radkii 30.07.07, 21:35 Witam Wszystkich Czy ktoś reklamował opony Goodyear Exellence? Pytam ,bo kupiłem takie ,przejechałem 15000km i strasznie ząbkują. Czy jest szansa ,ze wymienią? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tipp01 Re: Reklamacja opon Goodyear 30.07.07, 21:54 Z tego co słyszałem to będzie bardzo ciężko. Wiele razy spotkałem się z narzekaniem na ząbkujące GYE. Nawet na tym forum było to poruszane. Link Zgłoś
buraque Re: Reklamacja opon Goodyear 30.07.07, 22:45 radkii napisał: > Pytam ,bo kupiłem takie ,przejechałem 15000km i strasznie ząbkują. na czym polega ząbkowanie? Link Zgłoś
thony Re: Reklamacja opon Goodyear 31.07.07, 09:47 A jestes pewien ze to zabkowanie nie jest wynikiem np niesprawnego zawieszenia? Zuzytych amortyzatorow? Bo wtedy tez Ci bedzie zabkowalo opony... Link Zgłoś
polejarz Re: Reklamacja opon Goodyear 31.07.07, 12:12 Witaj w klubie, miałem to samo z tymi samymi oponami, oczywiście o reklamowaniu możesz zapomnieć. W jednym zakładzie oponiarskim powiedzieli mi, ze po prostu GY Excellence nie nadają się do mojego typu samochodu (focus kombi). Sprawdziłem nastawy zawieszenia i były ok, więc to raczej wina opon, co zresztą potwierdzają inni użytkownicy. Szkoda, bo fajnie się na nich jeździło. Link Zgłoś
wallenrode Re: Reklamacja opon Goodyear 31.07.07, 13:47 od 2 lat jeżdżę na tych oponach i nie zauważyłem zużycia w postaci ząbkowania. Link Zgłoś
plawski Re: Reklamacja opon Goodyear 31.07.07, 13:53 wallenrode napisał: > od 2 lat jeżdżę na tych oponach i nie zauważyłem zużycia w postaci ząbkowania. OOO! Któż to się pojawił! Kupiłeś w końcu któregoś z tych starszych mesiów? Pozdr. > > > Link Zgłoś