maciek389 22.01.07, 17:59 nowy Cadillac CTS i następca Volvo S60 - najlepszy wybór w tym segmencie Link Zgłoś Obserwuj wątek
damianco Nowa Klasa C - luksus wyboru 22.01.07, 19:49 paskudna ta kierownica, taka sportowo( trójramienna)- luksusowa, nie wyszło to im najlepiej. Link Zgłoś
calcinus Przod wersji avantgarde jest boski :) 22.01.07, 22:17 Tyl jako tako, przyzwyczic sie trzeba. Srodek nawet ciekawy i z pewnoscia ladniejszy niz nowa Trojka. Ogolnie kolejny atrakcyjny Mercedes :) Link Zgłoś
gall_anonim3 ogólnie OK ale ten przód... 23.01.07, 10:57 Samochód stracił na finezji. Może to i sprawa gustu ale poprzednia wersja była "lżejsza" optycznie i przez to bardziej atrakcyjna - jak wspomniałem - dla mnie. Przód wygląda jakby już większej atrapy chłodnicy nie można było tam włożyć. Przez to, na filmie bynajmniej, widać ja linia maski na wysokości grila, wznosi się ponad tą na wysokości świateł. Wygląda to jak garbaty nos!! Nie zbyt porywające. E klasa nie ma takiego defektu i wygląda ładniej. Pozdrawiam... Link Zgłoś
mtomczak23 Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 23.01.07, 20:25 Taaaaa chyba zaraz po Trojce :) Ogolnie auto paskudne, jak kazdy Merc, nie żebym był jakims karkiem który sie wozi Beemkami, ale szczerze to BMW robi najlepsze auta w swoich klasach i gdzie by nie spojrzec wygraywa testy i porównania. Takze trojka jak dla mnie faworyt, a nowy CTS też jest swietny :) Pozdro Link Zgłoś
black_code Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 23.01.07, 21:17 mtomczak23 napisał: > Taaaaa chyba zaraz po Trojce :) Ogolnie auto paskudne, jak kazdy Merc, nie > żebym był jakims karkiem który sie wozi Beemkami, ale szczerze to BMW robi > najlepsze auta w swoich klasach i gdzie by nie spojrzec wygraywa testy i > porównania. Takze trojka jak dla mnie faworyt, a nowy CTS też jest swietny :) to chyba zle patrzysz bo ja widze troche inne jesli juz bmw wygrywa to tylko modelem 3 czasami jakas wersja M ,w klasie wyzszej i luksusowej to albo mercedes albo audi wygrywaja .A jeszcze jak wejdzie nowa Cklasa a pozniej A4 i w tej klasie BMW moze miec klopoty z tymi testami. Link Zgłoś
knurzynski Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 23.01.07, 21:21 wiesz , autorytetem nie jesteś ale to co piszesz to tylko słowa a fakty sie zmieniają - BMW ma trudny orzeszek - poczytaj o zawieszeniu w C klasie oraz innych "pierdołach". Link Zgłoś
sothink Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 23.01.07, 20:46 Cadillac CTS to raczej klasa Opla Vectry albo VW Passata. Link Zgłoś
megakosmos Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 23.01.07, 20:50 Kolega mówi o segmencie cenowym? Bo nijak nie moge pseudo Daewoo i Opla porównac do Mercedesa... Link Zgłoś
blue911 Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 24.01.07, 02:20 Audi S4 - nie ma porownania.Najlepsze. 3-ka i C-klasa moga co nawyzej zawalczyc wygladem no i prestizem. Link Zgłoś
megakosmos Piękny wóz... 23.01.07, 21:00 Avantgarde ma przód jak nowy CL, super jest to odróżnienie grila od elegance. Piekne auto... Jeśli będzie równie niezawodne jak W203 po lifcie - sukces murowany. BMW serii 3 jest zdecydowanie brzydsze (no, coupe jest też bardzo ładne..) tak trzymać!! Link Zgłoś
lesne.raz Re: Piękny wóz... 23.01.07, 21:21 W środku moim zdaniem za bardzo wieje niemieckim wzornictwem....nie to co Lexsus IS............pieknosc i do tego o kilkadziesiat tys tanszy... Link Zgłoś
knurzynski stary , gdzie z tymi butami 23.01.07, 21:37 nie rozśmieszaj mnie. Mercedes-Benz W201 190e Link Zgłoś
zappa6 Re: stary , gdzie z tymi butami 23.01.07, 22:28 takie kompleksy knurzyski to miód na me serce Link Zgłoś
knurzynski Re: stary , gdzie z tymi butami 23.01.07, 23:34 zapomniałem dodać-lex to dobry wóz ale przez te dwie istone wady nie doścignie Mercedesa. Link Zgłoś
fakej Upadek obyczajów 23.01.07, 21:19 Kiedyś Mercedes klasy C wyglądał jak Mercedes klasy C a klasy S jak S. Choć może to nie najlepszy przykład, bo Mercedesy zawsze wyglądały mniej więcej tak samo. Ale np. VW Polo wyglądał inaczej niż Passat, a Fiesta różniła się od Scorpio. I od razu było widać, kto należy do plebsu a kto patrycjatu. A teraz różnią się tylko wielkością. A i tak jak starzy górale powiadają Merola warto mieć dla samego dźwięku zamykanych drzwi. Link Zgłoś
hemming [...] 23.01.07, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
knurzynski piękne najnowsze zdjecia C klasy 23.01.07, 21:33 www.motoplaneta.pl/index.php?1&modex=pnews&pg_%5Bdesc%5D=+DESC&s=9373 Link Zgłoś
