Gość: Staruch IP: *.if.uj.edu.pl 10.07.03, 10:59 Musze kupic 195/60/15 letnie. Co mozecie polecic do 300zl za sztuke. Zeby nie byly glosne i sliskie (jestem po 45Mm z Furio...).Pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
tyciarek Re: poleccie opony 10.07.03, 11:05 To jest link do opinii uzytkowników róznych opon : www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp?i_rodzaj=1&rodzaj_pojazdu=osobowe Ale kto smoże ma jakies dobre doświadczenia np z oponami Dayton w wyżej wymienionym rozmiarze ? Tez mnie czeka zmiana obuwia. Link Zgłoś
tyciarek Re: poleccie opony 10.07.03, 11:12 ...i poproszę o mniejszy rozstrzał w opiniach niż ten z podanego serwisu,a dotyczących własnie opon Dayton D200 :)))))))))))))))))) "Opinia użytkownika: Nie mam zamiaru bawić się w punktowanie , ta opona jest fatalna,poziom hałsu, wręcz wycie od zakrasu prędkości 130 w górę , wibracje ....- opinia "kurewska"jak najbardziej zasłużona,-ludzie ,nie dajcie się nabić w butelkę !!!!" "Opinia użytkownika: Opony sa naprawde super ...na suchym ruszanie bez poslizgu ..super. na mokrym przy hamowaniu ostatnio naprawde sie przekonalem ze sa dobre ..." Link Zgłoś
Gość: competer Re: poleccie opony IP: *.piasta.pl 10.07.03, 11:30 Wejdź na stronę sklepu internetowego Motoricus do działu "Wyprzedaż" i zwróc uwagę na Pirelli.Uważam, że cena jest ok. Link Zgłoś