redakcja.auto 11.04.08, 18:11 Co wam przychodzi na myśl, jak słyszycie 'auto kobiece'? Czy myślicie o jakimś małym kolorowym samochodziku czy o normalnym sedanie, kombi czy może suvie? Czekamy na wasze opinie! Link Zgłoś Obserwuj wątek
pchelka_81 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 11.04.08, 18:41 Jestem kobietą z kilku letnim stażem jazdy samochodem. Jeździłam różnymi samochodami: od malucha począwszy na kombiaku skończywszy (na tą chwilę). Plusem małego samochodu jest to, ze wszędzie się wcisnie, dzieki czemu na najbardziej zapchanym parkingu zawsze znajdzie miejsce. Ale to chyba jedyny plus. Jest to tzw. "siatka na zakupy". Kobiecy samochód musi być przede wszystkim funkcjonalny, 5-odrzwiowy z dużym bagażnikiem. Jednak b.duży samochód, zwłaszcza kombi to nie koniecznie jest najlepszy pomysł (mój to czysty przypadek, ale jakoś sobie radzę). Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 11.04.08, 18:42 jesli chodzi o pytanie z tytulu watku to w moim przypadku odpowiedz jest jedna: im wieksze tym lepiej, kombi van albo suv. Jesli chodzi o babskie auto to takie pudelka jak:arosa, ka,lupo, fox czy inna tigra. Link Zgłoś
pacanek_ten_prawdziwy Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 15.04.08, 18:27 Hallo Iberia.pl Bardzo ciekawa teoria !!!!! Cytat : "jesli chodzi o pytanie z tytulu watku to w moim przypadku odpowiedz jest jedna: im wieksze tym lepiej, kombi van albo suv. Jesli chodzi o babskie auto to takie pudelka jak:arosa, ka,lupo, fox czy inna tigra." To oznacze ze Ty -kobieta- lubisz jezdzic duzymi autkami a inne kobiety to "baby" i nie moga miec wiekszego autka ?????? Moja odpowiedz jest prosta : Nie ma "meskich" i "babskich aut !!!! Moje obydwie corki na nauce jazdy jezdzily "duzymi" autami i teraz tez. Zadna z nich nie ma takich problemow : "meskie czy babskie " auto - jakie im do rak wpadnie takim jezdza !!!!! Pozdrowienia od pacanka Nie dyskutuj z matka Trolli bo jeszcze Ciebie polubi ,zaadoptuje i zrobi z Ciebie Trolla !! Link Zgłoś
obii Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 11.04.08, 20:02 Jestem mężczyzną, ale pytanie, zadane w tytule wątku, zwyczajnie mnie wkurzyło. _Każdy_ samochód nadaje się dla kobiety. Link Zgłoś
v-6 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 11.04.08, 22:09 obii napisał: > Jestem mężczyzną, ale pytanie, zadane w tytule wątku, zwyczajnie > mnie wkurzyło. _Każdy_ samochód nadaje się dla kobiety. Jasne, że masz rację, ale nie ma się co wkurzać: zobacz, kto pyta. Tu chodzi o "problem" medialny, nie merytoryczny, a to, co się dobrze sprzedaje w popularnej prasie, jest najczęściej - delikatnie mówiąc - niezbyt mądre. Jednak potem można napisać w artykule: "Przeprowadziliśmy sondę wśród internautów i...". A więc zamiast się (słusznie skądinąd) irytować, spróbujmy im pomóc: moim zdaniem kobiecy samochód powinien być, po pierwsze, mały (do 4 m), bo łatwiej manewrować na ciasnych przysklepowych parkingach. Po drugie, z wysoko umocowanymi fotelami, bo panie są przecież na ogół niższe, a i wysiadać można wtedy z gracją. Po trzecie, z automatem, bo jak się ma pantofle na obcasie, to im mniej pedałow do deptania, tym lepiej. No i komórkę można ciągle trzymać w prawej ręce ...(sorry, miałem się nie wyzłośliwiać). Co do kolorów, to reguły nie ma, kobiety wcale nie muszą wybierać "kolorowych autek", wiele woli stonowaną elegancję. Moja lepsza połowa, zamawiając auto u dilera, wybrała granatowe, czym mnie nieco zaskoczyła. Słyszałem też, że kobiecy samochód powinien mieć obłe kształty, bo kojarzy się wtedy z niemowlęciem ...(kurczę, znów mnie poniosło). Jest w Polsce parę aut spełniających te warunki, głownie japońskich: Yaris, Micra, Colt, obydwa małe Suzuki. Ostatnio dołączyła nowa Fabia. Jednak wcale nie uważam, że potężny Cherokee odziera słabą płeć z kobiecośći. Pozdrawiam v-6 Link Zgłoś
