barnaba75 Ostatnia bandycka 5-tką... obecna 5-tka to klasa 02.05.07, 00:02 i żaden bandyta w nią nie wsiądzie, bo się wstydzi... Link Zgłoś
kaczanov Re: Ostatnia bandycka 5-tką... obecna 5-tka to kl 02.05.07, 00:09 autko dla wiejskiego nicponia . sooory. te auta technicznie są bez większych zarzutów, natomiast mają zacną renomę w kręgach dresu+żelu i wizualnie odstraszają co bardziej wyrafinowanych klientów. Link Zgłoś
reconquista [...] 02.05.07, 00:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
reconquista Re: Ostatnia bandycka 5-tką... obecna 5-tka to kl 02.05.07, 00:28 ...i żaden bandyta w nią nie wsiądzie, bo się wstydzi... wstydzi? ogladasz jakieś seriale, czy co? a może przed żoną dajesz czadu na forum? Link Zgłoś
zat4ra Skonczcie z tym gowniarstwem 02.05.07, 01:14 Co za przedszkole ... Myslacego mezczyzny nie obchodzi co mysla glupki zyjace stereotypami, a auto kupuje dla siebie, dla swoich potrzeb i przyjemnosci, a nie po to by cos komus udowadniac, leczyc kompleksy, czy bac sie "co o nim pomysla". Przedostatnia generacja 5-iatki to fantastyczny samochod. I chyba najlepsza, obok A6 propozycja dla kogos kto szuka wygodnego, szybkiego, swietnej jakosci, prawdziwego samochodu za ograniczony budzet 40-60 tys. Nie bez przyczyny ten model wielokrotnie wygrywal tytul auta roku w swojej kategori w rankingu bodajze najbardziej powazanego czasopisma motoryzacyjnego na swiecie, 'Top Gear', i wielokrotnie nazywany byl "The best car in the real world". Link Zgłoś
szpon Re: Skonczcie z tym gowniarstwem 02.05.07, 11:08 Popieram! Sam mam "piątkę", tyle że nieco starszą (E34). Nie ma lepszego samochodu i gó.. mnie obchodzi co sobie podszeptują właściciele maluchów, tico i golfów. Autko jest niesamowicie wygodne, ma wystarczająco dużo miejsca, żeby zabrać się z moją lubą w dłuższą trasę i przede wszystkim - dbam o nie, więc jest praktycznie bezawaryjne. Mimo "małego" 2 litrowego, 6 cylindrowego silnika, generuje 150 koni, co w zupełności mi wystarcza a i zużycie paliwa jest nieduże (pali tyle co polonez 1.6). Miałem już kilka samochodów i żałuję tylko jednego: że wcześniej nie kupiłem BMW. Link Zgłoś
mageillusionist Radość z jazdy 02.05.07, 13:38 Ja też teraz jestem szczęśliwym posiadaczem E34 z 2 litrowym R6, czyli starszej piątki i jest boska. Trochę boli zużycie paliwa, po przejściu z Golfa2 1.6 diesel który palił 4.5/100, ale da się żyć. Jak postawie moją piątkę na parkingu robi znacznie lepsze wrażenie niż wiele nowszych aut, a na trasie wyprzedają mnie tylko mocniejsze beemki. Niestety co boli tą markę, to że dresy ja sobie upodobały, ale co zrobić. Auto jest wypasione, zresztą często 15letni model jest lepiej wyposażony niż nowy Fiat. Link Zgłoś
polam5 Re: Radość z jazdy 02.05.07, 18:24 No wiec ja mam obydwa modele E34 - M5 i E39 530 w wersji sportowej. Nie ma dyskusji ze E39 jest autem nowoczesniejszym, wygodniejszym i przyjemniejszym do jazdy. Ale za to trudno pobic M5 osiagi, prowadzenie i zachowanie. Wiec jak chce poszalec i pojedzic to zdecydowanie E34 w ktrym czuje sie bardziej ze ma sie kontrole nad samochodem ale jak na wyjazd z zona czy na dluzsza trase - to zdecydowanie E39. Jak sie zastanawiam kterego pozbylbym sie latwiej to bylaby bardzo trudna decyzja. Link Zgłoś
a_wroniecki Re: Skonczcie z tym gowniarstwem 02.05.07, 11:17 +1 i podpisuję się pod tym całkowicie. Druga sprawa to to, że jeśli fiat do swoich aut kładł by silniki po 200koni które teraz można by było kupic po parę, parenaście tysięcy to na każdego dziadka w Fiacie mówili byście dres. Według badań w UK, najpopularniejszym autem "gangsterskim" ostatnio jest Subaru Impreza, to auto też nawiecie mafijnym? Temu co napisał, że stateczni panowie wstydzą się tych aut, rozejrzyj się jeszcze raz dobrze w około siebie i przekaż mojemu ojcu przy okazji że powinien się wstydzic ;) Lubicie oceniac ludzi po tym czym jeżdzą a auta po tym co mówi wasz sąsiad? No cóż, taki to już zakompleksiony kraj. Zresztą, po co odczuwac radośc z jazdy? Przecież to auto dla dresów! Pozdrawiam. Link Zgłoś
barnaba75 Ale jakim gó..arstwem???? Kto tu mówi o fiacie??? 02.05.07, 15:26 Ja mówię o prawdziwym samochodzie za 250 kawałków a nie rzęchu za 50 tys.... Nowa beemka 5 jest po prostu piękna i dresy nią nie jeżdżą... a fiat??? Dla przedstawiciela handlowego klasy "zero"... Link Zgłoś
moderator10 Re: Ale jakim gó..arstwem???? Kto tu mówi o fiaci 02.05.07, 15:38 barnaba75 napisał: > Ja mówię o prawdziwym samochodzie za 250 kawałków a nie rzęchu za 50 tys.... > Nowa beemka 5 jest po prostu piękna i dresy nią nie jeżdżą... za 2,3 lata kiedy ich ceny spadna beda nia jezdzic tez ,i nie dlatego ze jest piekna (co do tego mozna sie spierac)jest bariera a cena ,w tej chwili tylko lobuzy z sredniej polki moga sobie na nia pozwolic . Link Zgłoś
kirpek Używane BMW SERII 5 (1995-2003) E39 05.05.07, 14:00 mam e34 drugie już. i jest boskie. docelowym wozidełkiem mogło by być m5 ale jescze ciut za wcześnie. e39 wg mojej opini to ostatnia z prawdziwych BMW. te nowe też są fajne tyle że już zbyt elektroniczne. w książce obsługi na końcu pisze że jeśli raz kupisz bmw już nigdy nie będziesz chciał innego. i mają racje. ojciec ma już czwartą. Link Zgłoś
obama1 Re: Używane BMW SERII 5 (1995-2003) E39 06.05.07, 10:56 do M5 akurat mam mieszane uczucia... bierze się to z tego, że w samej tylko Polsce jeździ więcej M5 niż koncern BMW kiedykolwiek wyprodukował! Link Zgłoś
obama1 Re: Używane BMW SERII 5 (1995-2003) E39 06.05.07, 11:00 a już mistrzostwem świata jest BMW stojące niedaleko mojego bloku... Srebrna, felgi 18''ledwo mieszczące się w nadkolach, znaczek 318i, wlew gazu pod zderzakiem, gałka zmiany biegów zakupiona chyba w Tesco, błyszczące dywaniki pod przednimi fotelami przypominające folię kuchenną, pokrowce na fotele z napisem Type-R i do tego wszystkiego oczywiście na klapie bagażnika znaczek M śmieje się za każdym razem widząc ten wieś-tuning Link Zgłoś
kriss_333 Re: Używane BMW SERII 5 (1995-2003) E39 06.05.07, 11:10 E39 to świetny samochód, życze każdemu, aby nim pojeżdził i wtedy przestanie krytykować BMW. P.S. Nie rozumiem jak można sie sugerować opiniami o marce, kupując dla siebie auto...współczuje tym, którzy przez to nie kupuja sobie BMW. Link Zgłoś
terrago7 Używane BMW SERII 5 (1995-2003) E39 08.03.08, 13:35 Nie wiem czy nie wkradlo sie pare bledow - np. silnik 3.5 V8 245ps byl juz w 99r montowany, przed face liftingiem. Link Zgłoś
111slavo Re: Używane BMW SERII 5 (1995-2003) E39 09.03.08, 00:49 Jesli ktos ma jakiekolwiek pojecie o stylistyce co zauwazy, ze wspomniana 5 traci juz nieco myszka. Inna sprawa to kierownica wielkosci tej z Kamaza i nieoszlamiajace plastiki (w calym) we wnetrzu mocno nie z klasy sredniej + czy wyzszej jak kto woli. Wszystki 5 w Pl sa recz jasna M5 nawet te 518i. Chyba nie ma kraju na swiecie gdzie badz co badz swietny samochod jakim jest 5 nie jest kojarzony z wiesniakami, murzynami, kryminalistami i zlodziejami. Klasyczny przyklad dobrego wozu ktory jako uzywany jest w bardzo zlym guscie (nawet jako nowy nie jest kupowany przez 'elyte') pozdr Link Zgłoś
wielki_czarownik Gentlemani nie jeżdżą BMW 09.03.08, 11:20 BMW to samochód dresów, gangsterów i polityków. Porządni ludzie takimi nie jeżdżą. Link Zgłoś