kowalgsf 10.05.07, 14:55 witam mama problem z tym ukladem ktory siedzi w przednich drzwiach nie dziala mi brzeczyk jak otworze drzwi na swiatlach i nie zapala sie swiatelko na gorze co to moze byc przed zima dzialalo Link Zgłoś Obserwuj wątek
plawski Re: Problem z czujnikiem w dzwiach FABIA 11.05.07, 14:20 kowalgsf napisał: > witam > mama problem z tym ukladem ktory siedzi w przednich drzwiach nie dziala mi > brzeczyk jak otworze drzwi na swiatlach i nie zapala sie swiatelko na gorze co > to moze byc przed zima dzialalo Czujnik otwarcia drzwi kierowcy. Niestety zintegrowany z zamkiem... więc do aso raczej nie jedź tylko do sprytnego machanika. Pozdr. Link Zgłoś
tomek-u Re: Problem z czujnikiem w dzwiach FABIA 13.05.07, 19:30 taka wmiana zamka w serwisie skody kosztuje ok.300zl.a chodzi tylko o mikrowyłącznik Link Zgłoś
dradamski Re: Problem z czujnikiem w dzwiach FABIA 17.05.07, 13:25 Witam. Nie bagatelizuj sprawy! Też musiałem wymienić cały zamek, bo nie otwierała mi się tylna klapa. Na 90 proc. Nie działa po zamknięciu wewnętrzne ryglowanie a nie wiem czy wszystkie systemy bezpieczeństwa działają (napinacze,poduszka) wszystkie zamki są ze sobą połączone i awaria jakiegoś elementu zaburza pracę całego systemu.Mnie udało się wymienić zamek za 200 zł ( oryginalny. ) Link Zgłoś
tomek-u Re: Problem z czujnikiem w dzwiach FABIA 18.05.07, 16:57 zgadzasię zamek kosztuja 200 a robocizna 100zł Link Zgłoś
dradamski Re: Problem z czujnikiem w dzwiach FABIA 18.05.07, 21:37 Zrobiłem na gotowo za 200 zł .Tak czy siak trzeba go wymienić, bo nie ma zestawów naprawczych. Link Zgłoś
alfa1973 zrob to sam 30.05.07, 09:27 Miałem podobny problem kupiłem za 7 zł wyłącznik drzwiowy i zamontowałem przeciągając kabelki od zamka wszystko działa jak poprzednio, brzęczyk, włączanie oświetlenia. 293 zł zostało w kieszeni Link Zgłoś