karakalla Co za ętelygięt pisał ten tekst? 07.03.08, 21:54 „Dużą popularność, jak na ten wariant importu zyskał poprzedni model FX, zbudowany w oparciu o Nissana Murano”. Kto był oparty o Murano? Robotnik skręcający FX-a? Bo chyba nie FX konstrukcyjnie. Ten model jest zbudowany na zasadniczo tylnonapędowej platformie FM Nissana, tak jak Skyline/G35, Infiniti M, EX, Nissan 350Z. Murano z kolei - na bazowo przednionapędowych platformach FF-L (poprzednia generacja, dzieli ją z Maximą, Altimą etc.) lub D (obecna generacja, platforma dzielona z nową Altimą i... Laguną). Link Zgłoś
maciek389 Infiniti FX50 07.03.08, 23:59 eee tam, mam Cadillaca SRX w Warszawie od dealera za te pieniądzę. Choc uważam że to dobrze że nareszcie ludzie nie są zmuszani do kupowania tylko aut niemieckich. Im większy wybór tym lepiej. Link Zgłoś
sniperslaststand Infiniti FX50 - dobra modernizacja 08.03.08, 10:48 Zastanawiałem sie, czy Infiniti zepsuje stylizację odświeżonego FX tak samo, jak Nissan zrobił z Murano, przód robiąc jak morda predatora, a tył kopiując i wklejając od nieatrakcyjnego kaszcośtam, psując świetny wygląd tyłu poprzedniego Murano. Ale mój ulubiony samochód widzę stał się jeszcze ładniejszy. Link Zgłoś
d.kos Infiniti FX50 21.03.08, 13:41 on ma byc śliczny?? śliczny to jest nowy Jeep Cherokee (super kanciak) a Infiniti to takie okrągłe byle co... Link Zgłoś
dudecs Infiniti FX50 21.03.08, 16:14 W Stanach FX35 (FWD (AWD +1500$), 275km V6) od 38tys, FX45 (AWD, V8) od 50tys. Stac mnie ;-) Link Zgłoś