Dodaj do ulubionych

jaki zestaw głośnomówiący

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 09:44
Zmieniam telefon, bo stara nokia się psuje. Miałem do niej zestaw
głosnomówiący i teraz dale z nowym telefonem chciałby mieć również zestaw
głośnomówiący. Jakie są Wasze opinie o obecnie dostępnych zestawach
głośnomówiących do nowych aparatów (zwłaśzcza do Nokii)

Wiesiek K.
Obserwuj wątek
    • vwdoka Re: jaki zestaw głośnomówiący 25.06.03, 12:41
      Ja do mojego s55 mam zestaw Bluetooth'owy. Świetna sprawa, polecam...
      Pozdrawiam,
      vwdoka
      • Gość: wiesiekk Re: jaki zestaw głośnomówiący IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 12:34
        Jak jest z ładowiem takie zestawu?
        Na ile czasu starczają baterie ?
        Czy masz jakiś uniwersalny zestaw czy simensa?
        Wiesiek
    • Gość: Jacek Re: jaki zestaw głośnomówiący IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.03, 14:19
      Gość portalu: wiesiekk napisał(a):

> Zmieniam telefon, bo stara nokia się psuje. Miałem do niej zestaw
      > głosnomówiący i teraz dale z nowym telefonem chciałby mieć również zestaw
      > głośnomówiący. Jakie są Wasze opinie o obecnie dostępnych zestawach
      > głośnomówiących do nowych aparatów (zwłaśzcza do Nokii)
      >
      > Wiesiek K.

CARK 91 - pasuje do 5110, 6210, 6310, 6310i, - jest spoko ... tylko drogi ...
    • Gość: herman Re: jaki zestaw głośnomówiący IP: *.zentis.com.pl / 10.0.0.* 26.06.03, 14:44
      Polecam zestawy z technologią "bluetooth" (NOKIA: Cark 112). Kupisz RAZ i
      będzie działał z każdym telefonem z "bluetooth-em" (nawet innej niż NOKIA
      marki).
      A działa bez konieczności wyjmowania telefonu z kieszeni, teczki itp, byle był
      (telefon) bliżej niż 10 metrów od zestawu. Zestaw można "zgrać" z 8 różnymi
      aparatami. Polecam stronę www.nokia.com.pl patrz: akcesoria do NOKIA 6310(i)
      • Gość: Jorn Re: jaki zestaw głośnomówiący IP: 217.11.141.* 26.06.03, 16:49
        Gość portalu: herman napisał(a):

> Polecam zestawy z technologią "bluetooth" (NOKIA: Cark 112). Kupisz RAZ i
        > będzie działał z każdym telefonem z "bluetooth-em" (nawet innej niż NOKIA
        > marki).
        > A działa bez konieczności wyjmowania telefonu z kieszeni, teczki itp, byle
        był
        > (telefon) bliżej niż 10 metrów od zestawu. Zestaw można "zgrać" z 8 różnymi
        > aparatami. Polecam stronę www.nokia.com.pl patrz: akcesoria do NOKIA 6310(i)

To rzeczywiście ciekawe (nie wiedziałem, że takie coś istnieje), a czy taki
        sprzęt pełni też funkcję ładowarki (tak na logik, to chyba nie?)
        • Gość: . Re: jaki zestaw głośnomówiący IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.06.03, 17:34
          No pewnie, ładuje Ci bluetoothowo wszystko w zasięgu...5 metrów. Kurna, ale
          czad!!
          • Gość: Jacek Re: jaki zestaw głośnomówiący IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.03, 19:52
            Gość portalu: . napisał(a):

> No pewnie, ładuje Ci bluetoothowo wszystko w zasięgu...5 metrów. Kurna, ale
            > czad!!

a ile kosztuje ... pewno zdrowo ponad 1000 PLN, CARK 91 to 500 netto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka