jack.torrance 25.01.07, 22:14 Popsuł im taką drogą zabawkę od razu na początku. Nieładnie z jego strony. Link Zgłoś Obserwuj wątek
janiboy Formuła 1: Hamilton rozbił McLarena 25.01.07, 22:40 jo dzieki kubicy i lewisowi, zoltodziobom co myslaze beda mistrzami od razu, bedzie duzo beki w tym sezonie:) nie moge sie doczekac Link Zgłoś
malarz2 Formuła 1: Hamilton rozbił McLarena 25.01.07, 23:55 Będzie efektowny sezon. Nowe opony nie trzymają się dobrze asfaltu. Kubica pewnie też skasuje BMW. Link Zgłoś
pawlos17 Re: Formuła 1: Hamilton rozbił McLarena 27.01.07, 11:30 No cóż, czasy uzyskiwane przez Alonso dają się mu we znaki w postaci ogromnej presji. Coś mi się wydaje, że ten chłopak będzie psychicznie podniszczany przez Alonso w sezonie 2007. Link Zgłoś
chris62 Re: A Honda siem popsiuła.. 30.01.07, 10:48 W czwartek pecha miał również Jenson Button. Na torze pod Barceloną brał udział w testach nowego bolidu Hondy i już podczas pierwszego okrążenia auto z niewiadomych przyczyn zatrzymało się. Nie udało mu się dokończyć treningu. brawo V-tec :) Link Zgłoś
pawlos17 Re: A Honda siem popsiuła.. 30.01.07, 19:55 Zmienne fazy rozrządu są zakazane w F1. A szkoda. Skoro włodarze tego sportu są tacy proekologiczni (Silniki ze zmiennymi fazami mają ogólnie wyższą sprawność), to dlaczego zabraniają tego roziwązania!?. Po drugie, wyniesione z tego obszaru doświadczenia napewno przydały by się do projektowania silników przeznaczonych do aut cywilnych. Link Zgłoś
chris62 Re: A Honda siem popsiuła.. 31.01.07, 10:31 Odpowiadasz na : pawlos17 napisał: > Zmienne fazy rozrządu są zakazane w F1. A szkoda. Rzeczywiście? nawet nie wiedziałem no ale skoro bez zmiennych faz silnik się zapala to ze zmiennymi dopiero by faz dostawał :) Ja wiem tylko, że obroty są ograniczone do 19 tys/min. No cóż to może Honda powinna spróbować w WRC te swoje fazy hmm. Link Zgłoś
pindoll Re: A Honda siem popsiuła.. 31.01.07, 15:59 chris62 napisał: > No cóż to może Honda powinna spróbować w WRC te swoje fazy hmm. może lepiej nie. Tam sie zapowiada sezon totalnej dominacji C4. Link Zgłoś
chris62 Re: A Honda siem popsiuła.. 31.01.07, 16:05 pindoll napisał: > może lepiej nie. Tam sie zapowiada sezon totalnej dominacji C4. > No ale powalczyłaby ze ..Skodą. Link Zgłoś