kant84 05.02.08, 11:51 witam posiadam mio c 520 lecz chcialbym wgrac najnowsza automape, czyjest to mozliwe, gdy podlaczam nawigacje do komputera to activesinc mi jej nie widzi tak jak w mio p350, pomozcie!!! czy jest to wogole mozliwe??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
camelspk5 Re: wgranie automapy do mio c 520 29.02.08, 09:18 Witam, mam podobny problem odblokowalem Mio c520, mam active sync 4.5 i po podłaczeniu pisze ze niema sterownikow do tego urzadzenia. podczas gdy Niema skryptu odblokowującego to wykrywa sprzet bez problemu ale wteyd niemoge zainstalowac Automapy na Mio, ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic?????????? Link Zgłoś
czesio1111 Re: wgranie automapy do mio c 520 01.03.08, 10:07 Możesz próbować ale taka nawigacja ma specjalne blokady, które uniemożliwiają wgranie innego oprogramowania niż firmowe. A nawet jeżeli uda ci się coś wgrać to może się okazać, ze pochodzi trochę i się zepsuje. Takie przypadki już widziałem. a jak byś chciał więcej porad i informacji odnośnie gps-ów zapraszam na stronę: www.swiatgps.pl pozdrawiam. Link Zgłoś