Dodaj do ulubionych

Opony zimowe VIKING - co to ma być???

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 21:34
Proszę o info:
Jest promocja na opony zimowe Viking Stop 5000 czy jakoś tak.
Podobno firma należy do Continentala i pochodzi ze Szwecji, więc chyba na
zimach się znają.
Jednak nic o tych oponach nie wiem, poza tym jeszcze że dają 5 lat gwarancji i
są o 10 zł droższe od Dębicy Frigo Directional.
Obserwuj wątek
    • mareksk Re: Opony zimowe VIKING - co to ma być??? 17.11.01, 07:11
      mam opony viking, moje wyprodukowane w Portugalii, jeżdzę 2 sezon - trochę
      hałaśliwe, poza tym ok
      • Gość: Michal Re: Opony zimowe VIKING - co to ma być??? IP: *.telia.com 17.11.01, 11:41
        Nic specjalnego,jakosc sie poprawila,te starsze z przed paru lat niestety byly
        chalowate.W kazdym razie nie jest popularna opona tutaj w skandynawi.Pzdr.Michal
    • Gość: Arti Re: Opony zimowe VIKING - co to ma być??? IP: *.teleaudio.com.pl 17.11.01, 12:02
      Gość portalu: cc napisał(a):

> Proszę o info:
      > Jest promocja na opony zimowe Viking Stop 5000 czy jakoś tak.
      > Podobno firma należy do Continentala i pochodzi ze Szwecji, więc chyba na
      > zimach się znają.
      > Jednak nic o tych oponach nie wiem, poza tym jeszcze że dają 5 lat gwarancji i
      > są o 10 zł droższe od Dębicy Frigo Directional.

A może ktoś wie, gdzie te Vikingi można kupić w Warszawie?

• Gość: cc Re: Opony zimowe VIKING - co to ma być??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 20:07
      Kupilem to coś, bo cena i warunki gwarancyjne są niezłe (dałem 158.- / szt.
      175x13, kierunkowa z montażem i wyważeniem).
      Wygląda raczej "tak sobie", ale jest cichsza od Kormorana i Dębicy.
      Podzielę się innymi spotrzeżeniami jak spadnie jakiś śnieg;-)

Pozdrawiam i dziękuję.

• Gość: Jerr Re: Opony zimowe VIKING - co to ma być??? IP: 10.128.132.* 20.11.01, 21:19
        A jak ma się Fulda do Kormorana, Dębicy i Vikinga?

Jerr
    • Gość: Darek Re: Opony zimowe VIKING - co to ma być??? IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.01, 20:20
      Mieszkam w górach,okolice Zakopanego i jeżdże na Vikingach ale sprowadzonych z Europy Zachodniej P600 205/60R15.Sš niezłe,jest to guma porównywalna z FireSton lub Barun/ta sama klasa/,sš tanie i podobnie się je�dzi jak na Kleberze.Lepiej mieć co� takiego niż najlepszš letniš!!!!!Wiem po mieszkam w górach a czasami trzeba też wrzucić też łańcuchy!!
      • Gość: piotr Re: Opony zimowe VIKING - co to ma być??? IP: 10.130.128.* 30.11.01, 20:25
        Jeżdżę drugi sezon na Vikingach . Kupiłem w zeszłym roku po 105 zł za sztukę z
        wyważeniem i załozeniem. Poradził mi je znajomy oponiarz. Całkiem dobre ,ciut
        hałaśliwe a poza tym nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka