Gość: Ośka Volvo Versatility Concept Car IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 19:28 Jeżeli tak będzie wyglądał seryjny model (V90), to zrezygnuje z tej marki. Volvo to moje kochane samochody, posiadam dwa (245 i 960 kombi) auta tej marki. Zawiodłem się troche na tym modelu (głównie ze względu stylizacyjnych)... Link Zgłoś
Gość: acid Re: Volvo Versatility Concept Car IP: *.tu.kielce.pl / 192.168.1.* / *.tu.kielce.pl 15.06.03, 19:40 A ja nie posiadam żadnego modelu tej marki. Lecz tylko dlatego, że jeszcze mnie na nią nie stać, ale jak ten model wejdzie do produkcji to będzie coś wspaniałego, poprostu bomba. I mam nadzieje, że to nastąpi dosyć szybko. Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Volvo VCC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 22:09 VCC zobaczyłam w Magazynie. Miłość od pierwszego spojrzenia!!! Auto zaspakajające WSZYSTKIE MOJE ZMYSŁY! Zupełnie, jakby Jose de la Vega znał mnie od urodzenia i projektował To auto specjalnie dla mnie. Sama jestem architektem i zajmuje sie tworzeniem przedmiotow dla ludzi - dokładnie mebli. Wiem, jak musiał zsumować przeogromny talent i ciężką pracę, żeby stworzyć to dzieło. VCC mówi samo za siebie - nie ma pytań, bo wszystkie odpowiedzi widzisz gołym okiem. DZIEŁO SKOŃCZONE! Link Zgłoś
Gość: efka Re: Volvo VCC IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.06.03, 22:21 nie chce byc upierdliwa ale czy to nowe volvo tez bedzie sciagac w prawo po 7 tys? z winy polskich drog oczywiscie? Link Zgłoś