Gość: darek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 11:08 czy moze sie ktos wypowiedziec na temat nowej primery. Rozwazam zakup tego samochodu i ciekaw jestem doswiadczen uzytkownikow. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ptica Re: NISSAN PRIMERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 11:18 Zajrzyj na forum NISSANA. Tam ostatnio dyskutowano na temat P12. www.autocentrum.pl/?FF=74&type=20 Znajomy, który tym jeździ jest bardzo zadowolony. Ja z chęcią przesiadłbym się w przyszłości ze swojej P11 do P12. Najpierw muszę jednak swój samochodzik zajeździć - a jest to niesamowicie trudne - 100 tys km na liczniku i właściwie nic poza materiałami eksploatacyjnymi i kilkoma drobiazgami nie wymagało mojej uwagi (i funduszy, oczywiście). Link Zgłoś
Gość: ptica Re: NISSAN PRIMERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 11:56 W porównaniu do Avensisa Primerka może pochwlaić się lepszym wyposażeniem w tej samej cenie pojazdu (są kurtyny, klima automatyczna a nie manualna, kamerka z tyłu oraz kolorowy monitorek w środku) - wersja najuboższa :) Link Zgłoś