Dodaj do ulubionych

Pokrowce na kierownicę.

17.12.06, 23:36
Witam, piszę, bo od jakiegoś czasu mam chęć sprawić sobie pokrowiec na
kierownicę. Nie myślę o sportowym, ale takim jakimś dla kobiet, kolorowym.
Czy ktoś zna miejsce, gdzie takie mozna nabyć. Będę bardzo wdzięczna za
odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Pokrowce na kierownicę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 09:25
      Np. NORAUTO. Poszukałbym takiego do szycia, wyglądaja zdecydowanie lepiej niz
      te zakładane no i na pewno nie spadną w czasie ostergo kręcenia.
      • rena31 Re: Pokrowce na kierownicę. 18.12.06, 09:34
        I mowisz, ze maja bajeranckie?
        • Gość: i co z tego Re: Pokrowce na kierownicę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:43
          Nie dość że bajeranckie to jeszcze super odlotowe. Mnie się podobają takie w
          stylu FORD TAUNUS - prawdziwa frajda z trzymania kierownicy. Tylko kup
          pokrowiec dopasowany do kierownicy, aby nie spadał podczas kręcenia kierownicą
          albo kierownica nie stała w miejscu :P:P.
          Pozdrawiam
          • Gość: wsk175 Re: Pokrowce na kierownicę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 10:37
            Korzystałem kiedyś z takiego , jak moja psina z nudów "pomiąchała" kierownicę w
            moim autku. O kant czegoś tylko te "tuningowe " pokrowce potłuc. Rozmiar
            przeważnie "uniwersalny" czyli niepasujący do niczego,przy szybkich manewrach
            wrażenie , jakby kiera połączona była z resztą układu za pomoca gumy do żucia .
            Polecam skórzany , sznurowany pokrowiec ndo kupienia za ok 20 pln. Po
            czasochłonnym dopasowaniu długości (ja skróciłem ten niby pasujący o ok 15cm)i
            po starannym zasznurowaniu jest po prostu świetny. Pewny chwyt , zero ślizgania
            sie i spadania,no i przyjemna w dotyku miękka skóra a nie jakas syfiasta pianka
            rozwalająca się po roku.Mi takie coś kiedyś zosłało w rękach podczas manewru
            zawracania , jak puścił szew na tym niby "pokrowcu".
            PS te z pianki dość znacznie zwiększają grubość kierownicy, co dla osób z
            krótkimi palcami może być bardzo niewygodne , a nawet niebezpieczne.
    • Gość: deszcz Re: Pokrowce na kierownicę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:00
      a w razie ptrzeby uzyc jako podpaske:p
      =

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka