Gość: uny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 12:45 Witam. zbliża się czas kiedy to będę się musiał rozstać z moimi wysłużonymi tłumikami. Chciałem się Was zapytać jakie zdanie i opinie macie na temat tych dwóch firm. Co będzie lepsze? THX PZDR Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Axon Re: Tłumiki WALKER-BOSAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 13:08 Gość portalu: uny napisał(a): > Witam. > zbliża się czas kiedy to będę się musiał rozstać z moimi wysłużonymi > tłumikami. Chciałem się Was zapytać jakie zdanie i opinie macie na temat tych > dwóch firm. Co będzie lepsze? > THX > PZDR Zdecydowanie Bosal. Gdy zużył mi sie cały wydech dokonałem wymiany na Walkera bo tańszy niż Bosal). I co? I trzy razy miałem wymiane gwarancyjna całego wydechu, gdyż wydech był wadliwie wykonany. Przy tlumiku środkowym puszczał spaw (w trzech egzemplarzach) i wydech po nagrzaniu głosno brzdakał (coś z rozszerzaniem sie matalu). W dodatku w hurtowni firmowej Walkera wmawiali mi, że to wina mojego katalizatora. Oczywiście nic z tych rzeczy. Wkurzyłem sie tak, xe oddali mi kasę a ja zakupiłem Bosala. I 'chodzi' jak burza. Link Zgłoś