rybkaw Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 11.04.08, 23:28 Masakrycznie wkurzajaca podpucha to pytanie... Ale odpowiem , bo miałam "samochod dla kobiety" - fieste , w której lusterko na tej zasłonce przeciwsłonecznej wewnąrz było tylko przy fotelu kierowcy - tak zeby kobietka mogła poprawiac sobie szminkę w czasie jazdy . Pasażer takiego lusterka już nie miał... "Autko" było zgrabne, małe, na wysokich kołach - takie pudełeczko...Słaby silnik, delikatne pudełeczko, ktore przechylał silniejszy wiatr. (nic tak naprawdę do fiest nie mam bo sprawdzała się doskonale , ale...) Kobiety wg. mnie jezdzą niestety mniej wiec i zwykle słabiej prowadzą. Bardziej więc są narazone na kolizje i awarie wynikające z braku wprawy. Ale na Boga! Nawet jak jadą do marketu czy do przedszkola są pełnoprawnymi uczestnikami ruchu (tylko trochę słabszymi..) Wg. mnie "mit auta dla kobiety "powstał w czasach , gdy samochody nie miały wspomagania kierownicy i wielkimi wozami było ciężko maneworwać .Stąd te wszystkie samochodziki "tylko na zakupy". Ale panowie - wraz z zakupami Wasze słabiej kierujace żony transportuja Wasze dzieci z przedszkoli. Nie radza sobie w ruchu miejskim , bo pojemnosć silnikow ich aut nie pozwala na szybką reakcję samochodu w sytuacjach zagrozenia. Dla mnie pojęcie samochodu dla kobiet jest totalna bzdurą i naszcescie już anachronizmem. Napewno jest grupa spalonych w solarium panienek , którym panowie kupją kolorowe samochodzki - zabawki- trumienki... Ale widuję coraz więcej kobiet w naprawdę dobrych i solidnych wozach. Tak jak mój poprzednik napisał - samochody dla kobiet to raczej moda maedialna i jeśli kobieta ma trochę pod fryzurą to kupuje normalny samochód. To pisałam Ja - kobieta w szpilach i w paznokciach - mam prawko (i go intensywnie uzywam ) ponad 10 lat. Link Zgłoś
pchelka_81 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 12.04.08, 21:43 rybkaw napisała: > Kobiety wg. mnie jezdzą niestety mniej wiec i zwykle słabiej > prowadzą. Bardziej więc są narazone na kolizje i awarie wynikające z > braku wprawy. oooo a to dlaczego największy odsetek wypadków i kolizji powodują mężczyźni? może jeżdżą za częśto i są zbyt pewni siebie? Nie oceniaj innych przez własny pryzmat Link Zgłoś
red.skalar Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 11.04.08, 23:25 Widząc kobietę w suvie przychodzi mi do głowy jedna myśl-feministka... Link Zgłoś
v-6 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 11.04.08, 23:35 red.skalar napisał: > Widząc kobietę w suvie przychodzi mi do głowy jedna myśl-feministka... Zgoda, ale bardziej w Stanach niż u nas. I bardziej w prawdziwej terenówce, niż w SUV-ie. Ostatnio widzi się sporo luksusowych babek w nowiutkich SUV-ach, wyglądają raczej na żony bogatych mężów. Pozdrawiam v-6 Link Zgłoś
roxy361 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 13.04.08, 23:28 a to co uwazasz, że same nie mogą sobie kupić drogiego auta?na szczęście coraz cześciej to kobiety zarabiaja na siebie i na cały dom także i na luksusowe auta dla swoich mężów Link Zgłoś
