erroid 12.09.07, 17:42 bardzo ładny do popatrzenia, ale czy chciałbym tym jeździć? : > Link Zgłoś Obserwuj wątek
testusuwania Re: Citroën C-Cactus - praktyczny ekscentryk 12.09.07, 19:37 > bardzo ładny do popatrzenia Ładny...? Mam wrażenie że projektanci współczesnych aut inspirują się sprzętem AGD. A już ci co projektują ich wnętrza to na bank. Link Zgłoś
przemekthor Re: Citroën C-Cactus - praktyczny ekscentryk 12.09.07, 19:45 To nic takiego, kolejny samoboj citroena. Miliardy euro w bloto a nikt tego nie kupi. Haslo tej firmy powinno brzmiec "kolejny model - kolejny krok do bankructwa". P.S. Tylko kompletny wal moglby chciec jezdzc czyms, co sie nazywa kaktus. Link Zgłoś
rewolwerek1 Re: Citroën C-Cactus - praktyczny ekscentryk 12.09.07, 20:02 Cactus - zwał jak zwał, w twoich oczach mogę być wałem :-) rodzaju żeńskiego. Mnie się podoba. Ale z pewnością będzie kosztował bebechy. Link Zgłoś
twojalewareka Re: Citroën C-Cactus - praktyczny ekscentryk 12.09.07, 22:07 Widac nie masz zielonego pojecia o Citroenie i o rynku. Zobacz jak w ostatnich latach PSA brnie do przodu(wyniki na tle innych) i to nie dzieki swojej "drugiej" marce. Moze zanim cos napiszesz, sprawdz dokladnie, bo robisz z siebie kretyna... Link Zgłoś
przemekthor Spokojnie czekac 13.09.07, 09:53 Trzeba tylko spokojnie zaczekac - z niemal zerowa sprzedaza poza eu, swoja legendarna "jakoscia", i z brakiem jakichkolwiek sensownych rozwiazan w dziedzinie napedow alternatywnych, citroen powoli zmierza do upadku. Link Zgłoś
thebigzumzum rzeczywiscie, wyglada troche jak pralka :) 13.09.07, 09:51 Moze to przez ten bialy kolor? Fakt faktem ze auto posiada stosunek mocy silnika spalinowego do elektrycznego prawie 2:1 co juz jest sporym krokiem w motoryzacji. Chcialbym sie takim autem przejechac. Silnik elektryczny napewno dodaje mu na drodze sporo wigoru :) A gazeta mogla by sie postarac o troche wiecej danych. Co to za silnik? Pradu stalego czy zmiennego? Jakie ma akumulatory itp... Link Zgłoś
apparent Citroën C-Cactus - praktyczny ekscentryk 15.09.07, 18:51 w mojej rodzinie jeżdżą 3 citroeny i jesteśmy fanami tej marki. Mi się podoba. Link Zgłoś