habudzik 03.07.07, 00:14 Czy od spodka do Chorzowa to jest jakaś komunikacja miejska czy musze samochodem dojechać ? Jutro jade do Chorzowa a nigdy tam nie byłem , no przynajmniej nie pamietam jak tam sie dostać . Link Zgłoś Obserwuj wątek
bzyku_bzyku Re: Katowice-Chorzów 03.07.07, 03:20 Spokojnie dojedziesz autem - od Spodka przez rondo i prosto ul. Chorzowska na Chorzow. Przed "rozjazdem" (zaznaczony na mapce) trzymaj sie prawych pasow by Cie nie wywiozlo na Trase Srednicowa. img519.imageshack.us/img519/6434/trasaep7.jpg tu sobie mozesz dokladniej "pojezdzic" po mapie :-) tiny.pl/f2n9 Link Zgłoś
habudzik Re: Katowice-Chorzów 03.07.07, 07:51 O , dzięki , juz wiem wszystko . To wcale nie jest daleko . Link Zgłoś
swoboda_t Re: Katowice-Chorzów 03.07.07, 08:41 Od Spodka (Ronda) do Chorzowa jest jakieś 20-25 minut tramwajem (6,41,11). Samochodem jak na mapce - prosto jak strzała, kilka minut jazdy. Jeśli wybierasz się na koncert jako widz, to możesz porzucić auto u mnie na osiedlu (tylko nie zostawiaj nic na wierzchu, bo złodzieje mają wtedy łowy), postawić na którymś z parkingów strzeżonych na Tauzenie i przejść piechotką. To najlepsze wyjście, jeśli pojedziesz już w koncertowym korku - nie pchaj(cie) się pod sam Stadion, tylko wcześniej w lewo na parkingi. I prośba do wszystkich gości - nie rozjeżdżajcie nam trawników :( Link Zgłoś
grzek Re: Katowice-Chorzów 03.07.07, 08:54 Przy okazji a jak wygląda sprawa remontów na autostradzie w Katowicach. Skończyły się, czy jeszcze są utrudnienia? Link Zgłoś
swoboda_t Re: Katowice-Chorzów 03.07.07, 09:15 Jeśli jedziesz od Krakowa, to lepiej przez Olkusz - nie ma żadnych utrudnień i jest za darmo. Kato-Kraków to masakra i można się spodziewać korków. Od strony Wrocka/Gliwic bez problemów. Link Zgłoś