al9 wysoki poziom testu 16.03.07, 15:46 Osoby czyszczące niemiecki rynek ze staroci, nie mają zaś pieniędzy nawet na drobne remonty. W efekcie ich samochody doskonale zachowują się na prostej, ale przy pełnym wykorzystaniu układu kierowniczego i zawieszenia na zakrętach, w konfrontacji z nowym Loganem mają marne szanse. ----------------------------- czyli drżyjcie porsche i bmw!!! Logan nadciąga! nie szkodzi, ze trudno mu wyprzedzic cieżarówkę.. Macie i tak marne szanse!!! :-)) al Link Zgłoś
programistajava Re: wysoki poziom testu 16.03.07, 15:59 no wlasnie tez zauwazyles ten fragment, koles dosc specyficzny byl :) a z tymi 2ma ciezarowkami mnei rozbroil ciekawe czy jest az tak zle ;) Link Zgłoś
al9 wyprzedzanie 16.03.07, 16:13 jechałem kiedyś 1000 km seatem cordobą sdi 64 KM (samochód zastępczy - mielismy flotowe tdi) koń pociągowy.. ale po 100, 200 km nauczyłęm sie nim jezdzić, a przy wyprzedzaniu redukowałem. Przy 80 mozna było wrzucic trójkę. Wyło, ale przyspieszało. Nie znam logana, ale ten opis wyprzedzania wydaje mi sie nieco naciągany.. Pozdr al Link Zgłoś
cytrynka36 Re: Recenzja Logana z silnikeim Diesla 17.03.07, 13:52 To się chłopaki najeździli, daj spokój takim testom. Znacznie ciekawsze skocz.pl/logan1 a w wersji MCV z silnikiem 1.6 16v skocz.pl/logan2 Link Zgłoś
11slavo Re: Recenzja Logana z silnikeim Diesla 18.03.07, 01:03 Ludzie wyprzedzaja ciezarowki 55 KM beczkami czy 29 KM CC 700, a koles ma problem wyprzedzic majac 160 Nm czyli tyle ile bbbbardzo nowoczesny silnik 1.6 110-115 KM lub normalny 1.8 o takiej mocy. Niech nauczy sie obslugiwac dzwignie zmiany biegow. pozdr Link Zgłoś