magda.t.26 07.02.07, 16:30 witam chciałam sie zapytać czy ktoś wie coś na temat felg firmy att. zastanawiam sie nad kupnem ale nie wiem nic o ich jakości. eśłi ktoś je przetestował proszę o info Link Zgłoś Obserwuj wątek
foreks Re: felgi 07.02.07, 17:30 maja certyfikaty TUV i ISO, ale te tylko dla felg odlewanych po logos shmidt, brock etc. w sensie mozna, ale tylko te 'exportowe'. na lokalny rynek wystrzegalbym sie. dobra felga jest naprawde wazna, wiecej daje trakcji, niz caly serwer "kuntroli trakcji". a jak oponka wystrzeli przy 150kmh, to tylko dobra felga uratuje Cie. a moze nawet sie nie pognie. Link Zgłoś
dewulot1 Re: felgi 07.02.07, 17:56 dobra felga jest naprawde wazna, wiecej daje trakcji, niz caly serwer "kuntroli > trakcji". Zaintrygowalo mnie to zdanie. Felga daje wiecej trakcji niz co? Opona? Czy inna felga? Rozjasnij bo nie kapuje. Link Zgłoś
purhed Re: felgi 07.02.07, 19:20 ATT to polskie felgi, raczej z niższej/średniej półki cenowej. Nie są najgorsze, ale też nie oczekuj cudów. Link Zgłoś
tipp01 Re: felgi 07.02.07, 20:28 To jakie byście polecili? Ale bez kosmicznych cen proszę... Link Zgłoś
xvqqvx Nie polecam autoopony.eu - firma do niczego. 21.07.14, 13:10 Nie polecam autoopony.eu - firma zatrudniająca kretynów spamerów jak beataa_1976 jest do niczego. Link Zgłoś
galtomone Nie polecam autoopony.eu - spam! 21.07.14, 13:13 Nie polecam sklepu, ktory spamuje fora i nie wie jak sie reklamowac! Nie dosc ze sama sie zle reklamuje, to jeszcze innych szkaluje - pewnie sami opon nie wysylaja, stad taka denna reklama. Link Zgłoś
loyezoo Re: Nie polecam autoopony.eu - spam! 21.07.14, 18:07 NIE POLECAM autoopony.eu/konfigurator/felgi.html :) Jak maja takie opony jak spamerów to ja dziekuję. Link Zgłoś