iberia.pl Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 12:31 purhed napisał: > a jaka cena? ja sie doczytalam, ze aktualna to 1zł. Link Zgłoś
purhed Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 12:34 doczytaj jeszcze, że to aukcja prywatna i nie możesz licytować Link Zgłoś
iberia.pl Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 12:35 purhed napisał: > doczytaj jeszcze, że to aukcja prywatna i nie możesz licytować doczytalam, ale Ty pytales jaka stawka.... Link Zgłoś
m824 Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 13:54 napisane jest, że licytować można jak zobaczysz auto. to jak - wybiorę się tam, pooglądam auto, zrobię sobie jego fotę. facet mi powie, że chciałby np 75.000 za to auto, a ja sobie wylicytuję za 75 PLN. i co wtedy... może głupie pytania, ale nie wiem jak takie sprawy działają na allegro. Link Zgłoś
magdajeden Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 14:23 wystawiający ustawia cenę minimalną za jaką chce sprzedać w tym przypadku auto, jesli licytacja nie dojdzie do tej ceny nie ma zwycięzcy i samochodu nie musi (ale może) sprzedać. a aukcja od 1zl jest ustawiona własnie po to, żeby ludzie oglądali, dzwonili i szukali haczyka (prawdopodobnie) Link Zgłoś
purhed Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 14:26 nie pisz głupot kobieto aukcja prywatna - licytować mogą wyłącznie osoby zaproszone do udzału w niej przez sprzedającego i nikt inny Link Zgłoś
magdajeden Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 14:32 ja nie mówie o aukcji prywatnej tylko o cenie od 1zl (ktos powyzej miał wątpliwosci) jesli chodzi o aukcje prywatną to jak wół jest napisane, że jak obejrzysz auto to zostaniesz zaproszony do aukcji prywatnej. co związku z ceną minimalną żadnego nie ma. nie frustruj sie, MEZCZYZNO, hehehe Link Zgłoś
konrad022 Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 13:03 Tego silnika nie ma w ofercie na europe z tego co sie orientuje takze zastanow sie! Link Zgłoś
chris62 Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 16:07 Mnie zastanawia, jak ludzie po zaocznej podstawówce potrafią być tak przedsiębiorczy :) Jednego zdania bez błędu w tej "ofercie" trudno się doszukać. Link Zgłoś
skyddad Re: gdzie jest haczyk? 03.08.07, 18:37 jest jeden; Radio +CD Radio bedzie w europie odbierac tylko stacje na czestotliwosci konczacej sie na 0.nie bedzie odbierac konczacyh sie czestotliwosci na 5 oczywiscie w opcji automnatyczne szukanie.Jezeli ma wbudowana nawigacje tez nie bedzie dzialac w Europie i niema mozliwosci jej przestojenia. Ewentualnie drugi haczyk to sprawa czesci zamiennych nie beda pasowac pewne czesci z modeli europejskich. Sprawdzic czy zaplacony jest Wat i clo. Pzdr.Sky. Link Zgłoś