1realista Re: Gdzie bezpieczniki w Fabi 22.12.06, 21:38 Otwórz drzwi kierowcy. W bocznej płaszczyźnie deski ( tej dostępnej z zewnątrz po otwarciu drzwi) jest dekielek. Pod nim są bezpieczniki. Tyle że ciezko ten dekielek schodzi i trzeba użyć nieco siły i wkrętaka coby go podważyć. Podważa sie od strony kabiny a nie silnika bo z tamtej strony (o ile dobrze pamiętam) sa takie wsuwane zaczepy. Rozwiązanie podsumowując jest ch..owe. Pomysleć że w felicji luksusowy byl dostęp z fotela pasażera. Link Zgłoś
andre_234 Re: Gdzie bezpieczniki w Fabi 23.12.06, 10:53 Tak samo jak we wszystkich autach koncernu VW. U mnie w A4 jest tak samo. To zaden problem. Mam już 7 auto i nigdy nie wymieniałem bezpiecznika. Link Zgłoś
euzebio56 Re: Gdzie bezpieczniki w Fabi 25.12.06, 01:02 Dzieki znalazłem i wymieniłem spalony do gniazda zapalniczki. Pozdr. Link Zgłoś
dbandi Re: Gdzie bezpieczniki w Fabi 20.04.07, 21:05 Witam! jestem nowy wiec dopiero teraz. bezpieczniki w fabi znajdują się w.. powiem tak siedząc za kierownica widzisz deske rozdzielczą, bezpieczniki są po lewej stronie tzn od strony drzwi (jest tam taka klapka, którą trzeba podważyć. pzdr. darek Link Zgłoś