Dodaj do ulubionych

potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 18:44
Golfa IV !! Najlepiej jezeli beda to 16 calowe kółeczka.. Proszę o adresy lub
jakie kolwiek na miary na sklepy warsztaty w Warszawie.

z góry dziekuje serdecznie za zainteresowanie

pozdrawiam

charlie
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 19:27
      Witam!

Mogę ci zaoferować fabrycznie nowe 15 calowe felgi do golfa IV za 1100 złotych.
      jeśli cię to interesuje: cabrio@polbox.com

pozdrawiam
      Bartek
      • Gość: charlie Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 19:42
        Cały problem w tym ze potrzebuje 16 lub większe..

ale zapytam sie znajomych, i jutro, jezeli Ci sie nie spieszy, dam Ci odpowiedz

pozdrawiam
        charlie
        • Gość: Andre Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do IP: *.pcplus.com.pl 18.03.03, 19:45
          Mam 15" alu. do Wectry po dwóch sezonach letnich.
    • Gość: polokokt Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 19:46
      Jak masz czas to podjedz do Jabłonny (wylotówka Jagiellońska/Modlińska) tam
      jakis kilometr za zwezeniem (z trzch pasow do jednego) jest po lewej stronie
      spory sklep tuningowy (jakies 300 metrow wczesniej masz Unicar po prawej
      stronie, ale tam uzywek nie maja) tam jest dosc duzy wybor uzywanych felg w
      niezlym stanie, niestety ceny odzwierciedlaja ten stan. Ale przejechac sie
      mozesz, widzialem z ulicy jak przejezdzalem ze dosc duzo towaru ostatnio stoi.
      Niestety gdzies zgubilem numer telefonu do tego sklepu.
      Pozdrawiam
      • Gość: charlie Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 19:50
        a znasz moze nazwę tego sklepu/wartszatu ???
        • sliwka.w.czekoladzie Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do 19.03.03, 09:58
          jestem rowniez zainteresowana
        • Gość: polokokt Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 09:07
          Nazwy niestety nie pamietam, ale adres tego sklepu to ul. Warszawska 45 w
          Jabłonnie. Jak Cie interesuje to na tej samej dzialce stoi taki budyneczek z
          ubezpieczeniami samochodowymi i tam jest nr. tel. 782-54-25 (akurat mam stepel
          tej ubezpieczalni) może maja możliwość przełączenia rozmowy na sklep, albo
          poda Ci numer tel. do sklepu.
          W kazdym razie tego sklepu nie da sie minac bo jest duzy jak na tego typu
          sklepy i na plocie wisza rozne reklamy i jakie promocje teraz i na co sa (np
          zawieszenie Bilstein). Budynek stoi niemalze przy samej ulicy (jest pobudowany
          jakies dwa lata temu z takiej cegly ciemnobrazowej), jest duzy, bo ma trzy
          garaze i z boku jest sklep. Jak wiesz gdzie jest UNICAR to i ten sklep
          znajdziesz bo to jakies 300-400 metrow dalej, po przeciwnej stronie ulicy.
          Pozdrawiam
    • Gość: golf Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do IP: 217.153.90.* 19.03.03, 10:05
      16 lub wieksze !!?? to opony bedziesz mial nie na warszawskie ulice ( cienki
      pasek gumy na feldze ) - bedzie tluko jak ..... :)))
      • Gość: charlie Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 16:52
        opony bede mial racvzej bardzo dobre... a drogi...no coz nie poprawię ich :-))
        • Gość: golf Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do IP: 217.153.90.* 20.03.03, 08:45
          mi nie chodzi o dobre czy nie bo przy profilu ponizej 55 kiepskich opon juz nie
          kupisz :)) a jezdzi sie na nich jak na drewnianych kolach
    • jacekpiotr Re: potrzebuje felgi aluminiowe, uzywane do 20.03.03, 08:52
      Sprawdź tutaj:
      strony.wp.pl/wp/felgi/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka