opuszczona 01.06.07, 22:15 www.autoblog.nl/images/lexus_rx_400h_back.jpg ZEBY NIE BYLO WATPLIWOSCI. NAJLADNIEJSZE AUTECZKO NA RYNKU:) MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM A MOZE KTOS MA? :) ZONA MOJEGO SZEFA MA...... WRRRRRRRRR Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia.pl Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 01.06.07, 22:17 mnie nie, ale spedza mi sen z powiek cos mniejszego i tanszego : CRV2 :-) Link Zgłoś
martinez027 Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 01.06.07, 22:38 Nastepny moj woz to wlasnie Lexus-tylko gustuje w sedanach i bedzie to GS (raczej 97r.bo w nowej-duzo ladniejszej budzie od98r sporo drozszy)ewentualnie jak okazja sie trafi to LS,ale 4,0l wiecej pali od 3,0l no i ubezpieczenie drozsze:/.A jakbym mial kupowac "terenowy"-choz kto tym jezdzi w gore gorskiego potoku?,to bylby to RX:).Tylko w Pl to nikt tego nienaprawi jak sie cos juz zepsuje,no i czesci (dostac i cena)to masakra.Najwiekszy wybor Lexow jest niestety w UK(ok.20 000sztuk-ale ta lewa kierownica)potem dlugo nic i nagle 3000lexow w 1 miescie-Moskwie,ale tam ceny podobne do naszych. Link Zgłoś
mary_elx dla kobity może być 01.06.07, 23:03 Ale prawdziwy chłop, taki jak ja, to pojedziłby Nissanem Titan, Fordem Expedition, a z luksusowych marek to Cadillakiem Escalade. To sa samochody dla przwwedziwych facetów! Link Zgłoś
habudzik Re: dla kobity może być 01.06.07, 23:54 mary_elx napisała: > Ale prawdziwy chłop, taki jak ja, to pojedziłby Nissanem Titan, Fordem > Expedition, a z luksusowych marek to Cadillakiem Escalade. To sa samochody dla > przwwedziwych facetów! Niestety takie samochody są dla "facetów" po których nie widać że są facetam i to właśnie dzieki takim samochodom ktoś zwróci uwage na faceta . Takie samochody są dla tych którzy są zbyt mali by byli zauważeni i dzieki takim samochoda krzyczą : " halo , uwaga to ja , to pokurcze wewnątrz jest facetem choć tego nie widać bez samochodu haaaalooooo..." Link Zgłoś
1realista Re: dla kobity może być 02.06.07, 13:16 i cos mam wrazenie że dzisiaj lepsze wrzenie zrobi sie pojezdzajac odrestaurowana warszawą lub syrenką niż takim autem. Link Zgłoś
jako_tako Re: dla kobity może być 02.06.07, 23:20 > Takie samochody > są dla tych którzy są zbyt mali by byli zauważeni i dzieki takim samochoda > krzyczą : " halo , uwaga to ja , to pokurcze wewnątrz jest facetem choć tego ni > e > widać bez samochodu haaaalooooo..." Dobre! Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: dla kobity może być 02.06.07, 00:01 mary_elx napisała: > Ale prawdziwy chłop, taki jak ja, to pojedziłby Nissanem Titan, Fordem > Expedition, a z luksusowych marek to Cadillakiem Escalade. To sa samochody dla > przwwedziwych facetów! Link Zgłoś
przemekthor Re: dla kobity może być 02.06.07, 00:06 Eee tam. Prawdziwy chlop to i w dziadowskim c-maxie pozostaje prawdziwym chlopem. Tak jak ja od dwoch dni :) Link Zgłoś
mary_elx można też tak: 02.06.07, 08:35 Swoją męskość można też zamanifestować w inny sposób. Nalezy zakupić skoę fabię 1.2 HTP sedan w kolorze koniecznie popielatym lub niebieskim. Zapuścić wąsy, podtuczyć małżonkę i spłodzić trójkę dorodnych, pryzatych pociech. Warto też ograniczyć mycie i prysznice do 1 w tygodniu, a zmianę skarpet do co drugi dzień. Wtedy też będziesz bardzo męski :-) Link Zgłoś
10danek Panienka się śmieje 02.06.07, 09:12 Trzeba być dumnym z historii i tradycji! Niestety w naszym biednym kraju nie ostała się rodzima motoryzacja zniszczona przez komunistów i Balcerowiczów. Dlatego musimy brać auta stworzone przez innych. Ale lepiej żeby był to samochód od brata-sąsiada zza miedzy niż jakiegoś szkopa czy żabojada. O japońcach nie wspomnę bo się brzydzę. Co komu przeszkadza ze dbam o tradycje! Mój dziad miał wąsy, mój tatuś tez wiec i ja je nosze. Jest to polskie, sarmackie. Młoda dama kpi sobie z żony przy kości. Pewnie sama suchotnica jest podług ostatniej mody. Kobieta ma mieć krągłości bo wtedy jest zona i matka a nie jakaś, nie daj boże - modelka. Rodzina musi mieć tez potomstwo. Wiadomo. Najlepiej trojkę. Dwóch chłopaków i dziewuchę. żeby na starość pomocą byli. Jak się człowiek rano i wieczorem myje to mu wanna raz w tygodniu, najlepiej w sobotę, po bożemu, wystarczy. Ja tam ze swojej Fabienki dumy jestem. Z żonki i dzieciaków tez. Jesteśmy dobra, polska rodzina. Nie mamy długów i ze spokojem patrzymy w przyszłość! Link Zgłoś
przemekthor Re: można też tak: 02.06.07, 11:25 mary_elx napisała: > Swoją męskość można też zamanifestować w inny sposób. Nalezy zakupić skoę fabię 1.2 HTP sedan Jasne, ze gicio wyglada, jak nadleci znikad czarny bombowiec (najlepiej gwizdzacy dwiema turbosprezarami) z kolesiem w czarnych okularach na pokladzie, na chwile przyklei sie Wam do tylu, a zaraz potem sruu i zniknie za horyzontem. Tylko to nie jest poprawne manifestowanie meskosci. To tylko szybka, niebezpieczna jazda. Ale zgadzam sie, ze nie kazde auto pasuje do normalnie rozwijajacego sie faceta. Link Zgłoś
mary_elx a po co zaraz siadać na ogonie 02.06.07, 13:04 Ja juz do jakiegoś czasu nie muszę się nigdzie spieszyć, bo osiągnąłem taka pozycję, że TO NA MNIE się czeka. I mimo mocnego silnika lubię sobie pojechać spokojnie i z pobłażaniem popatrzeć na "młode wilczki", którym ciagle brakuje czasu. I wlaśnie do tego nadawałby się jakiś Escalade albo coś podobnego z wielkim benzynowym silnikiem, bez turbo.... Link Zgłoś
przemekthor Re: a po co zaraz siadać na ogonie 02.06.07, 13:21 > osiągnąłem taka pozycję, że TO NA MNIE się czeka To dobrze, ale szybka nie musi wynikac z pospiechu, tylko z tego, ze kierowca lubi, jak to sie mowi, depnac. Link Zgłoś
loyezoo Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 02.06.07, 08:40 martinez027 napisał: ...........no i ubezpieczenie drozsze:/ NO akurat czy masz 3 czy 4l nie ma żadnego znaczenia w ubezpieczeniu. Link Zgłoś
anthony8 Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 02.06.07, 22:15 Masz gust. GS z 98r i pozniej jest ladniesze - moje jest z 2002r. Kup srebny, bo Lexusy powienn byc srebny. Niesamowitw frajda - ale prosze nie zaloz gaz, bo Lexusy nie zasluguja na gaz. Polecam zaklad na Sloneczna 27, Torun, AUTODIAGNOSTYKA. 2 facetow ktory pracowali u Toyoty w Lysomice. Znaja sie na Lexusy - jeden jest elektryk - najlepsze w tORUNIU, drugi reszta zajmuje. Czesci nie sa drogie bo czesto to sa zamienniki z Toyota - klocki itd. Serwisowalem moje GS ostatnio - 200 zl za zmiane olej / filtr . Dzisiaj nowy wyczeraczki / filtr do klima / klocki tylne - 350 zl. Polecam LSy tez sa ladnie, ale chyba najnowsze jest najladniesze. Z moich znaajomy z branza metalowy - stojaki itd. 2 maja RX i sa bardzo zadowlony. martinez027 napisał: > Nastepny moj woz to wlasnie Lexus-tylko gustuje w sedanach i bedzie to GS > (raczej 97r.bo w nowej-duzo ladniejszej budzie od98r sporo drozszy) ewentualnie > jak okazja sie trafi to LS,ale 4,0l wiecej pali od 3,0l no i ubezpieczenie > drozsze:/.A jakbym mial kupowac "terenowy"-choz kto tym jezdzi w gore gorskiego > > potoku?,to bylby to RX:).Tylko w Pl to nikt tego nienaprawi jak sie cos juz > zepsuje,no i czesci (dostac i cena)to masakra.Najwiekszy wybor Lexow jest > niestety w UK(ok.20 000sztuk-ale ta lewa kierownica)potem dlugo nic i nagle > 3000lexow w 1 miescie-Moskwie,ale tam ceny podobne do naszych. Link Zgłoś
martinez027 Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 06.06.07, 00:18 anthony8 napisał: > Masz gust. GS z 98r i pozniej jest ladniesze - moje jest z 2002r. Kup srebny, > bo Lexusy powienn byc srebny. Niesamowitw frajda - ale prosze nie zaloz gaz, > bo Lexusy nie zasluguja na gaz. Polecam zaklad na Sloneczna 27, Torun, > AUTODIAGNOSTYKA. 2 facetow ktory pracowali u Toyoty w Lysomice. Znaja sie na > Lexusy - jeden jest elektryk - najlepsze w tORUNIU, drugi reszta zajmuje. > Czesci nie sa drogie bo czesto to sa zamienniki z Toyota - klocki itd. > Serwisowalem moje GS ostatnio - 200 zl za zmiane olej / filtr . Dzisiaj nowy > wyczeraczki / filtr do klima / klocki tylne - 350 zl. Polecam > > LSy tez sa ladnie, ale chyba najnowsze jest najladniesze. > > Z moich znaajomy z branza metalowy - stojaki itd. 2 maja RX i sa bardzo > zadowlony. > > martinez027 napisał: > > > Nastepny moj woz to wlasnie Lexus-tylko gustuje w sedanach i bedzie to GS > > (raczej 97r.bo w nowej-duzo ladniejszej budzie od98r sporo drozszy) > ewentualnie > > jak okazja sie trafi to LS,ale 4,0l wiecej pali od 3,0l no i ubezpieczeni > e > > > > potoku?,to bylby to RX:).Tylko w Pl to nikt tego nienaprawi jak sie cos j > uz > > zepsuje,no i czesci (dostac i cena)to masakra.Najwiekszy wybor Lexow jes > t > > niestety w UK(ok.20 000sztuk-ale ta lewa kierownica)potem dlugo nic i nag > le > > 3000lexow w 1 miescie-Moskwie,ale tam ceny podobne do naszych. Na sloneczna 27 mialem swego czasu(moze 3lata temu)ze 1min. piechota:)a niewiedzialem ze tam robia z toyoty(ten warsztat kolo wulkanizacji?) Gazu niezaloze oczywiscie(to dla burakow-chyba ze w polonezie czy starym gaznikowcu)-a jezdzic to po uk glownie bede-czesci tu spory wybor,salon lexa mam tez niedaleko-no i serwis,ale pewno korzystac niebede.2002r.to "troszke"w PL kosztuje-ja w PL lexa bym niekupil jednak-bo blacharka to pewno ceny z kosmosu-a niewszystkie czesci pasuja od toyoty.Ale podobno sie nie psuje:).Pozdrawiam! Link Zgłoś
przemekthor Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 01.06.07, 23:57 Najkoszmarniejszy i najbrzydszy suv, jaki sie zrodzil na ziemskim padole. Zona szefa ma zly gust. Link Zgłoś
anthony8 Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 02.06.07, 22:17 Przemek, watplie ze ty masz dobry gust - jedziesz Ford ! przemekthor napisał: > Najkoszmarniejszy i najbrzydszy suv, jaki sie zrodzil na ziemskim padole. Zona > szefa ma zly gust. Link Zgłoś
przemekthor Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 03.06.07, 02:44 Moze mam sobie kupic tego leksusa, zeby wzbudzic Twoj szacunek? Glupie 5,5 mln koron, to o 1,5 mniej, niz nowe volvo xc90. Ciekawe, ze na ulicach Reykjaviku multum xc90, a tych rx-ow to ze swieca w reka szukac. Cale szczescie. Zreszta ja mam wlasnie volvo, nie forda. Link Zgłoś
anthony8 Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 03.06.07, 08:45 Przemek, Mysle o otworzenie Salon Lexusa - klientów bedz Rydzyk itd, zaprasam za 6 mies. Tony Link Zgłoś
wowo5 Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 06.06.07, 04:40 Od kiedy Reykjavik jest wykladnia mody motoryzacyjnej? A tak swoja droga to sie z toba zgadzam - RX jest wyjatkowo szpetny. Volvo XC mi sie tez nie podoba. Infiniti FX35/45 znacznie ciekawiej sie prezentuje. Link Zgłoś
przemekthor Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 06.06.07, 11:28 Reykjavik wykladnia (w tej dziedzinie) nie jest i nie bedzie, ale zdecydowana wiekszosc aut to 4x4, na oko nie starsza, niz 3-letnia. SUV-ow mnostwo. Ale RX- ow praktycznie sie nie widuje, chociaz jest tu sporo tansze od konkurencji. Link Zgłoś
regent206 Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 02.06.07, 13:17 Bardzo ładny i bezpretensjonalny samochód... Bardzo mi się podoba. Link Zgłoś
jako_tako Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 02.06.07, 23:25 Mi nie spedza. Jest koszmarny. Link Zgłoś
bejrutek Re: czy komus jeszcze spedza sen z powiem LEXUS R 06.06.07, 09:15 wóz reprezentacyjny, w rzeczywiśtości kombi tylko troche wyżej zawieszone, podobne do łódki... mi nie spędza snu z powiek, ja szukam czegoś bardziej funkcjonalnego co ma rame, reduktor skrzyni biegów, wiekszy prześwit, stały 4X4 i do tego jest autem cywilizowanym np. Land Cruiser... a zamiast RX to wybrałbym A6 z napedem 4X4, takim RX i tak jezdzi się cały czas po asfalcie, gdzie pod względem jazdy ustepuje A6 (np. audi lepszy 4X4, rx gorzej w zakrętach ze względu na środek ciężkości, lepszy komfort przy wyższych prekościach w A6).. pozdro Link Zgłoś