737ng Re: Suzuki samurai - warto? 10.03.07, 23:05 Zadales bardzo wyczerpujace pytanie... Jesli jestes gotow jezdzic malo zrywnym, glosnym i trzesacym autem ktore z trudem osiaga 120km/h i na asfalcie prowadzi sie jedynie nieco lepiej od taczki, ale ktore odwdzieczy sie doskonala dzielnoscia w terenie, ponadprzecietna niezawodnoscia i prostota napraw oraz modyfikacji - tak, warto. Jesli natomiast chcesz terenowke bo sa one cool i trendy - nie, nie warto. K. Link Zgłoś
habudzik Re: Suzuki samurai - warto? 11.03.07, 00:19 Fajny . Urwałem mu wał ale jak - nie wiem , nie zma się . Widocznie zdolny jestem . Link Zgłoś
emusia Re: Suzuki samurai - warto? 11.03.07, 11:05 maluch na dużych kólka. zadecyduj sam :) Link Zgłoś
nocebo Re: Suzuki samurai - warto? 11.03.07, 12:23 Ten samochód (podobnie jak Jimny) nie ma międzyosiowego mechanizmu różnicowego, więc na asfalcie można jeździć tylko z napędem na tylną oś (więc gdzie tu pożytek z 4x4 np. w warunkach zimowych?!). Dołączenie przedniego napędu i wykonanie skrętu na asfalcie - oznacza zniszczenie układu przeniesienia napędu. Ten samochód to jedna wielka pomyłka (tak samo jak Jimny), chyba że ktoś jeździ TYLKO na nieutwardzonych drogach. Link Zgłoś
737ng Re: Suzuki samurai - warto? 11.03.07, 22:51 Jaka szkoda, ze wypowiadasz sie o czyms o czym nie masz pojecia... K. Link Zgłoś