black_code 26.12.06, 17:51 Bardzo dobry silnik BMW zostal jednak pobity - dosc wyrazne roznice na korzysc nowego silnika Audi jesli chodzi o osiagi. www.autobild.de/test/neuwagen/artikel.php?artikel_id=12898&artikel_seite=1 Link Zgłoś Obserwuj wątek
mike68 Re: Audi A3 vs BMW 120 26.12.06, 22:29 przecież BMW ma wyrażnie mniejszy i słabszy silnik a masy są takie same Dla mnie nieporozumienie W test powinni wziąść silnik 2.0d jaki ma 163KM i wtedy pojemność ta sama A3 dostało by niezłe baty Link Zgłoś
black_code Re: Audi A3 vs BMW 120 30.12.06, 10:57 mike68 napisał: > przecież BMW ma wyrażnie mniejszy i słabszy silnik a masy są takie same > Dla mnie nieporozumienie Dla mnie nieporozumieniem jest to co ty wypisujesz -no chyba ze roznica 7 koni to dla ciebie wyraznie slabszy silnik ,za to juz zupelnie nie wiem o co chodzi z tym wyraznie mniejszy silnik? mierzyles je w cm?Jesli chodzi o pojemnosc to w sumie Audi ma "wyraznie" mniejsza. > W test powinni wziąść silnik 2.0d jaki ma 163KM i wtedy pojemność ta sama > A3 dostało by niezłe baty Chyba powinienes sie leczyc lub nauczyc myslec ,jak miales audi to pamietam wyles z zachwytu teraz masz bmw i....wymyslasz dziwne rzeczy. Link Zgłoś
mike68 Re: Audi A3 vs BMW 120 30.12.06, 19:46 nic nie mam do Audi , fajne autka i może kiedyś wrócę ale ten test , dlaczego nie porównują silnika 2.0d tylko słabszą jednostkę w BMW ? to mnie zdziwiło Link Zgłoś
black_code Re: Audi A3 vs BMW 120 01.01.07, 16:40 mike68 napisał: > nic nie mam do Audi , fajne autka i może kiedyś wrócę ale ten test , dlaczego > nie porównują silnika 2.0d tylko słabszą jednostkę w BMW ? to mnie zdziwiło To niby jaki maja silnik wreszcie porownac ? oba te silniki sa 2 litrowe gdybys porownal dane z poprzedniej strony , o podobnej mocy (bmw 7koni mniej) i tej samej masie jesli chodzi o samochody o co wiec ci chodzi ? Link Zgłoś