sigma_maf 20.10.08, 01:07 czy któraś z was byłam w tym roku w Seaguall?? Czy pamiętacie jakiegoś faceta który przykuł wasz wzrok? może to był animator? fryzjer z plaży? nurek? kelner? barman??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razyroza Re: Hotel Seagull - Hurghada 20.10.08, 07:31 Byłam a Sea gull we wrześniu. Bardzo polubiłam animatorów.Fajni chłopcy.Mhmoud rewelacyjny gosciu,Casanova bardzo sympatyczny a Mounir,pisałam o nim na innym forum.Było tam wielu bardzo sympatycznych facetów.A ty? Zwróciłaś uwage na kogoś? Może będe kojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamalusia82 Re: Hotel Seagull - Hurghada 20.10.08, 08:08 Hej. Ja w tym roku byłam 2 razy. W styczniu i we wrześniu z razyroza... Poznałam dużo ciekawych osób... Napisz o kogo konkretnie Tobie chodzi...Za każdym razem spędzam tam cudowny urlop...już myślę o następnym...Pozdrawiam...:-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda3334 Re: Hotel Seagull - Hurghada 20.10.08, 09:40 Hej!Byłam w marcu więc mogło się coś zmienić. Ken animator(nie jest egipcjaninem) bardzo fajny chłopak.Drugi animator, chodził w chustce, ale nie pamiętam jak miał na imię:( też jest o.k. Barmam Mohamed(Medo) w starej części(bar w opcji all) kochliwy koleś;) robił mi kwiatki z serwetek i koktaile z serduszkami no i oczywiście chciał mi osobiście pokazać Hurghadę;)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1982 Re: Hotel Seagull - Hurghada 20.10.08, 19:09 Z ciekawości zapytam, pracuje tam jeszcze Ramy, stał przed stołowką lub w niej, bodajże manager czy coś w tym stylu... Od razu uprzedzam że nic mnie z nim nie łączylo, na czas wyjazdu "zaprzyjaźnilismy się" z nim:) Wysoki, szczuply, nieśmiały uśmiech, loczki zaczesane do tyłu ale krotko ostrzyżony.. Odpowiedz Link Zgłoś
razyroza Re: Hotel Seagull - Hurghada 20.10.08, 19:13 Masz na myśli restauracje w starym czy nowym Sea gull? Odpowiedz Link Zgłoś
razyroza Re: Hotel Seagull - Hurghada 20.10.08, 19:27 Ja byłam w nowym,więc niestety go nie kojarze. A może ktoś miał okazje poznać chłopców ze statków z plazy Sea gull? Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamalusia82 Re: Hotel Seagull - Hurghada 20.10.08, 20:52 Teraz we wrześniu już nie było Kena, Charliego i innych. Nie wiem czy mieli urlopy czy już tam nie pracują....Byli inni animatorzy bardzo sympatyczni.... Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamalusia82 Re: Hotel Seagull - Hurghada 20.10.08, 20:55 Wspomnienia z Sea Gull ze stycznia 2008... pl.youtube.com/watch?v=mfDjW_t84AA pl.youtube.com/watch?v=q8qrZ8f8foE&feature=user Odpowiedz Link Zgłoś
szypka81 Re: Hotel Seagull - Hurghada 20.10.08, 23:36 witam laseczki! sporo mezczyzn tam sie kreci...kazda sobie kogos wybierze...animatorzy, kelnerzy, barmani, sklepikarze, masazysci..itd. na mnie najwieksze wrazenie wywarli; 1. animatorzy - zwlaszcza Mhmoud, 2. dwaj przesympatyczni kelnerzy o wspolnym imioni Ahmed, zawsze pilnowali zeby nam niczego nie zabraklo, 3. no i pozostal jeszcze super barman - dluzsze wloski w kitke zwiazuje, 4. zapomnialabym o mlodym boyu hotelowym... ;) kazdy z nich jest usmiechniety, przesympatyczny i wolny... ;) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_maf Re: Hotel Seagull - Hurghada 21.10.08, 00:53 dziewczyny a czy nurkowałyście? Sea ya - tak nazywała się łódź a uczył mnie nurkować Ahmed (niski, ładny arab) kolega Magdy, kojarzycie?? jeśli wiecie o kogo mi chodzi, to napiszcie czy też byłyście podrywane i bardzo adorowane przez niego? Odpowiedz Link Zgłoś
razyroza Re: Hotel Seagull - Hurghada 21.10.08, 07:22 czy ta łodz stoi przy plaży Sea gull? Odpowiedz Link Zgłoś