hemming Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 23.01.07, 21:44 Ladne autko, ale szkoda, ze merc wycofuje sie z okraglych reflektorow. :) Link Zgłoś
bernabeu17 Mała uwaga do ceny... 23.01.07, 22:15 Rozśmieszyło mnie zdanie: "Auto ma kosztować około 120 tys. złotych. To oczywiście nie Klasa S, ale w porównaniu do niej cena Klasy C przedstawia się całkiem interesująco." Bardzo interesujące jeśli się zarabia 1000 zł na rękę... Link Zgłoś
tomus2221 Re: Mała uwaga do ceny... 23.01.07, 22:45 Przód super,tył nie, a środek beznadziejny na czele z kierownicą. Link Zgłoś
zappa6 Re: Mała uwaga do ceny... 23.01.07, 23:00 całość w stylu amerykansko-syfikowym - przyklad silnej inspiracji kiczem pokroju wspolczesnych cadillaków i nowego civica (wnetrze); reasumując - designerska tandeta Link Zgłoś
pinballer Re: Mała uwaga do ceny... 23.01.07, 23:04 Cena jest ok w tym segmencie ...i nie za bardzo można to do 1 kPLN porównywać bo to nie jest samochód dla tego przedziału finansowego.... Co do całości : Samochód jak na tą klasę ładny i nowoczesny. Ja bym się przyczepił jedynie do konsoli środkowej , która wygląda jak w g...nej Astrze lub Vectrze. Zobaczymy jak będzie w salonach się prezentować i jak się nią jeździ na testach. Link Zgłoś
the_real_kris Re: Mała uwaga do ceny... 24.01.07, 03:06 hehehe - kicz nowego civica... synku czy ty w ogole widziales nowego civica hatchback??? Za piec lat wszystkie samochody beda sie na nim wzorowac a ty cos tu o kiczu opowiadasz... Link Zgłoś
zappa6 Re: Mała uwaga do ceny... 24.01.07, 11:48 nie ładnie, szczylu, mówic do starszych per "synku"; możesz teraz przeprosić i spokojnie wrócic do resoraków Link Zgłoś
lucky81 Re: Mała uwaga do ceny... 23.01.07, 23:52 > Rozśmieszyło mnie zdanie: "Auto ma kosztować około 120 tys. złotych. To > oczywiście nie Klasa S, ale w porównaniu do niej cena Klasy C przedstawia się > całkiem interesująco." Bardzo interesujące jeśli się zarabia 1000 zł na rękę... Nie zrozumiałeś widocznie zatem zdania, z którego się śmiejesz. Zdanie nie stwierdza, że cena wygląda interesująco dla Ciebie, lecz dla kogoś, kto zastanawiał się nad kupnem Mercedesa klasy S ("w porównaniu do niej"). Link Zgłoś
misiekmisiek6 Re: Mała uwaga do ceny... 24.01.07, 00:02 A co ma autor napisać, że cena 120 000zł to stanowczo za dużo, bo nas Polaków nie stać na takie auto a jedynie na używane szmelce za średnią cenę 2 000zł? Cena przedstawia się interesująco w porównaniu do S-klasy i dla osób, które myślą o zakupie auta z tego segmentu (o to pewnie również chodziło autorowi). Czasem redaktor pisząc artykuł zakłada, że czytelnik nie szuka dziury w całym. Inaczej wiele zdań musiałoby zostać obwarowanych nawiasami w których autor pisałby o wszystkich odstępstwach od reguły lub o możliwości mylnej interpretacji konkretnego zdania Link Zgłoś
11111a12 Nowa Klasa C - luksus wyboru 24.01.07, 00:03 kupiłem poprzednią nową c klasę auto było ciągle naprawiane a po 70 tys poszły wtryski pompa rura od chlodzenia itd.silnik 220 cdi.nalerzy dodać awarię na autostradzie zaraz po gwarancji.jakość mercedesa to mit a serwis w polsce jeszcze pogarsza sytuację.polecam bmw nigdy nie miałem problemu a miałem kilka Link Zgłoś
blue911 Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 24.01.07, 02:25 11111a12 napisał: > kupiłem poprzednią nową c klasę auto było ciągle naprawiane a po 70 tys poszły > wtryski pompa rura od chlodzenia itd.silnik 220 cdi.nalerzy dodać awarię na > autostradzie zaraz po gwarancji.jakość mercedesa to mit a serwis w polsce > jeszcze pogarsza sytuację.polecam bmw nigdy nie miałem problemu a miałem kilka Popieram: nawet w oczach Amerykanow z Merca pozostala juz tylko...gwiazdka. Na jakosci stracil juz dawno,a osiagi jezdne w porownaniu do Audi,BMW i nawet Lexusa (mimo,ze japonski) sa beznadziejne. Link Zgłoś
rasiauskas Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 24.01.07, 01:33 Bardzo ladne. Zdecydowanie ladniejsze od poprzedniej C. Oczywiscie ma swoje wady w wygladzie, np. tyl wyglada jak dupa slonia. Link Zgłoś
wowo5 Re: Nowa Klasa C - luksus wyboru 24.01.07, 04:06 Do czego to doszlo - Merc malpuje BMW. Swiatla z brewkami - BMW7, boki z charakterystycznym wgieciem - BMW3. Auto nie jest brzydkie ale kompletnie wtorne stylistycznie. Dobrze, ze wnetrze nie jest zerzniete z BMW. Mercedes powinien lansowac swoj styl. Link Zgłoś
dresiasz_w_bm_ce bmw luksusowa tandeta 24.01.07, 08:34 www.bmwluksusowatandeta.pl/LuksusowaTandeta.htm Link Zgłoś