wallenrode 18.05.07, 17:09 witam po przerwie i od razu zabieram sie do roboty ;) moto.wp.pl/gid,8861396,img,8861424,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=1&rfbawp=1179178152.298&ticaid=13c41 Link Zgłoś Obserwuj wątek
nirr Re: 40-lecie AMG 18.05.07, 17:15 Ty,chłopie, ale paździerz, hihi - ja rozumiem jarać się starym Ferrari albo Porsche ale ten tu to żałosny strucel Link Zgłoś
wallenrode Re: 40-lecie AMG 18.05.07, 20:27 pażdzierz to TY masz kochany w Swoim Garażu... taka 500 Cię robi w na 1 biegu zanim Twój mózg wyśle impuls do prawej ręki by wrzuć bieg.... trochę Syneczku powściągliwości bo widzę że się wychowałeś na zapleczu motoryzacji i daleko ci do zrozumienia Jakości i Prestiżu Mercedesów szczególnie ze znaczkiem AMG.... Link Zgłoś
wallenrode ps zobacz na prędkościomierz w SECu 18.05.07, 20:31 i swoim dociekliwym oczkiem dopatrz się że na jedynce ma 80km/h , na dwójce 140 a na 3 zamyka 220km/h ,,, faktycznie parch.... zamiataj więc swoim wózkiem krawężniki i staraj się więcej nie pisać na temat Mercedesa a szczególnie tych starych paździeży.... Link Zgłoś
nirr Re: ps zobacz na prędkościomierz w SECu 20.05.07, 17:47 Widzę, że miłośnik strucelków się "trochę" zdenerwował... :)))))))))) Link Zgłoś
wallenrode napisał znawca Loganów.... 20.05.07, 20:15 czy sie zdenerwowałem - kochany ! gula mi skoczyła do gardła! :))))))))))) poprostu dzięki takim Pelikanom jak Ty robię sobię świetna reklamę ;) Link Zgłoś
wallenrode Re: napisał znawca Loganów.... 20.05.07, 22:29 a jesli nawet to co...? stary , mam swoje zdanie , wolę jak ty to mówisz parchy w stylu SL , S , 123.124 ,201 z lat 80/90 i sie tego nie wstydzę napisać i bronić mojego zdania i zarazem gustu i wyboru.... Ty masz inne zdanie ale mnie obrażasz i tyle.... napewno by mi się nie spodobała Twoja dziewczyna ;) a jezeli nie lubisz parchów spod znaku Gwiazdy to po jakiego czorta kłapiesz jęzorem w tym wątku??? koniecznie musisz udzielac sie w tematach kóre cie nie dotyczą??? zapodalem ten link bracie dla chetnych a nie dla takich Wiewiórek jak Ty - zle ci to nie otwiraj takich wątków - był owyraźnie napsiane o czym będzie ??? ja nie otiweran tego co mnie nie interesuje lub w temacie widze że mnei drażni więc sobei zaoszczedzam cenny czas... widac że Ty musisz koniecznie otowrzyc wszystkie posty i się wpisać w kazdym.. ale to juz jest choroba - NAtrectwo... Link Zgłoś
nirr Re: napisał znawca Loganów.... 21.05.07, 16:55 Biedny człowieczku - pisałem o samochodzie nie o tobie ani twojej dziewczynie czy starej. Dopóty tego nie pojmiesz, nie ma o czym dyskutować. Link Zgłoś
wallenrode [...] 21.05.07, 17:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
swoboda_t Re: 40-lecie AMG 18.05.07, 17:18 Baleron jest boski - zawsze mi się podobały całe czarne, łącznie z kołami, w stylistyce AMG lub podobnej. Zyskuje niebanalny wygląd. Wziąłbym takiego nawet z silnikiem 200D :) Link Zgłoś