a.78 28.10.07, 15:44 Co powiecie na hyundaia coupe z drugiej wersji tj.lat 00-01? Link Zgłoś Obserwuj wątek
robert888 tandetny 28.10.07, 16:49 z zewnatrz wygląda lepiej niż wewnątrz. Taki "luksus po koreańsku" wszystko plastikowe, papierowe i mało funkcjonalne. Fotele jak złozysz oparcie to nie wracaja do pozycji wyjściowej. Samochód dla nastolatki/ka. Ma przyciągac wzrok ale nic ponadto nie oferuje. Tani w eksploatacji. Mało pali. Wszystko lekko chodzi. Dość głośny. Z przymusu moja niewiasta jeździła tym przez pół roku jak jej buchnęli auto. Sprzedała bez żalu. Link Zgłoś
a.78 Re: tandetny 28.10.07, 19:16 Dzieki za info.Rozwazam kupno.Opisales wnetrze,a coz podwoziem,jak oceniasz podzespoly?Dziekuje za odpowiedz Link Zgłoś
robert888 Re: tandetny 28.10.07, 20:22 a bo ja wiem? Podwozie jak to podwozie w zwykłym kompakcie. To chyba nawet kontroli trakcji nie miało, mimo 2 litrowego silnika. Jeździło sie pewnie jak zwykłym Accentem. Takie nic specjalnego. Nie licz że to auto ma jakiekolwiek sportowe cechy, poza nisko poprowadzoną linia dachu:) Nic sie nie zepsuło, marnie działało ogrzewanie. Link Zgłoś