Dodaj do ulubionych

Nowe BMW 5

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 12:51
pare dni temu koles w nowej 530i scigal sie ze mna po Pulawskiej

fura wyglada odlotowo, widac byla to wlasnosc BMW Polska bo przeciez w
sprzedazy ma byc dopiero w tym miechu

5 jest ciekawsze niz 7 ...tylko ten srodek - niestety podobny do 7

Obserwuj wątek
    • Gość: Rav Re: Nowe BMW 5 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.07.03, 14:50
      Dziwię się niemożliwie, jak można było tak środek spartolić...w takiej fajnej
      furze...kto na to pozwolił suma sumarum??

pozdrawiam
      • przemo_c Re: Nowe BMW 5 03.07.03, 15:26
        To tak, jak spartolili ostatnią 7...

A ja się będe tylko przymierzał do nowego M-power... :)
        • Gość: Rav Re: Nowe BMW 5 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.07.03, 15:30
          A jest teraz taka ciekawa zabawka, M'ka3 CSL, lekko wzmocniona, bez klimy i
          kilku innych, żeby odchudzić...16.8 do dwustu. Ale bez klimy? Bez przesady...

pozdrawiam
          • przemo_c Re: Nowe BMW 5 03.07.03, 15:34
            Ja w swojej (2 latek) też nie mam...
            A qmpel kupował Civic'a type R 9pięknie zrobił) seryjnie nie montowana...
            • Gość: robert cos takiego? IP: *.acn.pl 03.07.03, 15:52
              na zamówienie zdjeli ci klime? Nie może to być:-)))))
              • przemo_c Re: cos takiego? 03.07.03, 15:57
                Zapłać, a zrobią wszystko... :)
                Ale tak na poważnie, mam przerobiona (troszkę ;) ) i chyba gwarancję już w
                związku z tym straciłem czas temu jakiś spory...
                Lubię zmieniać samochody, które mam... A ona była bardzo ku temu wdzięczna...
          • Gość: MMM Re: Nowe BMW 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 15:37
            Gość portalu: Rav napisał(a):

> A jest teraz taka ciekawa zabawka, M'ka3 CSL, lekko wzmocniona, bez klimy i
            > kilku innych, żeby odchudzić...16.8 do dwustu. Ale bez klimy? Bez przesady...
            >
            > pozdrawiam

znam goscia (w Slowenii) ktory produkuje komponenty (z kompozytow, karbonow i
            takich tam) do tej CSL, ogladalem ja juz w zeszlym roku u niego, ale pojezdzic
            sie nie dalo...
            to taka bardziej sportowa M-ka dla zapalencow
            • Gość: Rav Re: Nowe BMW 5 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.07.03, 16:08
              Literalnie- dla zapaleńców!

A swego czasu na DSF'ie testowali trójkę, która miała bodajże 5litrowy silnik
              8cyl. (nigdy później o niej nie słyszałem, to było BMW, nie "tuner"), i z
              wnętrza na autostradzie filmowali prędkościomierz- od 250 hałas się wzmógł,
              prowadzący krzyczał do kamery w euforii, do 280 docisnęli...
              • przemo_c Re: Nowe BMW 5 03.07.03, 16:10
                W swej kolekcji posiadam film kręcony na nielegalu w Szwecji, M3, odcinek 46
                km, autostrada, średnia 240 km... niemodyfikowana...
                • Gość: Rav Re: Nowe BMW 5 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.07.03, 16:16
                  A ten program był legalny, ha!ha!, choć to zupełnie co innego,

pozdrawiam
              • x-darekk-x Re: Nowe BMW 5 03.07.03, 16:35
                w polsce jest jedna trojka z drugiej generacji z silnikiem v12 z bmw 750.
                zmiescil sie. motor opisywal z pol roku temu. silnik jeszcze dodatkowo
                przerobiony. musi byc nie lada zaskoczenie dla innych kierowcow. przeciez w
                tamtej generacji najmocniejsze m3 mialo niespelna 200km.
                • Gość: Rav Re: Nowe BMW 5 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.07.03, 16:40
                  Masz na myśli E30? Zmieścił się?? Ale kurna czad...ciekawe, ja się tym jeździ,
                  taki ciężki silnik, lekutki tył,

pozdrawiam
    • Gość: polokokt Re: Nowe BMW 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 15:21
      widzialem jakies dwa tygodnie temu dwie lawety na niemickich numerach na moscie
      Grota Roweckiego w stolicy (w sumie pewnie okolo 14-16 sztuk wiezli). Samochod
      z zewnatrz podoba mi sie (choc po obejrzeniu wczesniej kilku fotek niezbyt
      przypadl mi do gustu).
      Pozdrawiam
      • Gość: MMM Re: Nowe BMW 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 15:32
        widzialem wczesniej na zdjeciach i podobala mi sie ta 5-ka srednio,
        ale w rzeczywistosci wyglada naprawde OK, robi wrazenie tym bardziej ze jest w
        sumie dosc duza, i na pewno niejednemu sie wyda ze to nowa 7-ka (tym mniej
        zorientowanym oczywiscie)

fura byla granat metalic na 17" albo i 18" kolach - prezentacja na wysokim
        poziomie, w ruchu czylipodczas jazdy wyglada bardzo dynamicznie, szkoda tylko
        ze za 530i chca 220kzl - troche duzo...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka