lemuriza 14.01.06, 11:53 włączcie regionalną Trójkę. Będzie można zobaczyć nasz piękny Tarnów w widowsku zrealizowanym przez dyrektora tarnowskiego teatru. Rzecz dzieje się na ulicach, uliczkach, placach Tarnowa, a nawet na Marcince:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: Jutro o 13.45 15.01.06, 14:28 Ładne było prawda? najbardziej rozbawili nas tarnowscy koszykarze w królewskich rolach. Slav mówi: tego z wąsikiem to znam... By za chwilę krzyknąć: k... koszykarze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jutro o 13.45 15.01.06, 19:00 Z wąsami powiadasz? Oj, to chyba mam pewne podejrzenia... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Jutro o 13.45 15.01.06, 20:05 Tak? przecież Ty nie lubisz sportu to nie możesz wiedzieć jak wygladają nasi koszykarze.Ten wąsami to był Chez Carr. Ten drugi to Morgan. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jutro o 13.45 15.01.06, 20:09 Eeee, a ja zrozumiałem że to ktoś z forumowiczów miał być... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jutro o 13.45 15.01.06, 20:10 Faktycznie - brody brakowało! No to się pomyliłem z swoich przemyśleniach... :-| Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Jutro o 13.45 15.01.06, 21:26 A JA LUBIĘ SPORT :) a murzyny w unii coraz lepiej grają, ale sza...przecież kibicuję Tovii, ale Lemurizo siatkówka dzisiaj fajna była chodzi mi o mecz AZS - SKRA :) Wlazły OK - szkoda że w Tarnowie nie ma siaty na poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Jutro o 13.45 16.01.06, 16:38 Witaj Rafal, jak dawno Cię nie było!!!!!!!! Co się z Tobą działo? Koszykarze rzeczywiście coraz lepiej grają, nawet byłam na dwóch ostatnich meczach. Co do siatkówki to ja zdecydowanie wolę kobiecą siatkówkę. Oglądałam mecz Pałacu Bydgoszcz z Muszynianką. Pałac podobnie jak Skra nie przegrał jeszcze meczu w lidze. Nie ma w tej drużynie gwiazd, reprezentantek Polski, a są tak świetnie poukładane, ze aż miło patrzeć na ich grę. Zwłaszcza w polu. Prawdziwa drużyna.Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Jutro o 13.45 16.01.06, 16:39 No nie ma w Tarnowie siatkówki( III liga) i poziom mizerny. Ale przecież jest Mielec i jest Rzeszów. Zawsze można się przejechać:). 18 lutego w Mielcu mecz z Muszynianką. Ja chyba pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Jutro o 13.45 16.01.06, 17:59 a jeszcze dwa trzy lata temu była szansa zobaczyc w tarnowie troche siatkówki, Tarnovia wygrała III lige ale w nagrodę ich rozwiązali..ot Tarnów właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś