01.04.03, 17:03
Najładniejsza i najlepsza Kia wszechczasów. Nie ma układu
kierowniczego o zmiennym przełożeniu, a tablica rozdzielcza
wygląda, jak poskładana z elementów z kilku samochodów.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: BMW 5 01.04.03, 21:36
      Może kombi będzie ładniejsze.

Pozdrawiam
      • Gość: beemwu Re: BMW 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 01:54
        Wybrzydzaj,wybrzydzaj a tu wreszcie piękne auto i to z firmy,której w tej
        kwestii zawsze można było ufać w tym zalewie brzydoty innych producentów.
        Pewnie jesteś starym pierdzielem jak gros klientów mercedesa,którzy nie
        potrafią(bądź nie widzą przyjemności=jeden pies) w ręcznej zmianie biegów
        a najlepiej jeździliby z kierowcą wożąc tłustą dupe na tylnej kanapie.
        Technikę motoryzacyjną to ty pewnie znasz wyłącznie z czasopism samochodowych,
        których najwyraźniej uczysz się na pamięć.
        • greenblack Re: BMW 5 02.04.03, 08:35
          Niestety jesteś potwierdzeniem obiegowej opinii o kierowcach(?) BMW.
        • Gość: smolik Re: BMW 5 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 22:44
          MI OSOBIŚCIE SIĘ PODOBA BMW DAJE OLBRZYMIĄ PRZYJEMNOŚĆ Z JAZDY,
          A MERCEDES E TO POPROSTU KIPŚNIA DLA DZIEDKÓW
    • ziolek73 Re: BMW 5 02.04.03, 09:45
      Subiektywna opinia.
      Ale KIA to to napewno nie jest, moze to poprostu samochod nie dla Ciebie.
      www.bmw545.com

Pozdrawiam, Ziolek BMW Klub Polska.
      • greenblack Re: BMW 5 02.04.03, 10:04
        To oczywiste, że nie jest to Kia, ale co z tego? Tak jak obecna 5 sprzedaje się
        znacznie słabiej od E-klasy, tak ta 5 będzie sprzedawać się jeszcze gorzej.

Pozdrawiam
        • Gość: johndoe Re: BMW 5 IP: *.tlsa.pl 02.04.03, 10:17
          greenblack napisał:

nie przesadzaj z ta kia:) tyl to jakby poprzednie mondeo, przod to skrzyzowanie tegoz mondeo i saaba 95. tak czy owak nieszczescie sla nowego auta.
          pzdr
          • Gość: Niknejm Re: BMW 5 IP: 143.26.83.* 02.04.03, 10:54
            Nie podoba mi się. Zwłaszcza z boku. Poprzednia '5' była dużo ładniejsza. To
            samo dotyczy '7'.
            Zresztą Merc E też mi się nie podoba.
            Chociaż w porównaniu z nowym Megane to są piękne maszyny ;-) Widziałem kilka
            Megane na ulicy. Myślałem, że na fotografiach wygląda źle, w 'realu' idzie się
            przyzwyczaić. Ale niestety 'na własne oczy' to jeszcze straszniejsza potwora ;-)

Pzdr
            Niknejm
            • greenblack Re: BMW 5 02.04.03, 11:04
              Gość portalu: Niknejm napisał(a):

> Nie podoba mi się. Zwłaszcza z boku. Poprzednia '5' była dużo ładniejsza. To
              > samo dotyczy '7'.
              > Zresztą Merc E też mi się nie podoba.

Może nowa E nie zachwyca, bo jak dla mnie jest zbyt japońska, ale przynajmniej
              nie wywołuje odruchów wymiotnych. Z resztą postu w pełni się zgadzam

> Chociaż w porównaniu z nowym Megane to są piękne maszyny ;-) Widziałem kilka
              > Megane na ulicy. Myślałem, że na fotografiach wygląda źle, w 'realu' idzie
              się
              > przyzwyczaić. Ale niestety 'na własne oczy' to jeszcze straszniejsza
              potwora ;-
              > )

Megane wygląda, jak żelazko na kółkach.