0nna Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 12.04.08, 00:25 Bardzo wysoko cenię swoja skórę, a więc samochód ma być bezpieczny, pozwalający uciec przed zmotoryzowanym mordercą, minimum 4 m ,z dobrą strefą zgniotu z każdej strony, z dobra widocznoscią z każdej strony, lubię hatchbacki. Kiedyś miałam takie auto,ale 3drzwiowe-świetnie się ustawiało zakupy, torebkę za siedzeniem :) Link Zgłoś
ppo555 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 12.04.08, 17:34 Dla mnie idealne auto to Mini Cooper. Ma najbardziej oryginalny design, jest całkiem szybki, ma b. wygodne fotele, zero tandety w wykończeniu wnętrza i wbrew pozorom wcale nie taki mały. Najważniejsze jest jednak to, że miniak idealnie podkreśla moją osobowość. karolina Link Zgłoś
nezumi-chan Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 12.04.08, 17:40 Wszystkie samochody się nadają. W każdym można jeździć.. Pytanie jednak rozumiem inaczej - które samochody są kobiece. Znaczy, które nam się będą najbardziej podobać. A to jest już kwestią gustu i nie znaczy, że wszystkie mamy pokochać jeden model.. Bardziej się przyjęło, że te mniejsze samochodziki są dla kobiet, bo w końcu mężczyźni miewają manię wielkości ;) I nie są tak praktyczny, jeśli chodzi o ekonomię jazdy w mieście. I parkowanie. Ułatwiłam sobie życie, kupując 'żabkę' - czyli Ford Ka. Jak widze jednak mężczyzne prowadzącego podobny model, nasuwa się od myśl "coś tu chyba nie gra". Podobnie jest z paniami prowadzącymi terenowe, czy combi. Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 12.04.08, 17:49 nezumi-chan napisała: > Ułatwiłam sobie życie, kupując 'żabkę' - czyli Ford Ka. Jak widze jednak mężczyzne prowadzącego podobny model, nasuwa się od myśl "coś tu chyba nie gra". Podobnie jest z paniami prowadzącymi terenowe, czy combi. hmm to moze zdiagnozujesz moj przypadek:prowadze kombi-raz wieksze, raz mniejsze-czasem powoze busem,w Twojej kaczce nabawilabym sie klaustrofobii :-))) Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 12.04.08, 19:39 redakcja.auto napisała: > Co wam przychodzi na myśl, jak słyszycie 'auto kobiece'? Czy myślicie o jakimś > małym kolorowym samochodziku czy o normalnym sedanie, kombi czy może suvie? > Czekamy na wasze opinie! Nienawidze malych, dziwnych okreslanych jako babskie samochodzikow. Typu corsa, micra, ka, punto i te inne pie..ty. Nie lubie bo samo okreslenie ich jako damskie sprowadza kobiety do poziomu kiepskich kierowcow, ktorym potrzeba malych aut, zeby latwiej im bylo parkowac bo nie za bardzo umieja, z malym silnikiem, co by za duzego buta nie mialo, za duzej mocy itp. Lubie duze auta, z duza moca silnik, dobrze prowadze i lubie. Moim marzeniem jest VW Touareg ( nie wiem czy dobrze napisane? ) albo cos w stylu nowego Audi a4, a6 troszke mniej mi sie podoba. No i Passat - niesmiertelny i nigdy nie zniknie z mego serca - mialam - pieknie sie prowadzil, byl cudny i dopieszczony. Plakalam po nim dluzej niz po stracie faceta,,, hehe. Ale w starszej budzie, nie ten najnowszy z 2007. Teraz mam Vectre i wszystkie moje auta byly duze. I lubie takimi jezdzic. Sa wygodne, duzo mozna zapakowac. Czuje sie w nich bezpieczniej i to jest wg najwazniejsze. Przyklad - Audi a4 bez skladanych siedzen przewiozlam lozko i materac hehehe. Ja wiem ze duzej mocy auta nie ma sensu i nie da rady wykorzystac na miescie ale ja duzo jezdze Polska -UK i pod tym katem kupuje auta. Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 12.04.08, 22:33 18_lipcowa1 napisała: > > Ja wiem ze duzej mocy auta nie ma sensu i nie da rady wykorzystac na miescie ale ja duzo jezdze Polska -UK i pod tym katem kupuje auta. na tej trasie wolalbym samolot:-) Link Zgłoś
ja_aksamitna Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 12.04.08, 23:33 mnie się marzy subaru impreza, a uważam się za stuprocentową kobietę:)Nie muszę mieć piętnastu schowków, wolę moc pod maską:) Link Zgłoś
henryk245 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 13.04.08, 15:48 ja_aksamitna 12.04.08, 23:33 Odpowiedz mnie się marzy subaru impreza, a uważam się za stuprocentową kobietę:)Nie muszę mieć piętnastu schowków, wolę moc pod maską:) 100% kOBIETA NIEPOTRZEBUJE "AIR BAG"ów -zaoszczedzisz na "bayer"ach ! Link Zgłoś
andzialipka mnie też 20.05.08, 23:23 Oooo mnie też się marzy impreza..... chociaż nie wiem czy kobiety powinny tym jeździć ;) Link Zgłoś
henryk245 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 13.04.08, 15:44 .. samochod jeskrawo czerwony lub MPO pomaranczowy - BY BYLA WIDOCZNA !!! Link Zgłoś
roxy361 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 13.04.08, 23:33 czyzby jakis pan z kompleksaami sie odezwał a może w kapeluszu jeździ i nie widzi innych użytkowników bądź też użytkowniczek drogi? Link Zgłoś
henryk245 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 14.04.08, 12:11 roxy361 13.04.08, 23:33 Odpowiedz czyzby jakis pan z kompleksaami sie odezwał a może w kapeluszu jeździ i nie widzi innych użytkowników bądź też użytkowniczek drogi? Elegancki pan zawsze w kapeluszu - w aucie rowniez !- w dobrym Niemieckim aucie! beretow,keps´ow i dresow nielubie (grzecznie powiedziane) Kobiety miejsce jest na prawym przednim fotelu,kolo meza kierowcy... co sie z Wami stalo drogie Panie ?,czy spodnie i papierosy juz Wam niewystarczaja , plakac mi sie chce gdy widze Kobiete mocujaca sie w swym aucie z trafic idiotami/gburami. Kochajacego meza Pani Zycze. Pzdr. Link Zgłoś
roxy361 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 15.04.08, 21:35 Na tym poziomie, to niestety nie mamy drogi elegancki Panie w kapeluszu o czym dyskutować a kochanego męża juz mam, żałuję, że jest Pan przedstawicielem bardzo konserwatywnego podejscia do zycia a czasy się zmieniają i wyznacznikiem kobiecości nie jest slepe posłuszenstwo panu i władcy czyt. męzowi, na którego trzeba czekać aby gdzies podwiózł czy też zawracanie mu głowy sprawami, które doskonale my kobiety możemy załatwic same. Nowoczesnemu prawdziwemu męzczyźnie imponuje kobieta zaradna, myśląca, mająca własne zdanie i życie , kobieta bluszcz to juz przezytek, a tak na marginesie prosze kupić słownik ortograficzny, zamiast kapelusza, gdyż robienie błedów jest bardzo nieeleganckie. Link Zgłoś
henryk245 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 16.04.08, 18:44 Autor: roxy361 15.04.08, 21:35 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Na tym poziomie, to niestety nie mamy drogi elegancki Panie w kapeluszu o czym dyskutować a kochanego męża juz mam, żałuję, że jest Pan przedstawicielem bardzo konserwatywnego podejscia do zycia a czasy się zmieniają i wyznacznikiem kobiecości nie jest slepe posłuszenstwo panu i władcy czyt. męzowi, na którego trzeba czekać aby gdzies podwiózł czy też zawracanie mu głowy sprawami, które doskonale my kobiety możemy załatwic same. Nowoczesnemu prawdziwemu męzczyźnie imponuje kobieta zaradna, myśląca, mająca własne zdanie i życie , kobieta bluszcz to juz przezytek, a tak na marginesie prosze kupić słownik ortograficzny, zamiast kapelusza, gdyż robienie błedów jest bardzo nieeleganckie. Byc moze ze jestem konserwatywny,obecnie znowu na czasie oczywiscie Kobieta moze miec swoja wole i "ostatnie slowo"- to nieprzeszkadza by decydowala lepsza/rozsadniejsza opcja/decyzja. Slownik mam ale ciezko sie w nim kartkuje,zbyt powoli to idzie - taki los polonusa ktorego jezyka dziadow babcia uczyla gdyz rodzice juz po polsku niemowili. Z poklonami szacunku pozdrawiam H. Link Zgłoś
andzialipka Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 23.05.08, 00:14 Co za nuda, prawy fotel bleee to nie dla mnie :) Link Zgłoś
josner Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 13.04.08, 23:05 C3 - jest tak sympatyczny, że sam bym sobie kupił. Zwrotny, optymalny z silnikiem 1.4, wygodny, bagażnik nie jest głęboki ale wysoki, świetny nawiew/klima, bardzo przyjemne zawieszenie. Oczywiście zaraz odezwą się forumowicze, że to frankońskie gó.. ale mam to gdzieś. Link Zgłoś
roxy361 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 13.04.08, 23:35 w kwestii pytania : im wiekszy samochód tym bezpieczniejszy więc jak najbardziej odpowiedni dla kobiety, która najczesciej wozi dzieci do przedszkola i do szkoły.Wszystkie te szczegóły na temat trudnosci parkowania duzym autem to można miedzy bajki włożyć. Link Zgłoś
ant777 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 14.04.08, 08:05 roxy361 napisała: > w kwestii pytania : im wiekszy samochód tym bezpieczniejszy więc jak najbardziej odpowiedni dla kobiety, która najczesciej wozi dzieci do przedszkola i do szkoły.Wszystkie te szczegóły na temat trudnosci parkowania duzym autem to można miedzy bajki włożyć. Tak... codziennie mogę oglądać jak panienka z biura na małym parkingu parkuje starym Nissanem Maximą. Inny gość męczy się w Mondeo kombi. Ale o gustach nie ma sensu dyskutować. A ty czym dzieci dowozisz do szkoły? Dużym, bezpiecznym Hummerem? :) Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 14.04.08, 10:02 ant777 napisał: > roxy361 napisała: > > > w kwestii pytania : im wiekszy samochód tym bezpieczniejszy więc > jak najbardziej odpowiedni dla kobiety, która najczesciej wozi > dzieci do przedszkola i do szkoły.Wszystkie te szczegóły na temat > trudnosci parkowania duzym autem to można miedzy bajki włożyć. > > Tak... codziennie mogę oglądać jak panienka z biura na małym > parkingu parkuje starym Nissanem Maximą. Inny gość męczy się w > Mondeo kombi. no coz, takie wyjatki zawsze sie znajda :-))) Link Zgłoś
roxy361 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 15.04.08, 21:42 Niestety Hammer okazał się niewygodny a parkowanie to tylko kwestia umiejętności i dobrego wspomagania,moim zdaniem nowe duże auta mają wspomaganie lepsze niż małe.. Link Zgłoś
v-6 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 16.04.08, 21:50 roxy361 napisała: > Niestety Hammer okazał się niewygodny a parkowanie to tylko kwestia > umiejętności i dobrego wspomagania,moim zdaniem nowe duże auta mają > wspomaganie lepsze niż małe.. No proszę, a ja myślałem, że parkowanie to przede wszystkim kwestia praw fizyki. Jeśli przy krawężniku jest luka długości 4,7 m, to yarisem (3,7) wjedziesz, a najmniejszym hummerem h3 (4,78) nie wjedziesz, choćbyś była Hołowczycem i Xeną Wojowniczą Księżniczką w jednym. Jeśli na chodniku jest luka o szerokości 2,5 m, to yarisem (1,7) wjedziesz, ale h3 (2,17) się nie złamiesz, a jeśli nawet jakimś cudem, to wysiadać będziesz przez szyberdach. Cóż to jednak dla kobiety wyzwolonej! Pozdrawiam, v-6 Link Zgłoś
cloclo80 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 15.04.08, 10:53 Gorzej. Andre Citroen był Żydem. Link Zgłoś
josner Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 15.04.08, 11:37 cloclo80 napisał: > Gorzej. Andre Citroen był Żydem. Z innych ciekawostek to Citoren jako pierszy wymyslił i zrobił obrotową wieżyczkę w czołgach. Słyszałem to chyba na tvn turbo. Link Zgłoś
malpa-na-drzewie Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 23.04.08, 22:28 francuzi maja najlepsze silniki :) ale ja bym wybral C3 o silniku 1.4 HDi 70KM, mysle że byłby ok, www.citroen.pl/m1/default.aspx?sub=C3 Link Zgłoś
luid Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 24.04.08, 12:00 jestem za- chyba, że potrzebuje mniejszy samochód to albo aygo, nowa micra albo citroen o ktorym wspominasz z tym, ze C1 Link Zgłoś
dinter Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 26.04.08, 22:59 malpa-na-drzewie napisał: > francuzi maja najlepsze silniki :) > > ale ja bym wybral C3 o silniku 1.4 HDi 70KM, mysle że byłby ok, > > www.citroen.pl/m1/default.aspx?sub=C3 też mi się wydaje, ze to odpowiedni samochód dla Kobiet jeśli chodzi o francuskei autko Link Zgłoś
malpa-na-drzewie Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 27.04.08, 00:41 dinter napisał: > malpa-na-drzewie napisał: > > > francuzi maja najlepsze silniki :) > > > > ale ja bym wybral C3 o silniku 1.4 HDi 70KM, mysle że byłby ok, > > > > www.citroen.pl/m1/default.aspx?sub=C3 > też mi się wydaje, ze to odpowiedni samochód dla Kobiet jeśli chodzi > o francuskei autko to wszystko zalezy dla jakiej tokobiety, bo jedna bedzie chciala z duzym bagaznikiem to wtedy chyba kombi, inna bedzie chciala jakiego mikrusa to moze smart czy matiz, a inna np bizneswoman bedzie chciala bmw i nie pogadasz, wiec to wszystko zalezy od stylu Link Zgłoś
jusytka Iberia 15.04.08, 10:29 Iberio - czy ty posługiwałaś się kiedyś nickiem iberia30 ? Dyskutowałam kiedyś z taką osobą o Bawarii na forum Europa, ale jak wrzucam ten nick do wyszukiwarki, pojawiają się twoje posty, czyli Ibaria.pl Tu jest link do tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=41600936&a=41600936 Pytam, bo wybieram się latem do Bawarii i chciałabym ci zadać parę pytań o ile można oczywiście. Link Zgłoś
iberia.pl do Jusytki 15.04.08, 11:24 tak, to sem ja:-), jesli masz pytania dot.Bawarii to nie wiem czy bede mogla pomoc, natomiast bardziej bylam rozeznana w temacie Schwarzwaldu :-).Jakby co to na maila, ale uprzedzam:dzisiaj wyjezdzam, wiec odpowiem dopiero w weekend :-). Link Zgłoś
bocian4 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 17.04.08, 18:02 Merceds SLK redakcja.auto napisała: > Co wam przychodzi na myśl, jak słyszycie 'auto kobiece'? Czy myślicie o jakimś > małym kolorowym samochodziku czy o normalnym sedanie, kombi czy może suvie? > Czekamy na wasze opinie! Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 24.05.08, 01:02 redakcja.auto napisała: > Co wam przychodzi na myśl, jak słyszycie 'auto kobiece'? Czy myślicie o jakimś > małym kolorowym samochodziku czy o normalnym sedanie, kombi czy może suvie? > Czekamy na wasze opinie! Przychodzi mi na myśl takie nędzne małe autko dla głupiutkiej kobietki. Która zwraca uwagę na kolor i kształt a nie na parametry techniczne. I potrzebuje lusterka przed miejscem kierowcy. W życiu nie kupiłabym czegoś co jest kobiecym samochodem. A ja jako kobieta często robie zakupy i marzę o aucie z dużym bagażnikiem. Z wysokim zawieszeniem (lubię skróty po małych uliczkach). taniego i bezproblemowego w obsłudze Link Zgłoś
jusytka Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 24.05.08, 11:18 Myślę o małym czerwonym autku lub minivanie. Link Zgłoś
franita Re: Jaki samochód nadaje się dla kobiety? 04.06.08, 11:39 stary 16-letni, rozpadający się, poobijany ford sierra 2.0, który potrafi jeszcze pocinąć jak trzeba :D Link Zgłoś