Gość: Marek Re: Dwie zagadki: IP: *.atlanta.ga.us 13.03.03, 13:21 Cos mi sie skiepscilo. Zagadka jeden - co to za pojazd: www.thecarconnection.com/images/gallery/6755_image.jpg Zagadka 2 - kto takie badziewie kupuje? Link Zgłoś
Gość: krakus.mp Re: Dwie zagadki: IP: *.bphpbk.pl 13.03.03, 14:26 To jest najnowsza wersja Poloneza Trucka! Przeznaczona dla firm pogrzebowych.Hehehe.A tak serio,to nie wiem ale mi się podoba. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dwie zagadki: IP: *.atlanta.ga.us 13.03.03, 14:33 Dla ulatwienia - silnik 5.7L V8, ponad 350 KM, nadwozie oparte o europejski samochod (jezdzi po polskich drogach) Link Zgłoś
Gość: Akira Re: Dwie zagadki:-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.03, 14:37 Poldek będzie tak wygladał w XXII stuleciu. Ale gdyby już dziś to może bym nim jeździł... Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Dwie zagadki: IP: *.wejherowo.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 14:46 Chyba jakiś Holden, ale pewności nie mam, ale coś w tych kształtach jest takiego,że mam wrażenie, że to produkt z Antypodów. Pewnie oparty o podzespoły Omegi Link Zgłoś
remo29 Re: Dwie zagadki: 13.03.03, 15:00 Jest to krzyżówka omegi z calibrą. Pojazd szybkiego reagowania dla drechów, których z wiadomych powodów do zwykłej kabiny nie wejdzie więcej niż pięciu. Jeśli dodać z boku paski w kolorze czerwonym, to będziemy mieli taką pruszkowską namiastkę "Drużyny A" ;) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dwie zagadki: IP: *.atlanta.ga.us 13.03.03, 15:34 Strzal prawie w 10-tke. Niestety nie bedzie ten pojazd sprzedawany w Polsce wiec dresy go nie zauzywaja. A szkoda. A z Omega ma rzeczywiscie wiele wspolnego. Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Dwie zagadki: IP: *.aries.com.pl 13.03.03, 17:38 Z rzutu bocznego (znajome słupki,drzwi,przednia szyba,maska) wnoiskuje,ze to kolejna hybryda Omegi zrobiona pewnie przez Holdena (jak juz ktos tam wcześniej napisał). Wg badań 95% SUV`ów nawet nie widziało szutru czy innych nierówności -ten Holden? jest dla właścicieli trucków którzy 100% bujają po asfalcie,a chcą mieć namiastke paki... pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dwie zagadki: IP: *.atlanta.ga.us 13.03.03, 18:10 Taki pojazd dla bezdzietnej rodziny moze byc swietnym rozwiazaniem - bo i lodowke przewieziesz, i rowery jest gdzie wrzucic, a w cieplym klimacie na pace sie swietnie spi. Myslalem troszke nad zastanowieniem sie czy przypadkiem nie przymierzyc sie do obejrzenia innego podobego wytworu - Subaru Baja, ale najblizszy dealer jest daleko a ja jestem leniwy. Link Zgłoś
Gość: mak Re: Dwie zagadki: IP: *.ces.clemson.edu 13.03.03, 22:57 Gość portalu: Marek napisał(a): > Taki pojazd dla bezdzietnej rodziny moze byc swietnym > rozwiazaniem - bo i lodowke przewieziesz, i rowery jest > gdzie wrzucic, a w cieplym klimacie na pace sie swietnie > spi. Myslalem troszke nad zastanowieniem sie czy > przypadkiem nie przymierzyc sie do obejrzenia innego > podobego wytworu - Subaru Baja, ale najblizszy dealer > jest daleko a ja jestem leniwy. Wybierz się na wystawę samochodów. Tylko $8 a ile radości :-) Trwa od wczoraj do niedzieli. Ja planuję pojść w sobotę, choć wtedy są przeważnie dzikie tłumy. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dwie zagadki: IP: *.atlanta-03-04rs.ga.dial-access.att.net 13.03.03, 23:06 U nas bedzie dopiero w kwietniu... Link Zgłoś
Gość: mak Re: Dwie zagadki: IP: *.ces.clemson.edu 13.03.03, 23:28 Gość portalu: Marek napisał(a): > U nas bedzie dopiero w kwietniu... właśnie wybieram się "do was" www.ajcautoshow.com/ czy tam jest podana błędna data ? czy to jakaś konkurencyjna impreza ? Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dwie zagadki: IP: *.atlanta-43-44rs.ga.dial-access.att.net 14.03.03, 01:48 Ale jaja - ja nic o tym nie wiedzialem!!! W takim razie sie tez wybieram jutro. Sa kupony ze znizka w Krogerze. O ktorej idziesz? Link Zgłoś
Gość: mak Re: Dwie zagadki: IP: *.ces.clemson.edu 14.03.03, 17:53 Gość portalu: Marek napisał(a): > Ale jaja - ja nic o tym nie wiedzialem!!! W takim razie > sie tez wybieram jutro. Sa kupony ze znizka w Krogerze. O > ktorej idziesz? Wybieram sie w sobote po poludniu. Ja niestety potrzebuje okolo 2h by dotrzec do Atlanty. Planuje byc tam miedzy czwarta a piata po poludniu, ale moge troche zmienic plany jesli mialbys ochote sie ze mna spotkac. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dwie zagadki: IP: *.atlanta.ga.us 14.03.03, 18:40 Musze sprawdzic co moja zona planuje. Ale boje sie ze w sobote ne wypali - mamy najpierw polska szkole corki a potem wieczorem grila. Myslalem zeby kolo 1 tam wskoczyc, ale taki show zajmuje ze 3-4 godziny i na grila nie zdaze... Link Zgłoś
Gość: mak Re: Dwie zagadki: IP: *.ces.clemson.edu 14.03.03, 20:04 Gość portalu: Marek napisał(a): > Musze sprawdzic co moja zona planuje. Ale boje sie ze w > sobote ne wypali - mamy najpierw polska szkole corki a > potem wieczorem grila. Myslalem zeby kolo 1 tam wskoczyc, > ale taki show zajmuje ze 3-4 godziny i na grila nie zdaze... no coz, trudno. Moze zobaczymy sie innym razem. W kazdym razie, jesli twoje plany uleglyby zmianie, to daj mi znac (864-442-1068). Na imie mam Mariusz. Mieszkam kolo Greenville, ale czasem jezdze do Atlanty w weekend w celach kulturalno-rozrywkowych. Ostatnio bylem tam by obejrzec wystawe w High Museum i przy okazji zobaczyc "Pianiste", ktorego tutaj nie graja i raczej grac nie beda. Milego grillowania ! (Pewnie i tak jutro bedzie padac :-( Link Zgłoś
Gość: Marek To juz trzech nas z okolic Atlanty IP: *.atlanta.ga.us 14.03.03, 20:07 Trzeba jakis klub zalozyc... Link Zgłoś