Gość: Marcino24 IP: *.chello.pl 18.05.03, 11:37 W najbliższym czasie chciałbym zakupić to autko. Czy są tu jacyś forumowicze, którzy posiadają taki samochód i mogliby się podzielić jakimiś uwagami? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Adam W. Re: Toyota Corolla TSport IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 18.05.03, 17:42 nie posiadam takiego modelu ale jeździłem i w swoim czasie bardzo się nim interesowałem. Myślę , że ma relatywnie umiarkowaną cenę jak na swoje wyposażenie i dynamikę. Silnik wykręcony niebotycznie - bardziej niż civic type -R ( choć osiągi słabsze). Przy normalnej jeździe zachowuje się prawie jak "zwykła" corolla 1.6 . Natomiast jak podkręcisz obroty ( a można to zrobić szybko , wręcz gwałtownie ) to te 192 KM zaczynają wyłazić. Auto niepozorne zewnętrznie ( oprócz ciemnych szyb i 16 -calowych kół) natomiast świetnie wyposażone i dość ekonomiczne. Taki turystyczny compact , który może niejednego na drodze zadziwić . Dodatkowy plus to made in Japan. Lubię takie niewielkie , niepozorne a wygodne i mocne duchem autka. PZDR. Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Toyota Corolla TSport IP: 143.26.82.* 19.05.03, 09:19 Jeden z Forumowiczów www.hondapl.org kupił niedawno. Jego komentarze tutaj: www.hondapl.org/forum/message.asp?id=62896 Generalnie - fajne autko - coś jak Cifek 1.8VTi. W miarę komfortowe, dobrze wyposażone, o niezłych osiągach, choć nie tak hardcorowe jak Cif TypeR (różnica w przyspieszeniu do 100km/h wynosi 1.6s - to dużo). Pzdr Niknejm Link Zgłoś