core_34 Re: ubezpieczenie oc ac 01.04.08, 00:50 Ja miałem ubezpieczony samochód w Axa. Nie polecam nikomu. Na początku niby tanio, a po stłuczce same problemy, unikanie odpowiedzialności itp. Polecam Compensę bo mają tanie sładki i solidną obsługę, jestem ich klientem od pewnego czasu i nie zawiodłem się jak do tej pory. Link Zgłoś
aneta362 Re: ubezpieczenie oc ac 01.04.08, 13:22 No właśnie, poradźcie jakie towarzystwo wybrać, bo ja też potrzebuję takiej informacji, gdyż po ponad 20 latach współpracy z PZU chcę ich opuścić, myślałam o comercialu i liberty direct. No i jakich towarzystw zdecydowanie unikać? Link Zgłoś
iberia.pl Re: ubezpieczenie oc ac 01.04.08, 15:00 pierwsze kryterium:cena drugie kryterium: OWU-wylaczenia trzecie kryterium: "przyjaznosc" i opinia u klientow. U mnie wygral Allianz, choc bralam pod uwage Axe. Link Zgłoś
core_34 Re: ubezpieczenie oc ac 02.04.08, 21:59 Jak już pisałem- najlepsze zdanie mam na temat Compensy. Proponuję Ci, abyś weszła na ich stronę, tam jest numer telefonu, zadzwon i dowiedz się ile wyniesie składka i jakie są warunki. Mnie wszystko zaskoczyło w pozytywnym sensie. Link Zgłoś
obii Re: ubezpieczenie oc ac 01.04.08, 14:23 W ostatnim "Motorze" jest porównanie "przyjazności" ubezpieczycieli, nie wiem, według jakich kryteriów robione, bo tylko przeglądałem pismo. Najlepiej wypadły Allianz (lubię) i PZU (nie lubię). Nie pamiętam, jak Axa. Pozdro Link Zgłoś