Gość: Pawel IP: 193.178.164.* 05.06.01, 16:32 Czy macie w InterPacku belki na dach do Subaru Impreza'96 sedan? Ile to moze kosztowa? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marek_kordyszewski Re: Bagaznik 06.06.01, 22:16 Mamy do Pana samochodu bagażnik samochodowy na dach. Ponieważ nie ma pan żadnych miejsc do mocowania przewidzianych przez producenta samochodu, a drzwi są bez ramek, mocowanie będzie nie idealne. Trzyma się jednak bardzo dobrze, trzeba tylko uważać przy zamykaniu drzwi. Koszt od ok 450 zł. Link Zgłoś
Gość: Iro Re: Bagaznik IP: *.nas.one.net.au 07.06.01, 16:40 Marku Oczywiscie, ze mozesz mnie osobiscie nie znac, natomiast ja Ciebie znam z opowiadan Twojego ojca, to tez prosze o przekazanie serdecznych pozdrowien i mysle, ze wszystko sie wyjasni. Chyba, ze jest jeszcze inny Inter-Pack i pan Kordyszewski w Polsce, co z kolei byloby niesamowitym zbiegiem okolicznosci, i jezeli nawet, to takze serdecznie pozdrawiam chociazby dlatego, ze z brzmieniem tych nazw kojaza sie moje mile wspomnienia. Ilia Link Zgłoś