> Pzdr
              > Niknejm

Pozdrawiam
              Greenblack
    • Gość: XP Re: BMW 5 IP: 213.77.31.* 02.04.03, 10:59
      Grila to ma raczaj z nubiry. Z odległosci 50m z przodu nie widać, ze to BMW.
    • Gość: Ralph Re: BMW 5 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.04.03, 17:09
      A ja uważam, że "dizajnersko" wykonano tu znakomitą robotę- dawno nie było tak
      proporcjonalnej, a zarazem typowo po beemwowsku- "niepokojącej" linii
      (zewnętrznej). Oferowane osiągi jak zwykle! po prostu znakomite.
      Warto zwrócić uwagę, że w Polsce większość samochodów stanowi tło dla wozu
      kalibru "piątki", i taka jest prawda, między innymi. Trzeba mieć trochę odwagi,
      gdy się jest zamożnym człowiekiem (i bez kompleksów do kompensowania), żeby
      czymś takim jeździć. Ale- czy tak naprawdę banda huliganów ma aż taką siłę
      sprawczą, żeby kształtować preferencje uczciwych, a szczerze lubiących dobre
      samochody, kierowców?
      Pozdrawiam
      • Gość: stadokrów Re: BMW 5 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 17:23
        Ralph, mosz recht!
        (jak mówią na Sloonsku)

pozdr.
        • Gość: Radek Re: BMW 5 IP: 209.176.38.* 18.11.03, 18:24
          Mnie sie tez bardzo podoba, chyba najpiekniejszy moim zdaniem samochod w tej
          klasie, harmonijna bryla, agresywny przod, do tego mocny silnik i 6 biegowa
          skrzynia, ideal luksusowego sedana jak dla mnie, Audi maja zbyt konserwatywny
          wyglad i sa nudne a nowe mercedesy z tymi skosnymi owalami swiatel wygladaja
          jak by byly made in Korea.
    • Gość: irwain Re: BMW 5 IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 02.04.03, 18:00
      Raczej nie Kia, może trochę mazda xedos, może mazda 6, trochę to dziwne jak na
      bmw, ale nie powoduje we mnie odruchów wymiotnych, jak przysłowiowe już
      megane, czy thalia, mogło być gorzej, może na żywo będzie ładniejsza
      pzdr.
    • Gość: marba Re: BMW 5 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 02:26
      Nie wiem skąd skojarzenie z Kią. Co prawda spodziewałem się po nowej piątce
      czegoś innego, ale mimo że BMW ciągle szuka nowego stylu, to widać w linni i w
      proporcjach że jest to powrót do starej niezwykle dynamicznej, dobrej linni
      piątki 88'-95', ostatnia była nazbyt ugrzeczniona. Podoba mi się to średnio,
      ale z daleka widać że jest to rasowy tylnonapędowy wóz i porównać jego linni
      nie da się z żadną przedninapędówko, z wielkim przednim zwisem, bo to właśnie
      widać z daleka.
    • Gość: civic Re: BMW 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 23:58
      okropny!!!1
    • Gość: civic Re: BMW 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 23:58
      ps ciekawe ja zepsuja 3
    • links2 Re: BMW 5 31.05.03, 00:19
      na pewno ladniejszy od 7!
      wnetrze tez troche lepsze, ale zostawili ten iDRIVE czy jak mu tam. po co to
      komu? w czasie jazdy to trzeba kierowac a nie zapieprzac na nintendo :)

tak na prawde to nie wiem czy mi sie to podoba. jak sie troche napatrze to
      wtedy napisze.

pozdr.
      • devote Re: BMW 5 31.05.03, 05:26
        brzydkie tak samo jak 7
    • Gość: robert pisali że jest aktywne wspomaganie kierownika IP: *.acn.pl 31.05.03, 17:52
      a ja i tak sobie poczekam na Mkę:-))
      • devote Re: pisali że jest aktywne wspomaganie kierownika 31.05.03, 19:17
        Gość portalu: robert napisał(a):
        > a ja i tak sobie poczekam na Mkę:-))

ile lat bedziesz czekal?
        tzn za ile lat uzbierasz kase :)
        • wowo5 Re: pisali że jest aktywne wspomaganie kierownika 31.05.03, 21:29
          Nowa generacja aut BMW do mnie tez nie przemawia. Poprzednia miala klase. 5
          wyglada lepiej niz 7 ale to tez nie to. Niedlugo najlepiej wygladajacym (i
          najbardziej zawodnym) BMW bedzie Mini. Strach pomyslec co sie stanie z 3. Z4
          tez budzi mieszane uczucia, w przeciwienstwie do Z3, ktory byl piekny. BMW to
          scisla czolowka technicznie. Doskonale silniki, swietne prowadzenie ale zeszli
          na psy pod wzgledem stylistyki i nadmiaru elektroniki, szkoda. Z Wielkiej
          Trojcy (BMW, Merc, Audi) teraz Audi prezentuje sie najlepiej wizualnie.
          • Gość: Rav Re: pisali że jest aktywne wspomaganie kierownika IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.06.03, 11:41
            Eee, nieee, merc jest ładny, stylowy- wolę od audi. BMW faktycznie przegina-
            wozy robią wrażenie, ale to jakieś wehikuły wojenne (siódemka- niczym
            nastroszony grzebieniowiec zębaty, ha!ha!),

pozdrawiam
        • Gość: robert Re: pisali że jest aktywne wspomaganie kierownika IP: *.acn.pl 01.06.03, 20:11
          kasa jest. Kupie sobie dwulatka.
      • greenblack Re: pisali że jest aktywne wspomaganie kierownika 01.06.03, 20:36
        Tak, ale tylko za dopłatą.

Pozdrawiam
    • Gość: bernstein Re: BMW 5 IP: *.icpnet.pl 01.06.03, 17:50
      a mi sie nowa piatka podoba tak samo jak i nowa siodemka i z4.
      Z kolei nie podoba mi sie np nowy CLK - w porownaniu do poprzednika wyglada jak
      ulizane, zrobione na sile coupe- cos jak nissan 200sx z 1994 roku.
      Ale przeciez o gustach sie nie dyskutuje....
    • Gość: ziótek Samochód dla dresiarzy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 11:34
      Samochód dla dresiarzy. Dresiarze będą mieli czym się podniecać!
      • Gość: Michal Re: Samochód dla wszystkich co maja kase. IP: *.telia.com 18.11.03, 11:45
        Mnie sie podoba,gdybym mial kase odrazu zamowilbym ten z silnikiem
        diesla,interesujace zuzycie paliwa,a kopyto tez jest i wyroluje nie jedna
        benzyne.Coz czlowiek jest biedny to moze pomarzyc.Ciekaw dresy sa nie zbyt
        zamozne najwyzej to co lokalny szef-dress bedzie takim jezdzil.
        A propos dzisiaj prasa doniosla,ze szwedzkie urzedy podatkowe przyjrza sie
        wszystkim wlascicielom luksusowych sklepow szczego zyja.Deklaracje sa
        wypelnione na granicy ubostwa a w garzu stoi Ferrari lub Porsche w porcie lodz.
        Maja zaczac sie przygladac wszystkim wlascicielom co maja lodzie o wiekszej
        wartosci jak 100kk sek dawniej to bylo pol miliona. Czyli unia sie tez zbkliza
        milowymi krokami do nas tu na polnoc.Widac jest jakis plan obnizenia calego
        standartu Uni i chyba w celu konkurencji z Chinami lun dalekim wschodem.
        Pzdr.Michal
      • przemo_c Nie mam dresu... 18.11.03, 12:02
        A mam M3...

Jeśli nowe M3 będzie równie ciekawe, kupię bez zastanowienia...
        • Gość: Henio Krakus.mp "adminuje" Autodebil z pracy! IP: *.sympatico.ca 18.11.03, 13:56
          • przemo_c Heniek, wróć do szkoły i nauki czytania... 18.11.03, 15:22
            ehm... Heniu, coś Ci się myli... To pisał Przemo_c a nie krakus.mp :D
      • Gość: A.L. Nie dla dresiarzy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 15:09
        który dresiarz poradzi sobie z obsługą iDrive - co, będzie woził informatyka?
    • Gość: TO JA Re: BMW 5 IP: *.honeywell.com 18.11.03, 17:46
      Pare dni temu odebralem moje 525i, jedne z pierwszych w Kaliforni. Srebrne z
      czarna tapicerka. I-drive pomogla mi rozpracowac mlodsza corka, dla niej to
      pestka. Jeszcze nikt nie powiedzial ze jest brzydkie. Niestety automatic (baby
      w domu). Cena 44,470 USD samochod plus 4500 podatek i rejestracja. Warte
      kazdego dolara. Szczegolnie pozdrawiam krytykantow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka