedziec oczywiscie :) Link Zgłoś
swoboda_t Re: Swoboda_t testuje Caymana S 31.08.06, 15:06 Hehe, no pewnie, że można - wszak to żadna tajemnica. Od kilku lat nie mam własnego samochodu. Uznałem, że jest mi niepotrzebny, a kasę jednak ciągnie. Ostatnio jeżdżę Lanosem kupionym dla mojej Mutti. Ona jeszcze nie odebrała prawka więc w pełni nim dysponuję i utwierdza mnie to w przekonaniu, że rezugnując z posiadania auta dobrze zrobiłem - używam go rzadko, wyłącznie w celach rekreacyjnych. A tak to tylko stoi i moknie :P Link Zgłoś