Dodaj do ulubionych

Swoboda_t testuje Caymana S

24.08.06, 15:24
No niech mnie... Chyba muszę się tu bardziej udzielać.
Z drugiej strony fajnie, że padło na równego gościa.
Gratulacje dla Swobody!

f_e
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 16:11
      to z pół roku temu chyba było
      • pindoll Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 16:31
        dr.verte napisał:

> to z pół roku temu chyba było

gul Ci skacze, czy jak? :D Ja tam mu pogratuluję "po z pół roku temu" jeszcze
        raz. Nieźle nieźle :)
        • dr.verte Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 17:13
          pindoll napisał:

> gul Ci skacze, czy jak? :D

jakieś projekcje odstawiasz :-),też gratulowałem i gratuluję tylko dziwie się
          że to tyle czasu do publikacji
        • pindoll Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 19:34
          pindoll napisał:

> Ja tam mu pogratuluję "po z pół roku temu" jeszcze raz. Nieźle nieźle :)

... choć cały czas żyję w przeświadczeniu, że wypadło na mnie, ale ze względu
          na "kłopotliwy" (nie wiedzieć czemu?) nick - zrezygnowano z mej kandydatury :D
    • sven_b Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 17:05
      Porsche powinno wziąść go na kierowce testowego. Potem juz kwestia czasu, kiedy
      drugi Polak usiądzie na tylku Schumachera. Go Swoboda, go!
      • swoboda_t Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 17:15
        Hehe, pewnie, a co!! O mojej maestrii najlepiej zaświadczały czasy w slalomie -
        łaskawie przez redakcję pominięte :P W ogóle muszę powiedzieć, że to swietna
        ekipa - wspaniale się z Nimi bawiłem, sporo ciekawych rzeczy się dowiedziałem i
        bardzo się cieszę, że wypadło akurat na mnie. Serdeczne dzięki! Dobrze jednak
        dla stołecznej przyrody ożywionej i nieożywionej, że wybraliście cztery koła.
        Moje jednośladowe doświadczenia ograniczają się do komarka i wueski. Chociaż ta
        WSK to była 175 (prawie jak R1), więc może dałbym radę na jednym kole?? :P

P.S.: Wspomniane w tekście bułki też miały swoje pięć minut. Przed dalszymi
        zdjęciami podjechaliśmy na myjnię, załoga trochę podekscytowana (nie co dzień
        trafia się nowiutkie Porsche) zabrała się ochoczo do roboty. I w tej chwili
        pasażer fury za 300 tysięcy dobył z bagażnika ekskluzywnych bułek z serem
        zapakowanych w wyrafinowany woreczek foliowy oraz eleganckiej butelki
        luksusowego napoju LIFT :D Ciekawe co chopom do głowy przyszło w tym momencie??
    • mobile5 Re: Swoboda_t testuje Caymana S 24.08.06, 17:11
      Dobrze się młody spisał.
    • prawie_jak_szymi_zalogowany Ja też mu gratuluję, choć mi przykro, że sam się 24.08.06, 17:37
      nie zmieszczę do takiego auta.
      Hhehehehehehehe
      hyhyhyhyhyhyyh
      • stanek1974 Re: Ja też mu gratuluję, choć mi przykro, że sam 24.08.06, 19:23
        Swietny pomysl!Gratulacje dla wszystkich. Swobodzie gratuluje wygranej,przy
        okazji z takim nickname'm zrobilby kariere w F1.Redaktorom za pomysl
        zaproszenia na test no i oczywiscie Porsche z samochod.Ostatnio widze to autko
        wszedzie dookola, wiec sie jednak podoba. Pozdrowienia
    • rasiauskas Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 18:06
      Gratuluje półmilionowego postu! I artykul sam pisales? Bo typowa ironia dla WO
      zachowana w 100%.
      • swoboda_t Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 18:29
        Sam, ale w zamyśle nie był to artykuł (poooważne słowo!), tylko post:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=40077224&v=2&s=0
        • rasiauskas Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 22:37
          To tymbardziej gratuluje. A na codzien czym jezdzisz jesli mozna sie zapytac?
          • rasiauskas Re: Swoboda_t testuje Caymana S 29.08.06, 22:37
            Jesli mozna wiedziec oczywiscie :)
            • swoboda_t Re: Swoboda_t testuje Caymana S 31.08.06, 15:06
              Hehe, no pewnie, że można - wszak to żadna tajemnica. Od kilku lat nie mam
              własnego samochodu. Uznałem, że jest mi niepotrzebny, a kasę jednak ciągnie.
              Ostatnio jeżdżę Lanosem kupionym dla mojej Mutti. Ona jeszcze nie odebrała
              prawka więc w pełni nim dysponuję i utwierdza mnie to w przekonaniu, że
              rezugnując z posiadania auta dobrze zrobiłem - używam go rzadko, wyłącznie w
              celach rekreacyjnych. A tak to tylko stoi i moknie :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka